|
![]() |
#5731 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav Da li mi moze netko preporuciti temperirano staklo za galaxy s5? Trebalo bi mi na podrucju Zagreba. Hvala ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#5732 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5733 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
#5735 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Da, ne stanu u djep od traperica, ali im zato 500mm telac pase ko budali samar ![]() |
![]() |
![]() |
#5736 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5737 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo malo update E-M1 vs S6. Gornje slike su sa aparata, donje mobitela - isti kadar, ![]() Ovaj puta sa drugim objektivom, 7-14mm. ![]() ![]() ![]() ![]()
#5739 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5740 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
http://www.gsmarena.com/blind_shooto...iew-1323p2.php Podero ga Samsung ko Čačić kaznu za parkiranje...
|
Oglas
|
|
![]() |
#5741 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S7 bi mogao biti predstavljen već u 01/2016 http://www.sammobile.com/2015/10/19/...ed-in-january/
#5742 | |
Premium
|
Citiraj:
Galaxy S7 to have magnesium alloy body and superior sound quality. |
|
![]() |
![]() |
#5743 |
Guest
|
Pozdrav, imam jedno brzopotezno pitanje za vlasnike S6 edge+. Nabavio ga kroz produženje ugovora, stajao mi u kutiji nešto vremena dok mi nije stiglo zaštitno staklo i case, i baš idem upogoniti mob kad ono skontam da ima naljepnicu sa stražnje strane sa serijskim brojem i IMEI na fckn kućištu ispod kamere?! ![]() Ružna bijela naljepnica od običnoga papira (ne onoga "masnoga") već jeftinjara vulgaris za koju sada ne znam smijem lil ju skinuti ili ne? 90% da će se potrgati pri skidanju, mekani papir, nije plastificiran... Ne kontam kojemu debilu je palo na pamet na premium mobitel staviti ovakvo nešto, potrgao sam nokte tražeći po rubovima jedinu logičnu stvar- folija na kojoj bi bilo naljepljeno ovo smeće, no folije- nema. Žao mi je da sada nemam pri ruci fotić da usnimim to ruglo, kasno je da zovem support (čuti će me sutra na tel., mail sam im već šibnuo), no eto pitam jel' se netko već sreo sa tim genijalnim rješenjem? Gledao sam i YT unboxing uratke i nigdje nisam vidio tu naljepnicu, ali eto, ja ju imam. Mob kupljen u VIP-u, i njih ću sutra scimati...a u q**c ! ![]() |
![]() |
#5744 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5745 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa IMEI sigurno piše još na par mista u mobitelu tako da mislim da nemaš frke. Meni je isto bilo na S6 Edge, skinija sam je ekspresno, iako da budemo iskreni tom mobitelu triba case, a onda ti ne smeta ![]()
#5747 |
Guest
|
I nije se potrgala...hmmm. Ajd' barem nešto pozitivno. Case je transparentan, zato me i smeta. EDIT: evo skinuo, malo se rascijepila na rubu, ali ništa strašno. Ipak, sutra ih nazovem da ih pozdravim za ovo, a iznervirala me još jedna stvar koju nisam skužio odmah: one zaštitne folije na stražnjoj kameri i senzoru...jbt, il' sam ja stvarno oćoravio ili je njima stvarno teško ostaviti "uho" na rubu folije pa da se vidi jasno da tamo ima nečega. Da nisam tražio po netu za ovaj sn/imei sticker, nikada vjerovatno ne bih skužio niti ovo...al' fakat je nevidljivo. Eto, ako netko nije još provjerio na svome uređaju, kao i ja što ne bih nikada...e, svašta. ![]() |
![]() |
#5748 |
Guest
|
|
![]() |
#5750 |
Guest
|
bolje kineza, japanca, a onda gledat kak se ovi kaj su kupili isto ili losije za 2-3x vise para uvjeravaju kak su dobro prosli ![]() |
![]() |
#5752 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ukoliko na leću zaljepiš izolirku onda svi daju istu sliku. U svim ostalim situacijama razlika je malčice veća ![]()
#5753 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nakon što su mi kroz ruke prošli razni HTCovi, Alcatelovi i par "no name" kineza sa MTK čipovima i generičkim kamerama (nekima sam bio i vlasnik na neki period), reći da je TO ISTO sa kamerama iz Galaxy S klase i uređaja je... ajmo reći smiješno, da ne uvrijedimo nekoga ![]() Ali kao što kažeš... radujte se narodi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5754 |
Guest
|
|
![]() |
#5756 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Plus, nemaš dvije godine ostvarive garancije direktno u ovlaštenom servisu. Sve se to plaća, ako ti je milije 3-4 puta kupiti mob po 1/4 cijeni i pritom ušparati gotovo ništa, a izgubiti tranzicijsko razdoblje dok ne pribaviš novi mob, samo daj. Usluga se plaća najviše, sam uređaj ne vrijedi po tvojoj logici ni 50€ u proizvodnji, tako da se sve preplaćuje.
![]() |
#5758 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Vidim ovdje se prica uglavnom o najskupljim Samsunzima. Htio bih podijeliti svoje dojmove nakon druzenja sa jeftinijim Samsung uredjajem - Galaxy Core Prime. Uredjaj ima Lollipop out of the box, a za jedan Samsung low-end ima dosad najbolji procesor u vidu Snapdragon 410, koji je 64-bitni cpu kao sto je i Lollipop. Na telefonu nema puno bloatware-a, a Touchwiz je dosta laksi od onog na high-end modelima. Baterija odlicno drzi, istina nisam probao igre na njemu. Minusi su niza rezolucija ekrana i nedostatak ambient light senzora. Kod kineza ali i nekih respektabilnih proizvodjaca se za ovu lovu dobije i HD ekran. Mada, sto se prikaza tice vidjao sam i losije. Npr. Lumia 535 ima losiji ekran od ovog modela. |
![]() |
![]() |
#5759 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Baterija na S5 mi je odlična, usudio bi se reći čak i bolja nego na Lg G2. Jedini problem mi je kad je cijeli dan na krajnjem dometu Wi-Fi signala (nažalost često) pa sam mijenja izmedju Wi-Fi i mobilnog jer nikad ništa ne gasim pa tada dosta pocuca. Nekidan sam uhvatio SS (od jednog izrazito kvalitetno provedenog dana ![]() ![]() ![]() Samo Wi-Fi, većina Chrome i YouTube a inače imam oko 6h SOT u dva dana pa onda ide na punjač i za moj pojam je to jako dobro. A punjač je ovaj u kombinaciji sa ovim prijemnikom jer mi je dosadilo skidati poklopac utora i mogu ih preporučiti nakon mjesec dana korištenja (za one kojima se mobitel puni večeri jer ne ide preko 760mAh, na toliko je ?? valjda ograničeno QI punjenje kod S5). Prijemnik je jako tanak, navodno zadržaje IP faktor, iako nisam vidio da je netko oprobao ali eto prašina ne ide dalje nego li je išla dok ga nisam imao a manje više je stalno u takvim uvjetima. A maloprije mi je stigao OTA na BOJ1, u opisu kao i uvijek, poboljšanje performansi i ispravljanje grešaka... |
![]() |
![]() |
#5760 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|