|
![]() |
#5791 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Battlefield Bad Company 2 Heads to iPhone http://kotaku.com/5657703/battlefiel...mpany/gallery/ ali cini mi se da nema MP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5792 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
zh1nt0 malo o Vietnamu http://www.youtube.com/watch?v=M92tKh8jGS4&feature=sub |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5798 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma i da bude 50 kuna necu kupit vietnam, jer mi je dosta ww2 teme i svih ratova do 90ih.Vise su dopizdili s time.Bf2 kao takav je ok igra , samo sto ljudi pokusavaju tu igru pretvoriti u COD , pogotovo jer su svi recon i medic.Lako je stajat sa snajperom na vrh brda kad imas medica koji ce te odma ozivit i rostiljati s pola mape, al kad treba armati/disarmati e onda se svi prave mutavi. Svako trci na svoju stranu, ne spota...Ajmo sjest u tenk i opleti , onda izadje van i protivinicki tim uzmes nas tenk i rostilja po nama , i jos masu stvari.Svaka cast ekipi koja igra na TSu, ovo se gore neodnosi na njih, iako i tu nekad dodje do nesuglasica, no sve je to igra ![]()
![]() |
#5800 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5801 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Kad vidim medica sa povezom na oku... ![]() Nije dovoljno što u BC2 imaju crvene kapice. ![]()
![]() |
![]() |
#5802 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Iritira me ovaj presenter. Naglašava totalno nebitne stvari u igri (npr. za svaku pušku kaže kako je lijepa, hrđava, zamotana u robu - koga briga za to?) dok stručno izbjegava bitne stvari, npr. da li će igra failat u istim stvarima u kojima faila i BC2? Druga stvar, cijeli gameplay je na konzoli pa me i to iritira, treće, Vietnam je ništa drugo nego BC2 drugačijeg izgleda. Četvrto, nisu u stanju napraviti do kraja BC2, a već rade Vietnam, MOH, i tko zna šta još (ne pratim situaciju baš), a taj manjak brige prema kupcima me također nervira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5803 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5804 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ali ja bih bas htio vidjeti demizea |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5805 |
Addicted to music.
|
Zh1nt0 je idiot. 'New maps.Why do we need new maps?' - sve objašnjava. ![]()
![]() |
![]() |
#5806 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
zasada mi ovaj vietnam izgleda kao najvece moguce smece, ovo jedva zasluzuje deklaraciju kao MOD, a kamoli expansion ili kao nova igra
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5807 | |
Guest
|
Citiraj:
pod zavrsiti smatram napravit normalan netcode i rijesit retardirane bugove i balans oruzlja/klasa. bljuv ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5808 |
Premium
|
Detalji o zadnjem r23 server updateu: Code:
Details about the security update: The game server trusts the game client too much when performing revives. We have narrowed down under which circumstances the game server will accept a "revive" signal that comes from a game client. It's not foolproof, but the effectiveness of the revive hack is significantly reduced. We will improve the revive checks in the next 1-2 server releases too (some changes require extensive testing). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5809 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5810 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Mansky, jel tebe u potpunosti zadovoljava taj x3 za BC2 ili mi je bolje uzet x4, nisam bas s parama na Ti pa ono ako je dovoljno uzmem taj x3 procesor za sestotinjak kuna i ovu svoju plocu i procesor mogu minjat za onu asrockovu jeftinu plocu na nvidionom cipsetu od 300 kuna. Jel se da s tim ugodno igrat ili mi je bolje skupit jos love i uzet nesto jace? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5811 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5812 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako bi mi netko mogao pomoci u vezi M1 Garanda Dakle logirao sam se na battlefieldheroes.com sa EA accountom, skinuo igru, cak sam i odigrao jedno 2h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5814 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Valjda će to riješiti.Ako imaš lag, ili igra povremeno 'štuca', to je do servera.Pričamo na TeamSpeak-u i u isto vrijeme nam svima 'štuca' igra, itd. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5819 |
Guest
|
meni fala bogu ne traje framedrop toliko, ali se osjeti na djelic sekunde. problem je kad bude toliko ucestalo da smeta kod igranja. |
![]() |
![]() |
#5820 |
Addicted to music.
|
Zapravo najveći problem i jest u tome što se FPS drop dogodi baš u ključnom trenutku, pa te ubiju i slično.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|