|
![]() |
#5822 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Kad ste već u toj priči o powerbankovima (offtopic ![]() Sve mi se čini da ću i ja ubost taj xiaomi-ev ako je tako dobar kako se piše ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5823 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo pazi da ne ubodes fejk jer ih ima podosta. Ovo je sigurno original: http://www.honorbuy.com/84-original-...le-phones.html i warehouse je u europi tako da nemas zaj s davanjima. Vidim sad da imaju i ovog mastodonta u ponudi : http://www.honorbuy.com/171-original...ower-bank.html ![]()
#5824 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Isto je i na mom S4. Jednostavno nece da se puni na nekim powerbank-ovima. |
|
![]() |
![]() |
#5825 |
Registered User
|
Ja za 20 $ ubo origigi xiaomi powerbank 16000 i zadovoljan sam s njim. Napunim to miran sam dugo .. Puni note 4 bez problema brzo, a može isporučiti kombinirano 3.6A na dva izlaza. |
![]() |
![]() |
#5827 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Stigao danas BOJ1 na S5. Vidjet ću kako će se ovaj ponašati nakon par dana. Nadam se da će se vratiti na prijašnje stanje. Ovaj vražji BOI3 mi je u proteklih mjesec dana ispio živce.
#5828 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
cca 10 dana sam na friško flešanom BOJ1 BTU. Potvrđujem što jopis kaže. Odokativno, baterija je bolja minimalno 10%. Deep sleep je poboljšan jako i baterija preko noći (od 23:00 do 06:00) troši 0%, jednu noć je skurio 1%. Do sada, to je bilo 2-3%. Fluidnost i kamera je tu negdje kao i ranije verzije, no eto, pomak u bateriji je evidentan. Vjerojatno je tome pridonijela i novina "App optimization" koja mi je uključena. Ako je ovo utaban put prema MM-u, to će biti super onda. |
![]() |
![]() |
#5829 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Meni suprotno, puno gora baterija ![]() Zašto BTU? Možda da pokušam taj? |
![]() |
![]() |
#5830 |
Antimićanin
|
Ti si uvijek posebna kobasa ![]() ![]() Zašto BTU? Jopis me nagovorio ![]() A jesi ga OTA updateao ili si flešao preko odina i onda napravio factory reset? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5831 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je BOI3 prošli tjedan od 22 - 5 trošio preko 15%. Zadnja dva dana ekran je jedva bio na popisu potrošača. Nakon toga sam ubio GP services, pa ga pustio da ponovno sve poskida i postavi. Baterija je naizgled bila bolja, ali sam odmah potom dobio BOJ1. Da ne ureknem, ali čini mi se da je baterija u idleu poprilično bolja.
#5832 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Onda Factory reset - opet no good. Onda skinuo BOJ1 od T-Com za Kroejšu i flashao kroz Odin - still no good... Nakon Odina nisam Factory reset radio, jesam li trebao? |
|
![]() |
![]() |
#5834 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Koji novi Samsung je on the same level kao Galaxy S3 Neo? Ne treba biti bolji, samo da nije lošiji. Eventualno da je baterija bolja i žilavija.
#5835 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5837 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šuška se da će S7 biti predstavljen u Barceloni 21.02. http://www.sammobile.com/2015/11/11/...n-february-21/
#5838 |
Premium
|
Nekidan sam upgradeao svoj S5 na BOJ1 i čini mi se da sam izgubi jedan fičur. Naime, prije sam na lockscreenu povlačenjem prsta odozgora na dole ulazio u notification bar i po potrebi uključivao wifi, BT, GPS,.. Sada to više ne mogu već moram ući iz lockscreena u home screen da bi to napravio. Provjerite malo da li se i vama događa.
#5840 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da li je to nedostatak ili security feature ![]() Edit: u krivu sam,ne moze se uci u postavke,samo quick settings su promjenjive. Zadnje izmijenjeno od: schetz. 14.11.2015. u 10:51. |
![]() |
![]() |
#5841 |
Premium
|
Obzirom da nemam ni ženu ni klince, nemam nikakav pin ni unlock pattern za mob. FW mi je stock.
#5842 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5843 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
#5845 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Jel se da s5 rootat bez da utječe na garanciju? da se okine onaj Knox sta već... Nebi stavljao nikakav custom rom..samo root da mogu neke aplikacije koristit...i hoću li dobivati update kao do sad? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
#5846 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
iman priliku kupit s4 lte za male pare model tocni je shv-e300L , sa exynos 5410 i powerVR SGX 544MP to je neki korejsko/globalno trziste model, neznam ni ja sam Zanima me hoce li raditi na nase sim kartice? 2g,3g i LTE ,jer nemogu nac koje su njegove frevencije,pa ako neko zna moze pomoc jer cijena je dosta mala,pa mi je cudno |
![]() |
![]() |
#5847 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Respect for Samsung...shrapnel proof |
![]() |
![]() |
#5848 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#5849 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nakon zadnjeg updatea od 84mb za Note 4 uređaj je postao prilično bugovit, ne rade neke 3rd party aplikacije i općenito je sve nekako klimavije nego prije. E sad, ja bi napravio backup sustava prije nego krenem u akcije popravaka. No, pošto nemam root, ne mogu upotrijebiti Titanium. Postoji li neka druga app koja ne zahtijeva root privilegije?
#5850 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |