|
![]() |
#5732 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Nema, samo plus. EDIT: ups...kasno palim ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5733 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nek se nabiju, kao da moraju implementirati fuziju u jebenu kameru a kamera ih u proizvodnji kosta 1 dolar!!. Cekam i sluzbeni teardown Ifixita da potvrde ram, ovo je sve rekla kazala...
#5734 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo je ipak civiliziraniji forum i portal da bi objavljivali članke i isprdke dotičnog O.M.-a za kojeg svi znamo kakav je i kakve gluposti drobi. Ne hvatajte se za to i ne sekirajte se. A sad nastavite sa raspravom. Pogotovo ovaj dio sa OISom mi nije jasan. Kao da je iP6S low end uređaj a iP6S+ high end pa je zaslužio OIS. I opet vas tjeraju da uzmete tacnu. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 14.09.2015. u 00:04. |
|
![]() |
![]() |
#5735 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Strašno je koliko Oleg Maštruko ne poznaje materiju o kojoj piše. I usput sramoti Bug. Što se tiče novih iPhonea, sjajni su i kupio bih odmah jednog, ali kad ne želim potrošiti više od 3000 kn na uređaj, onda mi ovaj nikako ne može upast u budget ![]() Šteta. Bratić ima šesticu i mobitel je izvrstan, stvarno nema neke velike mane, sem one uobičajene gluposti na iOS-u, gdje ne možeš ništa prebacit bez itunesa. Što se tiče kamere, čista politika, tjeranje da se kupi skuplji model. Ista stvar kao i s memorijom uređaja.
#5736 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam jesi gledao, ja sam imao i 6 plus i sada običan 6, predobro radi digitalna stabilizacija, razlika je minorna koliko sam ja primjetio,m čak i po jutubu sam gledao i nije drastična. šteta da 6S neće imat al ne brine me
#5737 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sto se pak tice OIS-a, fotografija mene osobno ne zanima. No koliko sam na obicnoj sestici vidio, razlika izmedju slika 6+ i 6 je nikakva, dakle softwerski su to odlicno rijesili, a sad ce vjerojatno biti i dodatno sredjeno. No mislim da necu uzimati ni ovu iteraciju iPhonea. Zadrzat cu se na Androidu. Eventualno u veljaci/ozujku ako uleti neka odlicna ponuda, onda razmislim. Ovako uz pocetni storage od mizernih 16GB + vece cijene = hvala, ali ne hvala. |
|
![]() |
![]() |
#5738 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Da to meni isto nije jasno, nije da puno slikajem, ali svaka razlika osim velicine ekrana u 6(s) vs 6(s)+ usporedbi je besmislena.
#5740 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5741 |
Premium
|
Yup. No sve da je i svih 16GB dostupno, to je jednostavno premalo. No jbg, moraju se shareholdersi isplacivati. Do pojave iPhonea Apple je imao visoke cijene na svoje uredjaje. No barem si bio siguran da dobivas najbolje moguce. Cak je i iPhone slijedio tu filozofiju, no nakon sto je Stevo odapeo, ocito se i to mijenja. |
![]() |
![]() |
#5742 |
Prvoklasni Krkan
|
Da, 16gb je mozda dosta nekom ko samo surfa, slika (a ne snima videe) i sl. Meni je max slobodno oko 1-2gb i to samo zato jer stalno nesto brisem. A fora sa ajoblakom mi ne lezi zbog ocajnog uploada(99% vremena sam spojen na wifi). Prije ovoga sam imao 3GS sa 32gb i to mi je bilo cak i mrvu previse u to doba... Al od viska glava ne boli ![]() |
![]() |
![]() |
#5743 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Bitno je naglasiti da je kod digitalne stabilizacije slika zoomirana za 0.1x (barem za video) što u biti rezultira u manjoj rezoluciji. To sam tek nedavno otkrio koristeći fisheye. Koliko god bilo zoomirano, za video će uvijek pisati 1080p iako to nije slučaj. Jedino rješenje su app tipa Videon ili FiLMiC PRO (ProCamera na žalost nema opciju za isključivanje stabilizacije). |
![]() |
![]() |
#5747 |
Premium
|
Doci ce 32GB minimum. To je jedino sigurno. No problem ce biti sto ce doci kada ce ekipi trebati barem 64GB. I to je sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
#5750 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ga, na 16GB modelu (12GB slobodno), 32 min 4K video materijala: http://www.phonearena.com/news/Did-y...one-6s_id73713 |
![]() |
![]() |
#5751 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne razumijem to blaćenje 16gb, uzmi 64 i miran ![]() Da su i ostavili 32gb, naplatili bi i to. Meni osobno nikad nije bilo malo tih 16gb, jer slike i video idu u cloud, a i ne slikam puno. A uvijek sam imao stvarno dosta aplikacija instalirano, doduše ne instaliram velike igre jer ne igram igre uopće. Sad sam na OPO, i izgleda da me razmazila baterija, tako da još neću na ios, iako mi više leži ios. |
![]() |
![]() |
#5752 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#5753 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
16GB necu ni spominjat, premium feel ide tek od 64GB ![]() Cekan samo kad ce kod nas bit preorder da i to rijesin.
![]() |
#5754 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
#5755 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Tko normalan snima u komadu sat i nešto? Mob je idealan za sekvence do 30 sekundi. Išta preko toga je smiješno. 16GB za 4K je definitivno premalo (iako 4K nije nužna opcija), ali time su jasno rekli - ako nemaš $$ ne očekuj da ćeš imati na raspolaganju sve funkcije. Ista stvar kao i sa 4s ili 5c 8GB verzijama. |
|
![]() |
![]() |
#5756 |
Premium
|
Evo maloprije otišao iPhone 6 64GB za 2600 kn, neotvaran s računom i garancijom iz Sanca Domenice.
#5757 |
Never Forgetti
|
Proda san 5S za 3500, ocekujen da cu toliko i 6 kad kupin 6S ![]() Nego da ne idemu u OT, potrebujem srednje kvalitetne slusalice za jaFon ali da imaju one kontrole i mic, od iphona su ocajne i te ne koristin (ima san neke stare koje od 4S vucen). Cijena, a sigurno priko 300 kn, ali opet nebi isa u vode od 150€ jer mi je to vec bacanje love.
#5758 |
Prvoklasni Krkan
|
Dobro na koju foru?!! Pa izlazi tek za 2 tjedna: http://www.njuskalo.hr/iphone-6/ipho...oglas-16522583 |
![]() |
![]() |
#5759 |
Premium
|
Opet isti oglas, samo drugo korisničko ime. Šta vam se čini? http://www.njuskalo.hr/iphone-6/ipho...oglas-16547401
#5760 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |