|
![]() |
#5821 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
S2 je legendaran model, al već ga je uzel polako zub vremena.. Jedino di se značajnije vidi pomak na bolje po pitanju baterije je HOX+, al on je rijetki kod nas, a i cijenovno baš nije popularan.. |
|
![]() |
![]() |
#5822 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, ja ne bi mijenjao za S2, pogotovo jer su precjenjeni po oglasnicima pa bi izgubio dosta, a dobio mooožda pola sata screen on, 45 min najviše. Druga stvar, LG je meni gro ljepši, i sučelje mi je bolje neg Touchwiz. Napravi nandroid da, i onda samo vratiš sve nazad kako je bilo, to je kao imageing na kompovima, zapamti stanje particija i prekopira nazad. Što se mreže tiče, kupi bonbon karticu, gurni ju u mobitel i testiraj par dana, to je T-Mo signal. Ovu Teletinu ubaci u neku starudiju da te ekipa može dobit na stari broj i vidi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5823 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Oke budem u ponedjeljak testirao ![]() znaci nikako se ne vrijedi mijenjati/dodavati pare za S2/S3/HOX za max sat vremena screen on ? ... još bi kao sto ti rekoh bio limitiran prosirivoscu memorijom,baterijom kad razmislim jedino bi S3 došao u izbor ? Vraćam se na procisceni stock Zaiben 4.1.2 pa ćemo vidjeti ... Samo ne vjerujem da toliko mreža draina bateriju |
![]() |
![]() |
#5824 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjeruj ![]() |
![]() |
![]() |
#5826 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne znam šta ste se toliko oborili na HOX, meni je on do sada najbolji android mob što se tiče baterije. Bez problema izdrži dan i još ostane 30-40%. S2 mi je mogao izdržati sa istim korištenjem maksimalno do 17:00, onda rikne. Morao sam mu kupiti jaču bateriju samo da do kraja dana izdrži. |
![]() |
![]() |
#5829 |
Premium
|
Dovoljan bi bio Note II,moja tiha patnja ![]() Frendu izdrzi sa facebookom,browsanjem,gamingom i puno poziva/sms 2-3 dana jos stock unrooted ... Ili pak LG Optimus G Pro. Nego,da vas pitam,puno vas je citalo o mome mobitelu i vodi sta ( ni ) je usla,sad kad budem prodavao jel moram spustati cijenu ? Mobitel je ocuvan,ko nov,od prvog dana u TPU kejsu,screen protector,na servisu je 2 put cijeli testiran,zamijenjena maticna,obje kamere,lcd/digitizer testiran,nova garancija i IMEI ? |
![]() |
![]() |
#5830 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
HoX je hardverski isti mob kao gore spomenuti LG. Lg nisam osobno imao, ali imao sam HoX. Baterija je u startu bila očajna.. ali je htc riješio problem baterije već sa prvim updateom softwarea dok na LGu baterija i dalje curi nenormalno.. HoX zbilja dobro drži bateriju. HoX sam prodao frendu koji je imao LG. Kaže da se preporodio baterijom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5832 |
Premium
|
Svugdje drugacija misljenja,ali mi zao izgubiti microSD prosirivost i zamjenjivu bateriju pa se dvoumim,da li se zajebavati sa prodajom,pa opez kupnjom radi max 30-45 min screen on..i jos eventualno pare dodavati... :/ nego,moze li mi odgovoriti na drugo pitanje ? ![]() malo se stanje popravilo,jest 5 sati od skidanja sa punjaca samo ali opet... ![]() slike stavim kad dodjem na komp,3h 20 screen on evo ih,mislim da je ovo ogromno poboljsanje ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 14.07.2013. u 21:36. |
![]() |
![]() |
#5833 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
ma dobar je,ne mjenjaj to,ja jos sanjam kako da ga kupim ![]() |
![]() |
![]() |
#5834 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Vlasnici Xperie S, kakvo je vama stanje sa baterijom? Ja na SlimBean, Android 4.2.2 jedva imam 2 sata screen on time sa cirka 60% brightnessa. Nakon 13-14 sati baterija je kaputt. Ništa overclockano, čak sam i undervoltao malo proc (0.8V sve do 972MHz). CPU governor je Sakuractive koji čak i gasi jednu jezgru kad je mobitel u idleu. Sve aplikacije su hibernirane sa Greenifyjem osim Vibera i Messengera.
#5835 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5836 |
Guest
|
Zašto bi oglašavao kad prodaješ mobitel da je bio na servisu? Prodaješ mobitel koji radi, ima garanciju do tog i tog datuma. Opišeš stanje i to je to. |
![]() |
#5837 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#5838 |
Guest
|
|
![]() |
#5839 |
Premium
|
Stanje je tip-top,sjeti se samo koliko sam te davio za stavljanje folije ![]() ma da ne bi ispalo licemjerje,prevare i obmane kasnije jer je mojom nehoticnom krivnjom smocen,ali eto sve zamijenjeno kao da je kvar proizvodjaca sve radi i vrti bez problema,sad svatko moze kako hoce interpretirati,stavim kasnije fotke,mobitel bez ogrebotine,stalnibz tpu kejsu... |
![]() |
![]() |
#5840 | |
Antimićanin
|
Da, a na procjenama ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5842 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5846 |
Premium
|
Gledao sam malo ima li ih kod Kineza za kupiti i mogu reći da ih malo tko ima. Problem je što su sada i drugi počeli raditi mobove sa quadovima zahvaljujući jeftinim čipsetima poput MTK6589 tako da je i konkurencija veća. Dolazak u EU bi svakako bila pozitivna stvar.
#5848 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5849 |
Premium
|
Potvrđene specifikacije za Xperia Homani: Snapdragon 800 čipset, quad core 2.2GHz, 2Gb rama, 5" fullHD, 3000mAh baterija i 20Mpix kamera http://www.engadget.com/2013/07/16/a...ecs/#continued
#5850 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|