|
![]() |
#5731 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5732 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dedicated camera button je jedna od meni dosta bitnih stvari, ne kužim kako slika može biti mutnija zbog korištenja tog gumba ![]() Može biti samo oštrija jer se mobitel manje trese dok se pritisne tako gumb nego dok se s prstom udara po ekranu na virtualni shutter.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5733 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() Kad ti stisnes dedicated tipku mob ti se malo cimne od pritiska na plastiku. A kad ti pipnes/dotaknes software tipku na staklu, ne mrdne nista. |
|
![]() |
![]() |
#5734 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#5736 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Ti fokusiraš sa polupritiskom, sila da gumb pritisneš do kraja je puno manja nego dok tapkaš prstima po ekranu. Mobitel se manje trese i slika je bolja. U teoriji. Druga stvar je kako tko slika fotoaparatom.
![]() |
#5737 | |
Guest
|
Citiraj:
Taj dedicated camera button nema toliko smisla iskreno. Imao bi smisla kada bi njegovim polupritiskom aktivirao recimo infrared neku jaku ledicu kako bi mogao fokusirati po mraku i onda punim pritiskom okinuti sliku sa blicem. Primjer. Moj HTC One stvarno sa blicem okida odlične fotke po noći. Ali često mi se dogodi da su mi subjekti mutni zbog lošeg autofokusa, a nikakvo klikanje i ine radnje neće pomoći jerbo lik fokusira tako da okine slabije ledica i onda jako što očito ne radi dovoljno dobro kao da "prži" neku infrared (tek toliko da ju subjekti ne vide) ledicu i da si uzme pa makar pol sekunde za fokus (bolje nego mutne slike). |
|
![]() |
#5740 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ovo drugo vjerojatno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5741 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile se fotke zadnjeg covera Moto X http://www.theverge.com/2013/7/3/449...-and-engraving
#5742 |
Pink Floyd fan
|
#5744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pitanje za slony znalce, naime kolega ima xperiu p i problem je nasta kad je upgradea sluzbeni ics na jb. Update je isa preko wifi-a, nakon cega mob nije radija dobro (lag, stekanje itd...), da bi kolega doma spojio mob na usb i sony-ev sw mu javlja da ima nova inacica kernela za skinuti.. Ovaj potvrdi i kernel se instalira... Nakon toga, na moju preporuku, kolega napravi factory reset i tad je sve poslo u 3pm.. Nakon toga vise ne moze vratiti ni backup koji ima na kompu (napravljen sa sony-evim sw-om).. Problem je sto mu sam software izbaci poruku da mu ne moze vratiti aplikacije, ostalo kao moze, ali kad restore zavrsi i dalje nema nicega ![]() |
![]() |
![]() |
#5749 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
decki moze preporuka za neki mob do 1000kn s androidom,gledam ovaj u bonbonu huawei y300,jel to ok za te novce ili ima i neka alternativa
#5750 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5751 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam wifi problem sa LG optimus l3. Iako je u postavkama androida 2.3.6 uključeno da se wifi nikad ne isključuje, on se ipak isključuje svaki puta kada se zaslon zaključa, a mobitel nije priključen na punjač. Isto tako u viberu je postavljeno da drži wifi stalno priključenim, ali niti to ne pomaže... Ima li kakvo rješenje? Softver na mobitelu je zadnji službeni... |
![]() |
![]() |
#5752 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Propust u Androidu - ugroženo 900 milijuna http://www.bug.hr/vijesti/propust-an...na/124898.aspx |
![]() |
![]() |
#5754 |
Omicron Alpha resident
|
Ovo isto znači da i oni mobovi koji nisu rootani mogu nastradati jer primjerice sistemske aplikacije od strane proizvođača (Samsung Apps primjerice), koje imaju veće permissione, može direktno pristupiti sistemu.
#5755 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#5756 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5757 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam problem,LG 4X mi stalno boota u CMW Recovery,probao par razlicitih ROM-ova instalirati,LG logo se pojavi,bljesne ekran zuto i udje u CWM. Jucer sam rootao,instalirao fastboot drivere,stavio CWM recovery i otkljucao bootloader ( fastboot oem unlock komanda ) ,sve manje-vise oke proslo,i nije mi htio romove instalirati posto imam 6.2.8 verziju CWM,a treba 6.3+ pa sam morao obrisati par stavki u romu ( taj error sto baca sam obrisao prema uputama ). Wipe data,cache,dalvik cache,instaliram sa sd card,sve oke prodje,odem na reboot i opet me baci u recovery ![]() |
![]() |
![]() |
#5759 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
pod manje-vise mislim zezali me fastboot driveri,pa nije htio prepoznati,pa eto taj recovery ( imao sam TWP neki i onda radi CM 10.1 sam stavio CWM ) ... sta raditi sada ? |
|
![]() |
![]() |
#5760 |
Pink Floyd fan
|
Nije ti se dalo?! ![]() CWN se može flashati iz fasboota, jedna komanda. Naravno da mora biti za tvoj uređaj. Vjerojatno ima tema na xda. Nađi tu temu, skini traženu verziju, flashaj i onda instaliraj rom.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|