|
![]() |
#5941 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Gledam mobitele do 1000kn na njuškalu, novo sa urednom garancijom. Kao best buy se nameće Lumia 640 koju mogu dobiti za 950 kn, novu sa 2g garancije. Xperia E4 za iste novaca je po svemu lošiji uređaj. HTC Desire 610 ima gotovo iste dimenzije kao Lumia a manji display. Od Samsung-ovih modela trend plus ima premali 4" display dok Core 2 ima TFT sa 256K boja. Njih mogu dobiti za 700-800 kn Imate li preporuku za solidan smartphone manjih dimenzija ( 4.5 - 4.7" ) sa 8 Mpix f. apratom. Mobitel je za žensku osobu i Lumia 640 bi mogla biti preglomazna. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#5942 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Lg L90,lg spirit,huawei ascend g6 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5946 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Doom. 22.07.2015. u 01:20. |
![]() |
![]() |
#5947 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
L90 svakako uzmi u obzir. Telefon je zbilja solidan u pogledu ekrana i baterije. Vrlo zahvalan.
#5948 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Koji je trenutno best buy do 600-700kn a da nece stekat po ovom vremenu? Svaka cast L90-ki, al ga imam i pregrijava mi se. Kada slusam glazbu i korisitim chrome, nekad mi sam od sebe zaustavi glazbu, unatoč tome što iamm oko 150-250mb slobodne radne memorije... I nebitno mi je, jel windows phone ili android, samo da radi. Jel to onda mozda microsoft 535,635? |
![]() |
![]() |
#5949 |
Premium
|
Sto se tice glazbe,ako imas pojacano iznad one granice koja moze ostetiti sluh,cini mi se da se nakon 1h glazba gasi tako da mozda i nije stvar u ramu A i meni se zna zagrijat Koju verziju roma imas gore? Jel mora bit nov mob? |
![]() |
![]() |
#5950 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Eo ekipa trebao bi malu pomoc, naime prijatelj bi si kupio mobitel pa me zanima ako bi mogli dat par prijedloga cijene do 1200 kn (moze i kineski). Najvise mu treba dobra kamera. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5951 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma ne treba biti novi, sam da ima neko jamstvo. Ovih dana mi se dogadja da ekran ne reagira,tj cijeli mob dok ga ne rashladim u hladu ili klimatiziranom prostoru, a glazba nije preglasna. Na njemu je isto stock rom, nisam nista nadoradjivao... |
![]() |
![]() |
#5952 | |
Premium
|
Citiraj:
Do 700kn nemas nis pametnog osim Wp |
|
![]() |
![]() |
#5954 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5955 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.ina.hr/default.aspx?id=17275 isplati li mu se ovo... pogledao sam mob onako nabrzinu... nije loš..dualsim,500kn ? |
|
![]() |
![]() |
#5956 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Naravno da je loš. 512MB RAM-a je dovoljno ako mobitel nećeš koristiti kao smartphone, dakle samo pozivi i poruke. Instaliranje bilo kakvih aplikacija, a pogotovo kakvi messengeri koji će raditi u pozadini će ga ubiti i učiniti potpuno neiskoristivim. Polovna Xperia M, LG L70 ili bilo kakav Windows su neusporedivo bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#5963 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Teze je te (velike) ekrane tak dobro ocistit da ne ostane ni zrnce prasine koje smeta staklu vise nego foliji, nego ih uredno poravnat. |
![]() |
![]() |
#5964 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato se koristi kupaonica nakon tuširanja gdje nema prašine. Ja sam tako keljio stakla na S5 i L90 i besprijekorno je sjelo i bez ijednog zrnca. Na Z1 sam keljio u sobi pa zato i imam jednu pikicu ispod šajbe. |
![]() |
![]() |
#5965 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja sam stavljao staklo na Moto G (5 inča) više od 30 minuta. Svaki puta mi je nešto završilo ispod, ali svaki puta sam bez problema skinuo staklo, vratio i tako nekih 20ak puta sigurno. S tim da sam ja uzimao ono Nilkin tako da sam baš oduševljen kvalitetom.
#5966 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni je ta stakla staviti easy peasy.. U firmi sam stavljao skoro svima, od iPhone 4 do ipada, prašine posvuda, ali praksa i brzina čuda rade.. Samo sam jednom fasovao, ostalo flawless 😁 za foliju mi maltene trebaju kirurške rukavice ali srećom to više nitko koga znam ne lijepi . |
![]() |
![]() |
#5967 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Tako sam napravio na svom S4 i A5, te na tonu drugih mobitela i nikad problema. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5968 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Medjutim, kad novi mob dodje bez te folije na ekranu, kao recimo Lumia 830 samo u platicnim gacama, onda je opet stani-pani dok staklo sjedne bezgresno ![]() |
![]() |
![]() |
#5969 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kupujem mobitel za cca 3000-3500 kn.. Naravno, njuskalo, sa garancijom.. Sad, razmisljam izmedju S6, Note 4, M8.. Apple mi je preskup, a do sada dam imao Lumiu 930, tako da Windows Phone ne dolazinu obzir.. Android nisam nikad koristio pa bi volio probat, Note 4 mi se cini super, ali je ipak malo pre velik.. Kakva iskustva vi imate sa Samsunzima? Neki su jako zadovoljni, dok drugi pak pljuju.. A vidim da je S6 nekako trenutno najbolji mobitel na trzistu trenutno..
#5970 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S6 jest trenutno najbolji mob na tržištu, ali nije idealan. Prije svega tu je Samsungov TouchWiz koji je bolna točka svima jer ih usporava (lag na najosnovnijim stvarima poput otvaranja imenika) i ograničava odlične hardverske karakteristike. EDIT: ono što se meni ne sviđa kod njega je to što, za razliku od prethodnika, nije vodootporan, nema izmjenjivu bateriju i nema utor za sd karticu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|