|
![]() |
#5791 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam Dobru ženu (The Good Wife). Vidim da kod nas ide S03 na HTV2, a vani je S05 gotova. btw, vidio jučer na nekom njemačkom satelitu da 03.09. kreće S02 Crossing Lines.
![]() |
#5792 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5794 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5795 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Homeland Season 4 ![]() Starta 5. listopada... Pojavljuje se novi lik kojeg glumi Corey Stoll (House of Cards, The Strain). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5797 |
Guest
|
Under the (con)dome , serija postaje ono LSD hip haj, jaj ![]() Druga dimenzija, Barbie, vojni firewall, wi fi, juhuhu ![]() Inače odličan The Strain, jedva čekam Homeland. |
![]() |
![]() |
#5798 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() The Strain generalno vrlo dobar, iako za mene jedan veliki minus - ne volim vampirske serije i filmove, to mi je bilo kul kad sam bio klinac, ali odavno nije ![]() Iako to nije tipična vamp serija pa mi je gledljiva ![]()
![]() |
![]() |
#5799 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li itko gledao Breaking In s Cristianom Slaterom? Prošao sam pored TV-a kad je bila najava na DomaTV i izgleda zanimljivo. Taman mi epizoda od 30 minuta paše za gledanje prije spavanja ![]() Gledam trenutno Supernatural od početka. Navuklo me na GO, taman su bile na TV nakon buđenja uz doručak ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.08.2014. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5800 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Druga sezona je zali boze i ne preporucam ![]() Ima neko neku seriju za preporucit, da nije GoT, BB i sl. stvari kaj su svi vec gledali |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5805 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Weee...kako je Fargo dobar! Pregledao i četvrtu epizodu i sad mi se mota po glavi kakve veze ova serija ima sa istoimenim uratkom braće Coen iz 1996? Serija je rađena po istinitoj priči iz 2006 no da li postoji poveznica s filmom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5806 |
Fresh Juice
|
Serija je inspirirana istoimenim filmom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5807 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5808 | |
Premium
|
Citiraj:
O da...odličan članak nakon kojega mi je sve kristalno jasno. Thnx Princ ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5809 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa je li moguce ![]() Full House to Return to Television! http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=122336 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5810 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Užas od serije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5811 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
omg.......... bob saget.......... iako bi volio vidjeti blizanke ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5813 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Blizanke više nisu nešto. Kad su bile mlađe su bile slatke, ali sada ništa naročito. Ali, imaju one još jednu sestru - Elizabeth. Počeo gledati S04 Franklin & Bash. Malo su se isfurali, ali i dalje su dobri. Nažalost, dio prijašnje ekipe (Carmen, Pindar,..) je otišao pa više nije tako zanimljivo.
![]() |
#5814 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5815 |
Premium
|
Odgledan Fargo u 3 dana...fenomenalna serija ! Jedino mi malo balansa fali...policijsku ekipu čine osobe glupe do jaja...a Lester i Malvo rade "dar-mar" po gradu...moguće i nemoguće. Ali sve u svemu ovo je vrhunski uradak ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5819 |
Fresh Juice
|
Shutter Island će nam doć u obliku serije. Pilot epizodu će režirat Scorsese http://www.theguardian.com/film/2014...artin-scorsese |
![]() |
![]() |
![]() |
#5820 |
The mighty pirate
|
Teško da će biti bolji od filma. Film je identičan knjizi i identično završavaju. Za razliku od Kingovih knjiga, ovdje nema toliko prateće radnje da imaju materijala za više od jedne sezone. Ne očekujem puno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|