|
![]() |
#5941 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Rumors... i pise 5.2"... |
![]() |
![]() |
#5942 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
velim, note5 radi sasvim normalno, nemam prigovora na brzinu, ono sto android svijetu jos fali su samo smooth animacije, apple je do doktorirao i magistrirao, tako da uvijek imas osjecaj da sve radi smooth, a treba mu duze da loada stranicu, ali zato taj prijelaz dok se stranica otvori prodje u taj transition animaciji. android tu jednostavno nema taj initial animation pogodjen kako treba. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5943 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Nebo je katastrofalno na jednoj i drugoj fotki, ja ne znam kako tu ekspoziciju ne mogu fino napraviti. Pa pogledajte kako to Apple lijepo radi, i to još od iPhonea 5. Busaju se megapikselina, novi senzori ovo ono, a smanje veličinu piksela, što je najveća glupost koju mogu napraviti. Naravno, ostavit će prevelik otvor blende tako da će fotka u startu biti imuna na pretjeranu oštrinu, a i vjerojatno će faliti kontrasta. ![]()
![]() |
#5944 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni će biti drago ako vrate sd slot tako da ne moramo preplaćivati ugrađenu memoriju tipa iP - 50€ za 16Gb. Za tu lovu nabavim 64Gb karticu.
#5945 |
Premium
|
Dečki, trebam vašu pomoć. Kolega s faksa ima SonyEricsson Xperiju Arc S koja se već lagano raspada, jedino dobro na tom mobu je kamera. E sad, on bi želio što veći boom, i kaže da se dvoumi između Note 4 i 5. Ja sam mu rekao da bi ja uzeo četvorku jer nema neke bitne razlike, a cijena je ipak dosta viša. Ekrani su iste veličine i gotovo identične kvalitete, oba kvalitetno izrađena, kamera je mrvicu bolja na petici, samo ne znam kakva je razlika u bateriji? Mobitel koristi za njegovu primarnu svrhu, povremeno fotkanje, malo surfanja i malo videa. Ništa posebno zahtjevan korisnik. Eto, pucajte.
#5947 |
Premium
|
Note 5 se ni ne moze kupiti sa sluzbenom garancijom zar ne? |
![]() |
![]() |
#5948 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne moze. Isprobao sam nedavno Note 5, puno bolje lezi u ruci od cetvorke. No i poprilicno sklizak mobitel. Racunajuci da Note 4 ima i SD karticu, razlika u cijeni je velika, a Note 5 nema ni garancije... Ja ne bih dugo razmisljao izmedju ta dva ![]() Edit: Jedina prednost Notea 5 su upgrejdovi. Prvi ce ih dobivati, a poznata je samsungova politika prema starijim modelima. |
![]() |
![]() |
#5949 | |
Premium
|
Katastrofa. A ta na N4 je slabija od one na N3. Koji mangupi. Citiraj:
Exynos verzija se pokazala boljom? Ili je i onaj sa snapdragonom 805 podjednako dobar?
![]() |
#5950 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Oko koliko para se sada vrte novi N4? Koja je realna cijena za njega sada? Imam neke kombinacije za tušnut S5 pa me zanima da se ne zaletim. Onako S5 vs N4, baterija, kamera, opći performance... Ako neko može reći što očekivati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5951 |
Premium
|
Novi su skupi užasno, nigdje ispod 3500 kn :/ Rabljeni se može naći za nekih 2600, u dobrom stanju i s još dosta garancije. Što se tiče usporedbe kamera, tu ne mogu ništa reći, no što se tiče performansi, tu nema neke razlike, jer Noteu rezolucija odnese snagu, pa tako 805 na toj rezi naspram 801 na full HD-u nije neka naročita razlika. Baterija je nešto bolja na S5.
#5952 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukupni dojam, N4 je odlican mob ak te gabariti ne muce, onda samo napred... Meni se ovaj N5 dopada, al posto nema ga kod nas sluzbeno, onda pikiram S6E+.. |
|
![]() |
![]() |
#5953 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5955 |
Premium
|
Bezeli na Note 5 su mrak. Tih par mm razlike u sirini u odnosu na Note 4 mora biti poprilicna razlika u rukovanju vec tako velikih uredjaja, a jos je i tanji. Jedino sto je vjerojatno vise sklizak. |
![]() |
![]() |
#5957 | |
Premium
|
Citiraj:
U suprotnom, ostani na S5 do daljnjega (sljedece godine noviteti dolaze, a starijima ce jos cijena dole past).. |
|
![]() |
![]() |
#5958 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
note4 vs note3; neusporedivo bolja kvaliteta izrade, premium takoreci dok je n3 plastični drek sa najjeftinijom izvednom ruba mobitela ikad (kao i sgs4 i sgs5). Baterija je jedna od boljih na n4.. Razlike izmedu snapdragon i exynos cipova u realnom koristenju skoro da nema, exy ima nezamjetno jaci procesor ali snapdragon ima bolju grafiku. Citao sam na prvim modelima da verzija sa s805 ima puno bolje trajanje baterije, vjerujem da su tu razliku malo smanjili sa kasnijim apdejtovima ali ja bih ipak isao na s805.. |
![]() |
![]() |
#5959 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Uzeo sam usb on the go kabl za s3 prispojio na mob stavio usb stick, kako da sad pristupim tom sticku.. zasad ne prepoznaje usb stick jel treba šta instalirati.. na telefonu je cynogenmod 11
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 25.11.2015. u 12:47. |
![]() |
![]() |
#5960 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ako ti se ne pojavi poruka "USBdisk is mounted" nakon kaj ustekas stick, probaj prvo iskljucit opciju pod "Developer Options" > USB debugging. Ta opcija meni smeta na nekim uredjajima... |
![]() |
![]() |
#5961 |
Premium
|
Ne pojavi se usbdisk is mounted. Isključim usb debugging ista stvar ostane. Idem clean install cm11.. Možda CyanogenMod ne podržava OTG. Edit: nema od tog ništa, clean install cm11 i ništa. Možda kabl nije kompatibilan samo ne kužim kabl ko kabl svaki bi trebao bit isti. S ebaya je pisalo da je za samsunga s3 itd.. Usb stick sam probao format i fat32 i ntfs al ne daje on nikakve znakove. Ne znam šta probati dalje...
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 25.11.2015. u 14:02. |
![]() |
![]() |
#5963 |
Premium
|
http://m.ebay.com/itm/291604543912 ovaj sam uzeo nemam drugi kabl. Ako neće s ovim onda ne znam s kojim bi htio. Da CyanogenMod 11 možda ne podržava OTG ne mogu da vjerujem.
#5964 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#5965 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Mislim da bum pričekal S7. No opet... ako me dune nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5967 |
Premium
|
Ma te neo verzije su uvijek neke krnjave, ne bih to puno gledao. Primjerice, S3 neo je štekavi krš naspram originala.
#5969 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
S5 Neo se čini bolja kupnja nego običan S5. Noviji model sa vjerojatno dužom podrškom za Android verzije, bolja prednja kamera, USB port nema onaj poklopac ali je i dalje vodootporan. Lošiji je po tome kaj ne snima 4K. Ne znam koje još nedostatke ima.
#5970 |
Antimićanin
|
Čini se ali nije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |