|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
probaj se malo poigrat s voltažom, isprobaj sve od 2.5 do 2.9v. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Bude li i onda sralo zajebi, očito da je ok ![]()
![]() |
#19 |
Premium
|
Evo stavio sam najnoviji Beta BIOS 1007-002, napon na memoriji 2.6V, latencije 2.5-3-3-8 1T i vrtio sam memtest86+, samo test 7, 6 i pol sati, napravio je 35 prolaza i u 17-om prolazu ima samo jednu gresku, jednu jedinu. Kako to da ih ne pronadje vise na istoj adresi ako nesto ne valja :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
problem je vjerojatno u tvojoj ploči, tj. biosu. ignoriraj tu grešku ako ti je stroj inače stabilan. eventualno isprobaj ram kod još nekoga ako si u mogućnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
A da ignoriram i prime95 blend test koji mi javi gresku poslije 2 sata testiranja?? S tim da Prime95 SmallFFT test vrti 23 sata bez greske na Linuxu i na Windowsima. Ostali programi mi rade savrseno bez ikakve greske i nema nikakvih smrzavanja. Npr. SuperPI 32M izvrti bez problema i kada je memorija na 235MHz (2.5-3-3-8 1T), procesor 2350MHz, za 31 minutu i 53 sekunde. Zadnje izmijenjeno od: No123. 30.07.2005. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Evo pitao sam RAM GUY-a za tu gresku koja mi se pojavljuje i rekao sam kako su mi testirali memoriju u servisu i on mi je odgovorio: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Evo problem je riješen, mislio sam kupit drugu matičnu ploču ali sam odustao pa sam kupio drugu memoriju 2×512MB Samsung (K4H560838E-TCCC) i s tom memorijom prolazim sve testove bez problema :clap: Znači da Corsair nije kompatibilan s mojom matičnom pločom kada radi u dual chanelu ![]() Jel ima tko iskustva s ovom novom memorijom Samsung (K4H560838E-TCCC), do koje frekvencije se to može ganjat i s kojim latencijama???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
dobri su to chipovi, ddr433+ ziher, znali su je stavljat i na ddr500 module tak da probaš........i sretno narafno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ja sam najvise uspia sa TCCC dobit 510Mhz na 3-4-4-8 na 2.9v. BTW bili proda taj Corsair?
![]() |
![]() |
#27 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
imas PM, skokni da se dogovorimo.
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ajde istestiraj malo taj Samsung, zanima me koliko ti ide, gdje si ga kupio i posto je?
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
Na testiranje ću se bacit ovih dana, a evo šta sam našao na nekoj Mađarskoj stranici Link ![]() P.S. Saeta poslao sam ti Corsaira, PM ti je pun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Što se tiće reklamacije corsaira,isto sam imao problem sa reklamacijom.Ta firma u kojoj sam kupio 2 puta mi je vratila ram i rekla da je ispravan.Štos je bio u tome da se njima neda testirat 24h,i da samo provuku ram kroz nekaj. Eh,da još mi je tip u servisu rekao da se njemu neda testirat 24h,i da on ima druge stvari za radit jer su njemu prošli neki testovi.Ukratko rekao je da mu se neda testirat. Nakon intervencije sa šefom,ponovno je testiran ram opsežno i ustavovljeno je da ipak ram ima grešku. Stavljen je novi ram i sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|