|
![]() |
#5881 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Malo sam prozujao po netu i možda je bolje uzet na steam-u? Kako to uopće funkcionira na steamu, jeli se mogu serveri naći na steam-u pa se odmah konektat ili treba ući u igri i onda tražit servere? Ima li hrvatskih servera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5882 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Iskreno, nisam siguran. Mislim da je Steam svojevrsni launcher, a servere tražiš u igri. Prije je xfire bio dosta popularan za browsanje servera, ali mu je popularnost s vremenom pala. Barem kolko vidim po svojoj friendlisti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5886 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
@Gemmy: Zasto si ovo citirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5889 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5890 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Imam problem. Ne mogu u igri pormjeniti svijetlinu. Koliko god micao tockicu po brightness nista se ne događa a po defaultu mi je jako tamno. Jel zna neko kako ovo rijesiti? OS je Win 8.1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5893 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ili jednostavno odi u X:\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\tvoje_ime i obriši tu config.cfg i config_mp.cfg. Kad ponovo pokreneš igru, budeš dobio defaultne confige i to bi trebalo nestati ako ti se ne da previše zajebavati sa time.
![]() |
#5894 |
Guest
|
igra mi se dobri stari cod4 mutiplayer online. igra li se to jos? molio bih da mi netko opise sto tocno uraditi, proslo je skoro 10god od kako sam igrao ![]() kupim ovaj cd key http://www.allkeyshop.com/blog/buy-c...ompare-prices/ i sto onda? |
![]() |
![]() |
#5896 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
servere mozes traziti OVDJE btw, moras enableati punkbuster ali ga neces moci updateati. probaj skinit s neta file pa ga otpakirati u svojoj cod4 mapi. ako ne nadjes, javi se meni na pp, mislim da ja imam moj stari negdje na dropboxu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5898 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Bogacenje na racun stare slave ili nas napokon postena cod igra ocekuje ? ![]() http://fraghero.com/leaked-modern-wa...-call-of-duty/ Yesterday, a Playstation store leak revealed that the next Call of Duty game might be very well be called Infinite Warfare and now another leak seems to suggest that it might be shipping with a HD remaster of Modern Warfare. http://fraghero.com/playstation-stor...-cod2016-name/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5899 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5903 |
Guest
|
A uzet ce se ovaj cod4 remasterd. Da se hala na ps4 |
![]() |
![]() |
#5905 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5906 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sad sam tek vidio trailer... po naslovima, ja sam mislio da ide remaster ORGINAL igara u SADAŠNJEM svijetu, a ne reciklaža tematike smještena u ovo govno od budućnosti kao sve igre od Black Ops II pa nadalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5907 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Infinite Warfare je skroz nova igra i ako se uzme Legacy Edition (80 Eur?) ili Legacy Pro (120 Eur?) verziju, dobije se remasterirani COD 4 Modern Warfare, SP + 10 MP mapa. Jos nisu rekli koje su to MP mape. Znaci radi se remaster samo prvog MW-a.
![]() |
#5908 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Zasad se o mapama u MW Remastered službeno zna samo: Citiraj:
Vidim po komentarima na internetu da će velik dio ljudi kupiti Infinite Warfare Legacy Edition i igrati samo MW Remastered. Ne znam za vas, ali meni se to čini kao potpuno neisplativa kupnja - platiti 80€ da bi se moglo igrati igru koju se može naći za 10€ (trenutno je toliko na akciji na Humble Storeu) samo da bi se dobila bolja grafika... @Drug Brko: MW Remastered u traileru kreće na 2:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5909 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni ja napet taj remastered, proveo sam dane i dane igrajuci moder warfare pa onda dvojku. Ovo sve poslje je em bilo pregladno hardvera em retardirano. Jos da naprave originalni cod2 remastered, E TO BI BIO HIT Ostavit isti gameplay oruzja, ali grafiku uredit, jao gusta onda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5910 |
Premium
|
Eh da... prvo C2Y server, pa rabbits, pa pam4 i promod ![]() Dakle iduće godine je 10 godina od zadnjeg normalnog COD-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|