|
![]() |
#5791 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Samo ti davaj te replayave, može i one zlatne, nije bed. Mnogo si besan lik, znaš? ![]() Možda da pošaljemo onaj replay tvojim suborcima u klanu pa da ti se i oni smiju, pa im ti objasni kako je bila zabuna. ![]()
![]() |
#5792 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5793 |
Guest
|
Čemu screenshoti kad se replay lakše uploada, a nešto se u njemu i vidi. |
![]() |
![]() |
#5794 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5795 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kompa moj,sad cu prestat komentirati,al ti si ostecena roba u glavi. aj zivio i naigravaj se i dalje...samo nisam siguran dali konstantno zahebavas ili si stvarno zakinut u glavi. amen
![]() |
#5796 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5797 |
Guest
|
Pa poanta je da se ljudi pohvale, ista ona zbog koje postavljaju screenshote rezultata. Samo što se na slici ništa ne vidi. ![]() |
![]() |
![]() |
#5798 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5799 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Koji je smisao replaya...idem na tekme,igram tenis,rucam sa ekipom,tu i tamo nes ubodem na onu stvar,bavim se ronjenjem po ljeti...bi trebo tome uskratit vrijeme da pogledam Buljin Waffentreger u 5 akcija? ![]() ![]() Dakle,moje viđenje replaya je isto ko i tvoje screenshota....oboje je kurčenje na forumu. Samo što ja nedam više od 2 sec vremena na tvoje kurčenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5800 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da nitko ne gleda replay u 1x brzini, barem 2 ili 4x, s tim da se redovito ubrzava loadanje i sl sa 16x. Od slike nema nis, ak je dobra zagrijes se za replay. Da mi netko napise da je napravio 10k dmg sa mediumom htio bi vidjet replay, sa slike cu vidjet samo taj broj ali detaljnije, npr.9786 dmg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5801 |
Does youer dewg byte?
|
Dijete drago, ak se ne znas pristojno razgovarati, onda rađe šuti. Možda si dobar igrač, ali si vrlo nezreo kao osoba što dokazuješ svakim postom.
![]() |
#5802 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Istina,kad vidim dobar ss pitam se gdje je replay,jer bi volio pogledat bitku...volim pogledat replay,youtubere,twitch streamere,da se od svakog nesto naucit,svatko ima razlicit stil i pristup,a svi mi znamo samo za onaj svoj.Ovo za replay i kurcenje - no comment,to je pc igra za relax,kurcis se zgodnom pickom i dobrim autom,a ne replayem igrice...svasta kako ljudi razmisljaju,haha. Ikikiure itd neki nick se zalio ili trazio pomoc oko is3,dobio je dosta kritika nna igru sto je i normalno jer je pocetnik,eto ga sad pred malo stavio ss s ace tankerom is3 i 5k dmg,e taj replay sam bas htio pogledat,ono bas sam si mislio jbt sta je napredovao,promjenio igru itd...nadam se da nisam zamjenio nekog,mislim da je bio ikikikiki sta vec iz pce-a ![]()
![]() |
#5803 |
Does youer dewg byte?
|
Je, taj je. Vidi se da mu je sjeo IS-3. :-) P.S. Ne volim elitiste, zajednica se ne sastoji od takvih individualaca.
![]() |
#5804 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koje super pitanje. Zasto gledat replay... Ocito su ljudi koji pogledaju replay, nauce jos koji dobar spot za drzanje linea i sveukupno malo bolje pozicioniranje tima na mapu....totalni idioti. Sta ces, ne radjaju se svi pametni i savrseni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5805 | |||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Da kvotam sebe. Zaboravio sam link za replay. http://wotreplays.com/site/710828?se...d6fcff00d34715 Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Mislim da ćeš reći da sam nekom prilikom sebe čuvao , krenuo u napad pa i tražio ostale
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5806 |
Guest
|
Screenshot stvarno nema nikakvu prednost pred replayem. Replayi su lagani, uploadaju se za tren... Ne moraš čak ni gledati ako te samo brojevi zanimaju, wotreplays.com napravi interaktivan battle report sa full statsima za sve igrače. ![]() |
![]() |
![]() |
#5807 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Stvar navike, rijetko koji replay sejvam a printscreen mi nije problem stisnut. Imam upaljeno snimanje, ali uglavnom ispadne da izbrišem 500 replaya. Evo od artija http://wotreplays.com/site/709942#sa...1ld-object_212 i još sam neke stavio pa uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5809 |
Does youer dewg byte?
|
Danas je bio dobar dan. ![]() Prešao 40 milja, 100k free expa, otključao 3. tier10 tenk (T110E5), ali će i on na čekanje za neku ljepšu budućnost. Osim ako me netko ne uvjeri da je to totalno kul tenk, ali sumnjam. ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/712629#ab...n123-amx_13_90
![]() |
#5811 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5812 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedna analna ![]() http://wotreplays.com/site/712861#self I odmah iduca iza toga jedna indenticna ali sad wotreplays hebe muve pa nemzem uplodad
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 23.03.2014. u 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5813 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Ostavio sam samo one tenkove koji su mi bili turbo zabavni dok sam ih igrao, ili mi mogu poslužiti za timske battleove. Sad mi je cilj prvo zgrindati sve linije svih nacija do 5. (ili 6.) tiera, i onda odabrati max 3-4 linije za ležerno igranje. Malo se vratiti u oldskul. ![]()
![]() |
![]() |
#5815 |
Does youer dewg byte?
|
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 24.03.2014. u 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5819 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Pred koji dan uzeo i hellcat-a nazad, rekoh, ajd' da vidim zašto to stalno zuji po mapi ![]() A danas ponovo kupio KV-2 i maltretiram ekipu sa HE stopedesdvojkom ![]() ![]() Posadu pregrindavam u Churchill-u, rupa od tenka, ali ima svoje momente... Je, fora mi je opet zaigrati tenkove koje nisam taknuo cca 2g., potpuno drugačije ih doživljavam sada...ma, fun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5820 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Taman si mislim kako sam propustio uzet ST-I na popustu...i gledam,na popustu!!! Kupio ga opet,toliko mi je bio dobar...keeper još jedan u garaži.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|