|
![]() |
#5881 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Koji je k ovo... Skida mi patch puževom brzinom, da li je i Vama tako bilo? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 01.04.2015. u 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5882 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Zna se desit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5883 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Je i meni je tako bilo danas. Morao sam ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5885 |
Premium
|
Pa napravi costum 1v1, probaj.. Meni predobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5889 |
Premium
|
Ja sam igrao normal neki dan, igrao je protiv mene diamond naut AP u jungle. 9:1 imao score, mi smo ipak pobjedili jer nije mogao sam. Ali rasturio je sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5890 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Je, ful je zabavno jer uvijek mora biti kretena koji ce pikati idiotarije ( karthus , wu-jebeno-hu ) Bas mi je super gubiti 1000 hp svakih 20 sec ;D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5891 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5892 |
Hala Madrid!
|
Meni osobno brzo dosade ti custom modovi tako da ja to ni ne igram baš. Btw, sav sam izgubljen u LoL-u. Masu novosti (pogotovo za jungle), a vremena premalo za igrati par gameova na dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5893 |
Premium
|
Imaš dobar guide o jungli na youtube, da točno shvatiš zašto se gdje kreće, koji kamp daje što itd. Ja tamo najbolje naučio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5896 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5897 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Molim Boga da urf ostave onda opet počinjem aktivno igrati lol ![]() Znači nemogu se odvojiti od Kate koliko je to zabavno za igrati osječam se ko da sviram piano a ne da igram s tipkovnicom ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/41607213#matches Luden echo novi core item ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5898 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
ma razumijem sve al opet kad mi se game-ovi svode na to da ih mi uništimo na brzinu ili oni nas ,znači nemaš šta ni razmišljat ,ne znam kad sam zadnji put imo game da je napeto bilo i da se ne zna ko će pobjedit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5899 |
Premium
|
Pa to je fun mode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5901 |
Premium
|
Mislim da nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5904 |
Hala Madrid!
|
Ja jučer igrao protiv trollova na ranked. Bot lane njihov uzeo lucian (ghost, teleport) i Annie (flash, teleport). Trčali pod turret u 1-oj minuti i ubijali se, onda su se teleportali na ward i crknuli još 2-3 puta xD Znam da mi ne bi bilo smiješno da su bili u mom timu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 09.04.2015. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5907 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Umrla nam tema lol? Izlazi novi champ, čini mi se fun to play. Ove champions masterise baš nekužim jel kaj dobimo stime nakon određenog levela? Osim ikonice koje mi ništa ne znači, možda chromo skinovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5908 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jeidno što dobiš su badgevi za champione koji ti se u loading screenu prikazuju. Chroma skinove ne dobiješ što je užasno glupo. Trebali bi povećat max level championa s 5 na puno više i da su ti skinovi nagrada. Glupo je i što se tek od sada uzimaju u obzir gejmovi, a ne od začetka igranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5910 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovako nije prema onima koji je igraju oduvijek. U početku su imali statistike za chamiopne i onda su to izbacili. Statistike i dalje drže, samo eto, moraju i tako jednostavnu stvar ujebati, resetat sve i startat odpočetka. Igra je dostupna koliko? 6 (7) godina? ne kažem da od closed bete uračunaju, nego od kad je izašla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|