|
![]() |
#5671 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Rekoše mi danas da neće biti automatskog smanjenja računa već da treba poslati zahtjev za smanjenje na reklamacije@amis.hr i to tek kada sve bude radilo kako treba. Tko se bude žalio dobit će smanjenje računa, a tko ne popapala maca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5672 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Dakle stream je katastrofa ostao, VoIP isto ko i prije nije čist i po novo od nedavno internet tj. upload da budem precizniji je na 60ak Mbps iz nekog fucking razloga. Odma prvo u nedjelju ujutro zovem VIP da se žalim malo još.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jutros mi se updejto resiver sa amisa na vip. Naravno više nemam programe koje sam imao i kad gledam neku seriju preko time shifta slika šteka. Sad zovem službu za korisnike i naravno da su svi agenti zauzeti. Mislim da čim prorade FTTC kabineti u kvartu da će bit adio vip. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5674 |
1
|
Ja već godinama žicam t-com da mi optiku provedu da uzmem 500/250 paket, ali i dalje mi je nedostupna.
![]() |
#5675 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
meni ista stvar pola programa nema al su dodali neke svoje bezvezne ... uputili me da se žalim tak bu i tebi rekli .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5676 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() Nova i bolja budućnost. Nakon X godina 25/5 brzine, već par dana uživam u 15/0.5 ![]() Jučer prijavio, jer računam da je vrijeme eventualnih "radova na mreži" gotovo. Ljubazna djelatnica reče da ona ništa ne može napraviti, niti vidjeti, ali će proslijediti dalje, pa će se netko javiti. Zlatni Amis čija služba je odmah pokušavala nešto napraviti. ![]() Vikend je ljudima, nema žurbe. Dobro došao nazad na VIP. Samo me podsjećaju zašto sam otišao od njih sa mobilne, prvi dan kad je telac počeo sa radom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Živjele hrvatske agencije koje reguliraju tržište. Napravile svoj posao i omogućile duopol na tržištu, tako da možemo biti sretni da imamo sva 2 provajdera. Moramo im biti jako zahvalni na dobro odrađenom poslu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5678 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 | |
1
|
Citiraj:
S obzirom na to da je prilikom nadogradnje uređaja promijenjena programska shema vjerujemo kako će biti potrebno samo malo vremena kako biste se navikli na korištenje istoga, no isporuka usluge je znatno bolja i kvalitetnija. S obzirom na opisane poteškoće, Vašu mjesečnu naknadu na sljedećem računu ćemo u želji za daljnjom suradnjom umanjiti za iznos koji odgovara periodu od 30 dana bolja i kvalitetnija ![]() Stream isti čak i lošiji bi reko, jedino ovo sučelje je bolje na stb-ovima, to sučelje su samo malo prilagodili modelu 8080 jer na tim albisima očito ide sve isto samo malo treba prilagodit određenom modelu albisa, što su realno odavno već mogli da su bili sposobniji tj. da se netko htio potrudit oko toga. Već sam ujutro odma kontaktirao na FB-u vipnet da vidim da li se već od danas može žalit na uslugu u vezi bivšeg amisa, odma da ih ispljujem.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.10.2017. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5680 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citam vas tu i tamo i kucam o svako drvo pri ruci sto sam 1.9. pobjegao od Amisa tj VIP-a. Ako im je cilj bio unistiti Amis (konkurenciju) i otjerati ih drugim operaterima, uspjeli su ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5681 |
1
|
Sredili mi danas telefon sad rade odlazni i internet brzina je sad ok. Ali mi i dalje instagram recimo na profil nečiji kad odem jedanput vidim slike i izađem odem na drugi i više ne želi ništa rifrešat ni prikazat tek kad odpojim net i spojim opet prikaže i onda opet isto bude nakon par pogleda nekih slika ili profila nebitno. Skuzio sam i da mi nekad pri rifreshu stranica na wifiu sam stane nece rifresh napravit pa moram reload lupit. Na poslu na wifi-u cijelo vrijeme uredno radi.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 03.10.2017. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Migracija jos nije završena, tako da bude sve sjelo. Ono sto je bilo prije bit će i sada. Eto
![]() |
#5684 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
1
|
Sutra ja zovem opet zbog ovog sa wifi-om, sad mi neće ni skype spojit na kompu, na wifiu mi radi na android mobitelu, ne kužim...
![]() |
#5686 |
1
|
Zvao sam danas u vezi ovog sa instagramom i šta mi stranice nekad neće učitat pa moram opet rifrešat da učita pa kaže ženska (koja ima glas ko frajer) da je ovo prvi slučaj da imaju ovakav ko moj. Popljuvao sam im i stream rekao sam da je ovaj još lošiji nego prije na amisu i da je kompresija ogromna i pun kufer noise-a da ima pa je resetirala stb-ove kao zna se zblesirat pa stb radi brže i bolje nakon tog ![]()
![]() |
#5687 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5688 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
qfree.com ili q-free.com? Ovu prvu ne otvara ni HT ![]() Jel netko gledao sadašnju ponudu VIP-a? Na prvu se ne čini loša (iako traže nadoplatu za bakar što ne piše odmah u ponudi?!), pa možda ima smisla preći "potpuno" na VIP kad su već ukinuli i Pink i ostale kanale koji su bili kod Amisa. S tim da su im paketi brzine "mrak". Dakle, u cijeni (osim nadoplate za bakar 20kn) su sljedeće brzine D/U od 2.8 do 4 / od 0.358 do 0.512 od 7 do 10 / od 0.448 do 0.640 od 14 do 20 / 0.7 do 1 i onda dođe "zanimljivost" - nadoplata 15kn/mj za 60 Mbit/s gdje su brzine u rasponima D/U od 21 do 30 / od 3,5 do 5 od 28 do 40 / od 4.2 do 6 od 35 do 50 / od 7 do 10 od 42 do 60 / od 7 do 10 Ako sam dobro shvatio, samostalni flat internet s max brzinom 20/1 košta 139+20 = 159kn/mjesečno. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ne bi htio da netko nastrada ![]() Dakle, nadoplata je veća nego kod HT-a, a osnovni paket je lošiji jer je upload max 1Mbit/s. Koji je smisao kao novu uslugu predstaviti lošiju uslugu od konkurencije, nemam pojma, al sigurno neki menadžer zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5689 |
1
|
Danas stigao račun za prošli mjesec 7,40kn ali usluga još uvijek nije sređena u potpunosti pa sam fino opet poslao žaldbu i umanjenje sve dok ne srede da radi kako bi trebalo radit. Meni sad ni skype više ne radi na kompu neće se spojit nešto kao nema konekcije, a na mobitelu se normalno spoji.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 06.10.2017. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5690 |
Registered User
|
tjedan dana i idemo dalje ![]() jedan jedini poziv usred tjedna u kojem su me tražili da izmjerim brzinu na speedtest stranici izgleda da likovi ne znaju ili ne mogu pristupiti niti svom vlastitom routeru sve je u vašim rukama, kažu na reklami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5691 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Koliko znam internet jos nije migrirao, a i da je sve ostaje isto samo se mjenja ime..
![]() |
#5692 |
1
|
![]() |
#5693 | |
Registered User
|
Citiraj:
Frende, tu se jedino pouzdano zna, da se ništa ne zna. Ima tu na forumu jedan user, kaj je prije par godina tvrdio da je firmama dosta 128/128 link i da je sve preko toga nepotrebno. Možda je postao direktor VIPa pa sad svoje ideje sprovodi u djelo i na nama običnim korisnicima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5694 |
1
|
Danas me zove tehničar, mobitel mi je zvonio doslovno sekundu nisam ga stigo se ni javit, kakvi kreteni ono i onda ti kažu zvali smo vas niste se javljali. Pa sam naravno išao nazad zvat i prijavio opet problem koji trenutno imam, a prave se mutavi kao da nisam ništa prijavio ovo zadnje nego oni još imaju evidentirano da sam prijavio problem sa uploudom šta sam i odlaznim pozivima lol. I ništa sve sam prijavio pa je reko tehničar da će proslijedit to ovoj kao stručnijoj tehničkoj da me kontaktiraju. Još uvijek mi se skype na PCu ne želi spojit već 5 dana iz nekog neutvrđenog razloga kaže da nema konekciju, a na laptopu mi radi normalno, komp nema viruse niti ništa, čak ni portable skype ne radi, znači nešto su sjebali, također i dalje sa wifiom problem štekaju stranice nekad neće učitat itd. stream na telki je katastrofalan, ovo je pogoršanje i to na najjače, a ne poboljšanje kao šta oni govore stalno.
![]() |
#5695 |
1
|
Zadnje novosti, danas me ženska zvala i neću dobit račun do kraja ove godine zbog problema koje sam prijavio plus dobit ću poštom neki poklon ženska mi rekla i da će za par dana internet radit kako treba, a za VoIP i IPTV stream će postepeno valjda kako net srede pa za par dana il možda čak mjesec to mi nije znala reć kad točno će i njih sređivat.
![]() |
#5696 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5699 |
1
|
![]() |
#5700 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
A ja nisam prijavio probleme, mogo sam se ogrepst za kišobran ![]() Meni brzina i dalje nije ko prije al bar vise ne zezaju slike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|