|
|||||||||||
|
|
#59342 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedna izmišljatina u auto svijetu. Cinici bi rekli da 'besposlen pop i jariće krsti'. Dame i gospodo, 'new kidney design with waterfall illumination' na novoj seriji 8. https://ip.index.hr/remote/indexnew....410d484951.jpg
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#59343 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne smiju drastičnije mijenjati nešto na autu, a u svijetu gdje već svi auti liče jedni na druge, moraš dodati nešto ovakvo. Slične stvari si pred nekoliko godina kupovao na ebaju, sad dolaze tvornički na premijumima. Mislim da slijede LED kapice za ventile na kotačima, osvijetljeno podvozje itd |
|
|
|
|
|
#59344 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Hiluxa jako puno, tu i tamo koji L200 i često ford rangeri. Đimnija, samuraija, lada niva itd..ko blata. Od suvova sam najčešće vidio vitaru i dustere. Od običnih automobila fakat svašta iako je bilo proper 4x4 limuzina i karavana. Od BMWa, audija, foliika, škoda i legendi tipa impreze. Više sam vidio fiat pandi nego SUVova. Jel sad ok? Jasnije? Bistrije? Probaj se malo maknuti u prirodu pa ćeš vidjeti. |
|
|
|
|
|
|
#59347 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja sam svoj E36 presvuko za $20 tkanine (sivi baršun) + $15 ljepila u spreju ![]() Al ok, priznajem bilo je full jednostavno jer nije imao šiber.
|
|
|
|
#59348 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
|
|
|
#59349 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#59350 |
|
Moderator
|
Otišao sam u firmu koja prodaje razne tkanine na metre, odabrao što mi se sviđa i kupio. Nakon skidanja stare tkanine i čišćenja ostatka ljepila ![]() Postavljanje nove tkanine, još se kasnije to dotezalo po rubovima, pogotovo oko djela gdje idu štitnici za sunce. U glavnom ispalo je super, pogotovo obzirom da mi je to bilo prvi puta da sam se time zajebavao. ![]() Kasnije se te godine pržio na suncu u Nevadi i nije se odlijepio ili nabubrio tako da je prošao hard-test s A-OK ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.01.2022. u 14:57. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#59351 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Moji dojmovi KIA XCeed, 1.5 T-GDI 160 KS. Automatik, prijenos brzina nečujan, u sport modu auto te moli da nabiješ gas, raspon brzina blizu savršenstva. U sport modu kad ga voziš divljački, potrošnja 9-11 litara. Gradska vožnja pali/gasi 7.5 litara. Autoput na tempomatu 130 km/h, 5.8 litara (u šestoj je 8 litara, kad baci u sedmu onda padne ispod 6, prosjek drži 5.8). Iskreno, očekivao sam veću potrošnju. Po pitanju zvučne izolacije sam oduševljen, na razini premium segmenta je, materijali u interijeru su definitivno za klasu viši nego bi trebali biti. Ne osjete se nikakve vibracije od motora, i u nižim okretajima je toliko tih da neznam jel start/stop radi ili ne, tek pogledom na okretaju vidim jel auto upaljen ili ugašen. A dok ga stisneš, onda samo čuješ reski zvuk benzinca, iznimno ugodan, kako bi i trebao biti, a opet ne prenapasan u kabini. Doduše nisam išao brže od 170 km/h, al za do 170 km/h nema fućkanja vjetra i bilo kakve buke, samo čuješ lagano gume na asfaltu. Brže od toga vjerujem da kreću zvukovi prirode. Sve je tako divno i krasno, da sam pomalo zabrinut što ću naći da ne valja, jer nemože sve biti idealno. Možda malo je tvrđi od očekivanog, ali vjerujem da je to možda radi 18" kotača. Po mraku je kamera za rikverc možda malo lošije kvalitete, dok po danu je bolja od Hubble teleskopa. I fali pretinaca, onaj u naslonu za ruku je definitivno duplo manji nego bi trebao biti. |
|
|
|
|
|
#59359 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#59360 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Hvala svima. Nisam ga još slikao, budem kad dobim volju za to, sad samo se furam. Kaj sam vozio prije? Prije xceeda, ili općenito cijela ergela? Prije xceeda sam imao Ford C-max 1.6 tdci, tj još ga imam. |
|
|
|
|
|
#59361 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#59362 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Deklariranje dometa na EV je smijurija. VW diselgate su kaznili i razapeli za lažiranje koliko, 10-20%? Na EV je normalno slagati 50%, nije još alarmantno. Trebali bi lagano testirati sve EV na tržištu i svima koji ne ostvare domet lupiti kao početnu kaznu 2% globalnog prihoda tvrtke, te najaviti ponovno testiranje za 6 mjeseci s kaznom od 5% prihoda ako ne mogu dosegnuti deklarirani domet. Riješeni svi problemi. |
|
|
|
|
|
#59364 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim da niti 1% vlasnika vraćenih Dizelgejt VW vozila nije bilo briga o ekologiji. Veća ekološka katastrofa je te dizele maknuti s ceste a pustiti njihove cheapo v8 SUVare da srću fosile na veliko.
|
|
|
|
#59365 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ma da, dizel je problem, a ovi američki ne kamioneti nego kamioni šta gutaju litru po kilometru nisu nikakav problem ![]() A što se tiče dometa, proivođači imaju valjda deklarirane neke uvjete pri kojima ističu taj domet. Neka onda fino ovi iz EU ili kojeg već regulatora promijene te uvjete u neku brdsku vožnju, pri određenoj temperaturi, korištenju klima uređaja i slično pa će onda i dometi biti relanije iskazani. |
|
|
|
|
|
#59366 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
A isto se sad događa i sa EV-ima. Gdje je tu ono pravilo - kupac je uvijek u pravu? |
|
|
|
|
|
|
#59367 |
|
Moderator
|
|
|
|
#59368 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da stvar bude gore, svi ti VW trunu po USA na raznim parkinzima propalih trg. centara i igrališta. To kao nije dodatna šteta za okoliš.
|
|
|
#59370 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nelogično je da se nameću sve strože Euro norme ispuha koje se ne mogu tom tehnologijom uopće dostići. Npr da bi dizel s DPF-om imao čist ispuh, morala bi konstanto raditi regeneracija, a onda pa bi potrošnja bila ogromna. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|