|
![]() |
#5792 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ostavi svoj nick pa ćemo te dodat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5793 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5794 |
Mirko, a ne Harry
|
Jungle-a netko sa Jarvanom? Zanima me jeli vam još uvijek ok rune arm pen + ad + armor + meg res i zanima me build, uzet onaj item kojim se može protivnik smite-at ili onaj ružičasti s kojim smite radi area dmg, stuna minione i heal-a 15%? Polako se uigravam u novu jungle-u, iteme itd pa da čujem i vaše mišljenje :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5795 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
pa ono, u zadnje vrijeme s kime god da junglam, uzimam onaj plavi smite item, što napravi slow na protivničkom champu.. j4 uvijek buildaš tanky.. igrao sam ga nedavno na topu.. uzeo sam hydru, omen, maw of malmortius i krtiš sve pred sobom.. stvarno jedan od zanimljivijih champova za igrat.. a što se tiče runa, ne znam ni sam.. imam loše riješene rune, morao bi se malo pozabavit time |
![]() |
![]() |
![]() |
#5797 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Trenutno sam 29i lvl i sve do sad si nisam uzeo ni jedne rune (2 slota su skroz prazna). Pa bi trebao pomoc ako bi mi tko mogao sloziti flat AD i flat AP Tier 3 rune. Znaci sto jace da se toga rijesim (imam 25k IPa). Isto tako ako bi mi tko mogao linkati neki noviji guide za mystery pages, vjerujem da vi to pratite jer vidim da vas ima dosta tu koji igrate ranked. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5798 |
Mirko, a ne Harry
|
AD rune: velike AD, crvene AD, žute armor, plave meg resist AP rune: velika AP, crvene meg penetration, žute armor i meg resist već imaš ![]() Što se tiče runa, pogledaj na lolking stranici guide-ove za određene champove pa si po tome složi masteries. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5800 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Igram ovu igru 4fun i ne planiram ranked tako da nisam ni vidio da je bio nekakv sale, a IPa imam i viska tako da nije greda... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5801 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes Evo ti moje rune, napravi si jedan page da je isti kao RUNE 12, a drugi kako je već rekao mirkopoter: AP rune: velika AP, crvene meg penetration, žute armor i meg resist već imaš. Netko je bio pričao o J4, ja mogu reći da ga gradim uvijek jungle damage item, a onda ovisi, ako snowballam idem damage, ili ako imam užasno tanky topa..ali UVIJEK, ama baš uvijek, ako nemam tanky top ili supp, ili moj tim je blago iza, onda dmg item jungle i locket/randuin itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5802 |
Mirko, a ne Harry
|
Dmg item se moze gradit sa 4 razlicita pasiva, mene bas taj pasive zanima, jeli kupujes onaj sa pasivom za smite-anje enemy-a ili? Ja cesto znam uzet ružicasti item kojem je pasiv takav da radi area dmg, stuna minione i vrati mi 15% hp-a i mane. Uzimam ga jer je pun k lakše sustainat i duže mogu ostat u jugle-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5804 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Lud sam na ovaj mrtvi riot ili na vip neznam ni sam . Znači u zadnje vrijeme tolko me dc-a. Pa krečem se po mapi ping super odjendom nemrem se micat i tak cijeli jebeni meč oa me dc-a. Utube normalno radi , torrent isto dere skida po 500 kbs. MOguče da imam veliki data loss ? Dal to mogu provijeriti i jebat mater vipu mrtvom ? Ide mi naa kurac više ova jebena igra sa tim jebenim problemima. PA kad me dc-a nemrem izać pa recconect nego moram izać iz clienta i ulogirat se ponovno. Sad uđem u gejm znači ping 500 nemogu uopče igrati kako treba izašao sam nakon 10 min jer samo se živciram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5805 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
EUNE, free upad, ONLINE turnir, 250€ RPa u nagradama, subota 7.2. prijave do 13:30h, početak u 14:00h. Zaigrajte Go4LoL Balkans #9. prvi od 4 kupa ovaj mjesec i izborite nastup na monthly završnici! Prijaviti se mogu svi igrači sa Balkana! http://www.esl.eu/balkans/news/253237/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5807 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
EUNE, free upad, ONLINE turnir, 250€ RPa u nagradama, subota 14.2. prijave do 13:30h, početak u 14:00h. Zaigrajte Go4LoL Balkans #10. drugi od 4 kupa ovaj mjesec i izborite nastup na monthly završnici! Prijaviti se mogu svi igrači sa Balkana! http://www.esl.eu/balkans/news/253239/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5809 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5811 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nemam vremena da igram ozbiljno, a nemam niti volje. Još ove godine kako ubrzo dolazi vrijeme traženja stana sa curom pa useljavanja + širenje posla, dnevno to što odigram 1-3 gejma je čisto casual, tryhardam ali ništa posebno, svejedno da li sam d1 ili d5 ![]() sry nhf ne primam njubare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5812 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam počeo isto ponovo na smurfu ![]() Još se tražim, zadnji meč 20:5 s katom i naravno jedini ja u plusu, i lost ![]() Imam svega 20-tak championa na tom accountu, pa kad nabavim bolji, javljam nick pa možemo dalje ![]() Btw. neki dan frend upao u Challanger na EUNE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5816 |
Premium
|
Nisam ni igrao od onda. Probao sam restartati 10 puta, ništa. Prošlo je već oko 10 sati od toga. I dalje ništa. EDIT: Riješeno, poslao mail supportu, dobio sam SKT T1 Vayne ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.02.2015. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5817 |
Premium
|
Igram ovaj nemesis draft malo for fun. Tek sad vidim koliko su dobri svi championi. Neznam što im dati. Svi banaju alistara, tarica, soraku itd. (makar i oni mogu biti jaki), i šta ti ostane za dati im? Dao sam im: heimera, op je, dao sam im karmu, op je, dao sam im singeda, nemožeš ga ubiti late, dao sam im skarnera imao je 17:1 score itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5818 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni dali skarnera, 1st time ga igram nakon reworka, iskerijao game ko iz pi*ke. Zbilja, nije nešto prekoristan u gankovima, ali lvl 6 možeš čuda izvesti, pogotovo uz red buff.
![]() |
#5820 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Šanker je oduvijek natenkan bio težak za ubiti. A napravi damage, bome, iznenadio sam se koliko te može skinuti s par Q i E.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|