|
![]() |
#5821 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
original il kopiju? znači da s obje mos u oba trenutka i zvat i primat pozive i slati poruke |
![]() |
![]() |
#5822 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Original, mislim da je iz kine dovezena il tak nest, znam da je na bateriji kineski, al trebao bi biti original po svemu sto sam vidio. Onda je aktivan, samo u quick postavkama izabere drugu ako hoce s druge zvat, mozda i u pozivima. Al bez problema prima pozive i poruke s obje kartice |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5823 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
S5 Duos (SM-G900FD) bi trebao biti Dual Active ako se dobro sjecam, prije pola godine sam se raspitivao. Koliko tocno je placen nov kod nas? |
![]() |
![]() |
#5824 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5826 |
Premium
|
ja na tele2 i nista... |
![]() |
![]() |
#5828 |
Premium
|
Ja imam obicni a ne dual sim. |
![]() |
![]() |
#5829 |
Guest
|
Pozdrav društvo, Frendica me tlači da joj hitno kupimo mobi do cca 1400 kn. Ima fiksnu ideju da ja to kužim (ne kužim, primarni telefon mi je blackberry). U obzir dolazi rabljeno, plaćanje je živa lova. Može biti kinez, turčin ili što već je dostupno. OS nije presudan. Jedino bitno je da ima dobar fotić i da nije prevelik. Ako baš mora biti velik onda neka bude makar 6"/phablet. Unaprijed zahvaljujem na pomoći. Danijel |
![]() |
#5830 |
Antimićanin
|
Izbor je pao na Motorolu G 2nd gen. Jel netko može potvrditi da je Dual Active SIM? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5831 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() EDIT: Imas novi S3 Neo za 1570 kn. |
|
![]() |
![]() |
#5832 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#5833 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
inace neznam jesi vidio http://www.mobilejury.com/featured/d...tphones/11928/ mozda ti neki od njih igra ulogu? |
|
![]() |
![]() |
#5835 | |
Guest
|
Citiraj:
Uh, Samsung nije niti opcija, a prednost imaju rabljeni. Hvala! |
|
![]() |
#5837 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() S druge strane nastojim prikupiti cim vise informacija o tematici koju ne poznajem, ali recimo da sam ziher da postoji vise od 2 (dva) ponudjena od kojih niti jedan ne zadovoljava minimum kriterija koji su navedeni. Kaj ja znam... |
|
![]() |
#5838 |
Antimićanin
|
Vidi, prvo si otvorio novu temu, onda si korisnika koji ti je ukazao na ovu temu otpilio kao "ko će se snaći u ovoj temi" i sad double-postaš u 15 minuta tražeći hitno prijedloge... kolko vidim dobio si ih. Mobitel koji je vodonepropusan kao S5, ima kameru kao G4, ekran kao S6 i bateriju kao Z3C ne postoji a i da postoji, nebi koštao 1400 kn. Za taj buđet nema previše mozganja. Ili trenutni mid-low range ili flagship star 1,5-2 godine polovni. Ili novi S3 Neo. Nema filozofije velike. |
![]() |
![]() |
#5839 | |
Guest
|
Citiraj:
Blage veze nemam kakvu kameru ima G4, niti znam sto je G4, za S5 brijem da je Samsung i prvi puta cujem da je vodonepropustan itd. I koji flagship od prije 1,5-2 godine da joj kazem da trazi? ![]() |
|
![]() |
#5841 |
Guest
|
|
![]() |
#5842 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
jel zna netko kad ce doc mobiteli s baterijom koja se napuni za 1-2 sec a traje danima mislim da je baterija od grafina u pitanju ??
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#5844 |
Guest
|
|
![]() |
#5845 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|