|
![]() |
#5701 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
![]() Idem danas za 3x povodom Woman Daya sa AMX 50 100. Prvih 5 bitki fail ali zato šesta je bila milina! E da i onom ženskom dijelu tenkera želim Sretan 8. mart iliti ožujak!http://forum.pcekspert.com/images/sm...givemebeer.gif Zadnje izmijenjeno od: spider100. 09.03.2014. u 08:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5702 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo već par dana igram večinu sa E50, grindam za E50M. Svaki dan skupim cca 20k exp-a. mogu reć da mi je ovo bio najgori dan što se tiče pobjeda s njim (odkad sam ga maksimalno nadogradio). ![]() Za kraj jedna epska bitka branjenja baze od podivljalih T57-ca koje pucaju HEAT, T30-ke i is4-ke. http://wotreplays.eu/site/669938#westfield-sbaky-e-50
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5703 |
Guest
|
Eo, "summa summarum", da rezimiram kratko: daje se na znanje svima da sam preko noći postao odličan igrač, svaka bi me klan htio, svaka majka za zeta... ![]() ...i neka mi samo netko još jednom počne serendati o "djevičanskoj i neokaljanoj prirodi MM-a", ili mojemu (ne)skill-u kao presudnome faktoru...mda. ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 09.03.2014. u 01:31. |
![]() |
![]() |
#5705 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#5706 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Onog trenutka kad imate još 10k expa za istražiti novi tenk, odjednom je winrate u takvim tenkovima katastrofalan. Primijetio sam već uzorak u tome, zanimljivo...
![]() |
#5707 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Zadnjih par dana ko da je krepo mm. Nevjerojatno koje kombinacije dobijam. Jučer sam imo 4/1/26 za poludit čak Churchill III koji je do tier 6, redovito dobijam tier 7 tenkove . U 3 partije sam bio uz još jednog jedini tier 5. Ne kužim dal se kaj sjebalo ili samo moja sreća ali mi je srozalo win rate čak ispod 48% što nisam imo od kad sam počeo igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5708 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5710 |
Guest
|
To nije moguće aka lažeš. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5712 |
Guest
|
Ako bude SS bit će snijega u lipnju. |
![]() |
![]() |
#5714 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5719 |
Guest
|
Ma nećeš ga vidjeti. ![]() Oko 4-5 ujutro uzmi tenka koji upada samo u jedan tier (Valentine 2 npr) i neće ti pronaći dovoljno protivnika. Čekat ćeš 2-5 minuta, i onda će ti MM napraviti bilo kakvu igru: 10v10, 12v11, 4v4, 7v9, 3v3, svašta, ali nikad s tenkovima izvan tvog MM raspona. Ako ti nakon 5 minuta ne pronađe meč izbacit će te iz queuea i napisati da pokušaš kasnije. ![]() |
![]() |
![]() |
#5720 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: suedamA obmaR. 12.03.2014. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5721 |
Guest
|
Poanta je u uzorku- moj je deset puta veći, zato sam ga i okačio. Tvoj je indikativan, ali ne dokazuje baš ništa ![]() Ali ako skoro 70 mečeva u jednome danu nije dosta dobar argument... ![]() |
![]() |
![]() |
#5722 |
Does youer dewg byte?
|
Zadnjih tjedan dana, ili sam ja oglupavio za pola, ili se nešto dogodilo. Ali wr se strmoglavio, skupa sa effom, i samo se živciram, vrijeđam ekipu i teamkillam. Jednostavno, kvragu, prošao je vikend, i ista priča se nastavila. Hoće tko kupiti account da ga se riješim za svagda ? ![]()
![]() |
#5723 |
Guest
|
'si, možebitno, zaboravio uplatiti par stotica harača WG-u da si makneš taj "urok" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5724 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Znam kako ti je o znam znam ![]() jedino sam jučer imao ok mm ![]() ![]() inače katastrofa u tjedan dana mi se 2% spustio w/l ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5725 |
Does youer dewg byte?
|
Cijeli tjedan, CIJELI fakin tjedan, za poluditi ... http://wotreplays.com/site/682534#ensk-m4dm4n123-m103 Close quarter sa T57 je bio very nice. Kad sam skužio da je na onom području i da sam solo, rekoh, gotovo je... Ali nije bilo. ![]()
![]() |
#5730 |
Guest
|
![]() 'ste skužili cijene u Premium shopu za vozila? Ispada da je Lowe snižen sa 404kn?? ![]() Ili (Bjelo)Rusi znaju nešto novo (loše) po pitanju tečaja kune ![]() ![]() Al' ajde i to, ali ako se za iste te kune kupi gold i preračuna u cijenu u kunićima, ispada bitno manja cijena. Epic fail. Valja se nakrcati goldom i čekati ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|