|
![]() |
#5671 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Maknuo sam se ne uvrijedjen nego razocaran svime. Vec sam bio pauzirao zbog slicnih stvari pa sam se vratio, ovaj put nece biti tako. Ovakav server kakvog ste napravili sada nije trebalo ni raditi, ima ih na sve strane. Mislio sam da su kompjuterasi ispred ostalih po svemu ali ocito "Balkan" radi svoje. Ne moze se nesto prihvatiti kako je dogovoreno vec uvijek mora biti sranja. Kratko je trajao mir na serveru. Niste Raku ni dozvolili da radi dalje na unaprijedjenju modova koje je radio vec odmah udri pa sta bude. Anarhija u punom smislu. Pobunili su se jer je MP44 bio "prejak" pa nisu mogli igrati. Ni meni nije bilo pravo kad me sa PPSh doslovce podere unatoc mom MP44 pa sam igrao dalje. Nije mi bilo drago ni stalno inzistiranje na S&D pa sam igrao bez prigovaranja. Sve zbog dobrog drustva, zajebancije ali i reda i mira na serveru. Rak nije bio doslijedan onome sto je rekao i za sto je dobio podrsku. Sjecate se mozda? Nezadovoljnima i prigovaracima najprije ban a ako nastave kick pa igraj gdje hoces. To je trebao napraviti pa do ovog ne bi doslo. Barem ja tako mislim, mozda grijesim. Dogovora se treba drzati. Ovako dio stalnih igraca odlazi ako budu napravili ono sto su napisali. Ja konkretno skidam punkbuster, vracam sve na 1.0 verziju i kad me uhvati volja za CoD-om ima po cijeloj Europi dovoljno servera, nesto cu naci. Athi i MM zelim da uspiju napraviti reda jer u protivnom server nece dugo opstati POZZ @edit ovo je nastalo a da nisam jos bio procitao zadnji Rakov post. Sta sad reci? Rak budi dosljedan onome sto si napisao ili servera nece biti !
![]() |
#5672 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() Da sam ti negdje blizu sad bi ti donjeo jedan Bud!!!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5673 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5674 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5675 | |
herr Flick
|
Citiraj:
@ edit moj prethodni post gore za sada stavljam u rezervu.Napisao sam prije da se vracam ako stanje bude kao i prije. To i radim
![]() |
![]() |
#5677 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
hehe...we're back: CoolRamb i potpisujem Zippov komentar; koliko smo se isprogutali PPSHa po Rusiji, MP44 je najmanji problem. Igrajte iz gušta, server nije mjesto za liječenje kompleksa. Ah treba ponovo instalirat all seeing eye ![]()
![]() |
#5678 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jučerašnji DM mi je donio i jedno saznanje koje će pomoći i ostalima koji su ponekad bili razočarani u igru. Mogu reći da igra i nije toliko loša kao što ponekad zna izgledati. Neki dan je MM čučnuo u čošak izvan Njemačke kuće u Moskvi. Ja ga čujem (kempao sam u blizini) i lijepo dođem do njega. Onako elegantno, bez nišanjenja, sprašim mu metak iz Karice u glavu. On se lagano trzne, okrene i ko budalu me izrešeta sa PPSH-om. Da nemam RDC na njegov komp, reko bi da je čiter najgore vrste. Jučer sam "otkrio" uzrok problema. Moja ne baš slabašna konfiguracija i savršeni gamerski komplet miša, tipkovnice i monitora se restarta oko 2 minute, a nije loše složen. problem je u prenatrpanosti Windowsa. Večina najboljih igrača ima od programa instalirano Windowse, drivere, COD2, Everest i SuperPi. Meni na rezoluciji 1600x1200 lista programa ide do pola drugog reda. Probao sam igrati sa čistim Windowsima i to je čisto druga pjesma. Gađam i bez nišanjenja. Samo od sebe ide.
![]() |
#5680 |
Moderator
|
@Rak Nisi jedini. Imam instalirano 97 programa+hrpu updateova. Sa windozama se diže 30 programa, ali sam ih disejblao 9 koji mi nisu neophodni. Kad mi se dignu windowsi već mi je potrošeno cca 400 Mb memorije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5681 |
herr Flick
|
He, He dobro da imam 1GB mem. Makar i to nije neka garancija. Morat cu poskidat dosta toga za sto sam do sada bio lijen ![]()
![]() |
#5682 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
s ovim se slazem. forum je tu da se svi zajedno dogovorimo sto bi trebalo i sto je problem i ti rache ces vjerojatno kao i dosada uvaziti konstruktivnu kritiku vecine. spamanje u igri je bezveze. jaci su, pa sta. igraj, odi na 1h pa se vrati kad prode ctf i bok. ali rache nemozes se uvjek naljutit. kao i neki dan upadam nakon sto nisam znao sta je sa serverom ili pingom, ekipa mi kaze da nesto nestima sa serverom, dodem opet pitam dok si ti na severu, a sigurno sam te ja 100-ti put pitao jel su svi bili nervozni i kuzim da ti se vise neda objasnjavat sta je , kako je , zsto je al hebiga nekad nema lose namjere ni snase strane nekad jednostavno svi hocemo znat sta se dogada jer smo navikli da ti to radis savresno, pa cim nesto trza odmah rak sta se dogada. naucio si nas na dobro. : cheers2 no hajde ad zakljucimo ovo, trebamo se svi iskulirati, igrat kako znamo i scim imamo, u tome se ispraksirati i bok, ionako vecina igra samo na nasem serveru tako da to i nije nekei bed. sretan praznik rada, ma gdje bili, ja sam doma jer je u Osijeku vrijeme odvratno. : cheers2
![]() |
![]() |
#5685 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Dragi članovi - sada nakon 107 postova akcija Stadion je završena - dva osnovna cilja su ispunjena: 1. Rak je osigurao besplatne pive za daljnih 20 godina 2. Opakim spamanjem i opet smo podigli razliku između ovog i ostalih thredova P.S. A ja čak nisam napisao 10000 znakova post ![]() Shalu na stranu - tmurna noč - dva sata spavanja - jos tmurnije jutro - dobro da ne posjedujem oružje - jutros bi vjerovatno neki jadnik nastradao - tolko sam ljut bio ali... Stare mudrosti su najbolje: "Jutro je pametnije od noči". Drago mi je da se ovo vrača u normalu jer - call me patetic - ali meni je ovaj server jedno od rijetkih veselja i mjesta gdje se mogu doslovno ispucati a da ne govorim o dobroj zahebanciji i ostalom. Zato da podvučem crtu i krenem od početka - kako je sada i dogovoreno - pitanja, konstruktivne kritike, želje u granicama normale i sl. - idu ovdje a ne u igru. Sada je trenutak da svi sa problemima ovdje pitaju gdje i kako. Ja krečem od nule - buduče mutikaše će se rješavati po kratkom postupku. I ja sam ponekad bio khm "loše volje" i svašta znao reči ali nisam to natezao do khm mošnji khm. Jedno je reakcija u žaru borbe drugo neosnovna optužba. Dakle još jdenom ajmo loptu na zemlju i idemo se IGRATI: Machineg E da svima - Sretan Praznik Nerada.: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 01.05.2006. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5686 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
@ Rak : Lijepo si sve objasnio i mislim da će u budućnosti sve biti ok. Žao mi je što si uzeo k srcu sva zanovijetanja do sada, ne bi se trebao na to obazirati. I dalje stoji tvoja opaska od prije desetak dana, kome ne paše mod, neka dođe i sam ga napravi. Ja polazim od sebe ( a i svatko bi tako trebao) ne znam napraviti mod servera i što ću ti onda prigovarati. Da znam, sjeo bi u auto, došao u VG, popio s tobom biru i napravio novi mod. Pošto ne znam, tako mi preostaje bira s tobom na sljedećim Žderonjama. ps. i sam sam primjetio da mi s puškom Kar, u ulozi Nijemca nekako predobro ide ali sam to pripisao novoj ( boljoj) grafi i Zuletovoj spremnosti da sa 100 m dobije metak u čelo i još me pohvali zbog toga.
![]() |
#5689 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Popodne se dobro prasilo, malo CTF malo S&D, pokazali smo njemcima da i garandice mgu pobijediti u close combatu MP44 ![]() ![]()
![]() |
#5690 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
ich habe kajne niht ajne folder demos ... celi COD 2 dir... sam pregledal i nisham nashel ..
![]() |
![]() |
#5692 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo da i ja kažem koju pametnu. Prigovorima nikako nije mjesto u igri i volio bih da se uvede praksa kickanja prigovarača. Kao što je rečeno, forum je mjesto (jedno od) rješavanja eventualnih nesporazuma i nesuglasica. Što se tiče oružja, i meni se nekoliko puta pojavila sumnja da nešto ne štima....ono pucam u nekoga i ništa blabla....pa nisam ništa rekao. Odem lijepo u kupaonicu, dobro operem ruke sapunom radi odmaščivanja istih i gle čuda....odjednom puška "bolje" puca! Poanta je u tome da imam običaj piti čaj sa medom. I ponekad grabeči med čajnom žličicom ipak uspijem zamastiti ruku, što onda za posljedicu ima manju preciznost uslijed kontakta zamaščene ruke i miša. Ovo je samo jedan primjer..... kako bi ipak prije prigovora trebalo malo razmisliti i zapitati se neke stvari.
![]() |
#5693 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5695 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Viruse, nemoj vadit stvari iz konteksta, netko će te tužit. Ali kad još jednom pročitam sve mi nešto čudno, o čemu je tomasini zapravo pisao!!
![]() |
#5700 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
MM imaš mail
MM, daj pogledaj mail. Imamo novog kvalitetnog borca za trupe wehrmachta! Ajd pa javi što prije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|