|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Potpuno se slažem sa gpremecom... Svaka čast na trudu, ali ovo kučište ne samo da je neinventivno nego je i loše izvedeno...barem po mom mišljenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
mislim da ti fali jos par ventilatora u kucistu. nekak ti je gornji dio neispunjen.. mozda dodat jos jedno 6-7 ventilatora ? ![]()
![]() |
#36 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ti bi radje to, ali nedam ja to dalje od dva metra od sebe:-)))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
znači ako se netko svađa sa Ozrenom odmah ban sa foruma i javna diskriminacija na stranicama PC eksperta ??? uummmm daj da vidim ... HALO... smanji malo ![]() nije da poznam Ozrena, ali me se ne doima kao seronja, tako da ne vidim zašto ne :confused: mislim Ozrene slobodno me ispraviš ako griješim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
PC Ekspert
|
Ne ne, to smo samo MI u strahu od Ozrena ![]() Inace je sasvim ok, hmmm, skoro sasvim ok... (Ima ruku ko lopatu za ugljen tovarit, a voli samarat ljude, pa znate kak to zgleda - vide se otisci prstiju po 7-14 dana (Ovo nije licno iskustvo, ja sam pre vizljast da bi me lopata dovatila, al sam vidio Sefa na djelu, nebi bio u kozi tima koji su mu stali na put) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Ekspert iz sjene ...
|
![]() Citiraj:
osim Nare nitko nije postao niti jednu sliku svog MODIFICIRANOG kučišta. Mislim mrak imam Koolance/Lian Li/Aopen/whatever kučište ili još bolje JNC isl. i ne diram ga, samo gledam kaj drugi rade... eh sad, netko posta slike kučišta koje je modao najbolje što zna/može i odmah svi u glas - ma smeće, pa to nije uopće inovativno, pa nije baš niti najbolje guma za staklo sređena itd. , a doma sjede pored kučišta vulgaris ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ma modanje je ok dok ga radis ali ti onda dopizdi - i prozor i jebeno svjetlo koje te s vremenom pocinje zivirati, i razne diode koje kao da ti svijetle pred ocima i kad ih zatvoris, i zvuk svih ventilatora koje si stavio da bi sve izgledalo cool..... tako je meni bilo s prvim koje sam modao . i onda sam ga prodao....i vidje greg da je to dobro ![]() neko vrijeme sam radio jedno kucste tjedno, kucista s mojim potpisom i dalje krase domove sirom slavonije.....i da se razumijemo, nije to bio plexi, neonka i te izlizane sheme, radio sam kucista u drvetu, staklu, bakru, buretu od piva, nocnom ormaricu,uspravne i desktop modele.........ali nijedno nikad nisam pozelio ostaviti sebi.ne zbog para koje sam za njih dobivao (ionako sma ih ostavljao po gradu u kaficima ![]() i one gusjenice koje sad radim sto se svi smiju, pravim ih da se zabavljam necim i onda cu ih opet vjerovatno prodati, naci ce se neki klinac kojem ce to biti cool i bit ce spreman pljuniti 500-600 kuna za njih.... ali u osnovi, modanje kucista nema nikakvog smisla, ponekad postaje bolesno (pogledaj ono gadno zeleno sto je mislim z3d dao link).....a i da nespominjem da sve to kosta.bacati pare u komp a da to neda nikakvi pomak u smislu boljih performansi ili ugodnijeg rada nema nikakvog smisla (ne modano kuciste neznaci ugodniji rad, nista nije ugodno dok ti neonka svijetli u facu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Inace, danas Jozha dolazi k meni... bit ce, blago receno, zabavno.
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
he, he, malo ste se zanijeli sa raspravom ![]() neka, neka, glavno da se prica, a one koje pretjeraju cemo vec nekako dovesti u red ![]() eh da, Krokyevo kuciste je na galeriji, pa ga mozete i tamo pogledati iz svih kuteva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Kanta je čistOK!!! Svaka ti dala ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |