|
![]() |
#5732 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako nekoga zanima trenutno najbolji champovi za svaku rolu ![]() p.s. ja sam listu napravio u excelu, ali sam champove ubacivao od jednog challenger playera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5735 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Zna netko di se moze account prodat, gold 2 bio proslu sezonu, gold 5 pretproslu, tona champova, i nes skinova. Jednostavno nemam kad igrat vise a nit me vuce
![]() |
#5737 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 |
Hala Madrid!
|
![]() Za uspomenu ![]() Btw: ko hoće, može me slobodno dodati na eune: iMogy Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 28.11.2014. u 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5740 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja nikako da uhvatim volju za predsezonu, tako me nerviraju te nove stvari koje moram ponovno učit. Razumijem ja da trebaju ubacit nove stvari da bi igra ostala zanimljiva, ali meni se uopće neda trenutno igrat, samo arame igram. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5742 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Za koliko i gdje? Hit me up man. Ja sam inače imao foru Lol večer danas, odigrao sam 2 gejma, u prvom gejmu falio nam peti (bili smo u Team Builder) i zadnji igrač došao random TRC Mowarth. Za vas koji neznate, igra u istom tipu kao i Sa1NA (vjerojatno jedan od najboljih euw/eune adc, a iz srbjie) i Tiridus (n1 na eune u s1/s2/s3). Pitao sam ga zašto igra na EUNE, što se nije prebaico na EUW, pa je rekao da igraju na EUW i Realm (onaj offline što već za vježbanje i turnire), ali da je ipak EUNE home ^^ a onda je drugi gejm prihvatio naš invite i odigrao opet sa nama. Prvi gejm klasika, uzeo pantheona, i uzeo solo drake lv 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5745 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5746 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#5751 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
kaj se na ovom player auctionsu mora ostaviti sken osobne dok prodaješ akaunt ?
![]() |
![]() |
#5753 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jel ima di jeftinije uzet skinove i rp od onog in game shopa? I zasto mi dva vladimirova skina nisu dostupna za kupnju? Igro sam prije par mjeseci doduse na EUNE sad sam na EUW i onda sam ih mogo kupit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nema jeftinije, imaš samo free 2-3 skina, jedino ako kupiš preko ebay-a neki card s kodom za skin, ali nisam siguran u autentičnost. Neki skinovi su limited time dostupni, onda izađu iz shopa. I teško da je nešto bilo dostupno na EUW a nije na EUNE, i obrnuto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5755 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jel ima jos uvijek di tih free skinova? Znam da sam riot tristanu bil ugrabil al to je davno bilo i sumnjam da ju mogu sad na westu opet. I jel ima sanse da se skinovi vrate opet? Mislim vlad sad ima samo 3 skina s tim da 2 kostaju preko 1000 jedan skoro 2k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5759 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni se baš sviđa nova jungla i buffovi koje dobiš smiteanjem određenih monstera, Jungle itemi također ima ih dosta za različite tipove junglera sve u svemu ok je jugnla. Problem je nekim champovima kaj se trebaju rano backat al do tad već imaš za upgread machette pa nije bezvezan back. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5760 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Zanima me da li itko od vas zna za koliko bih mogao prodati ovaj acc? Platinum 4 ( EUW ) / 6 Rune page-ova skinovi - Ravenborn LeBlanc / Muay Thai Lee Sin / Victorious Morgana / Koi Nami / Sewn Chaos & Bladecraft Orianna / Full Metal Rammus / Atlantean Syndra / Deep Terror Thresh / Underworld Twisted Fate / Spirit Guard Udyr / Dragonslayer Vayne / Neon Strike Vi / Project Yasuo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|