|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo igram,sa 1.5.04 patchem,super je igra,tek atmosfera,ali je dosta teska ja sada dosao u cordon sve presao,saveao,kad poslije updejtam na 1.5.10,i saveovi ne rade,iako se navodi da 1.5.04 svi saveovi rade molio bih pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mislim da su rekli da rade od 1.5.04 do 1.5.09, nisam siguran za 10 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Desetka je neka luda ko šiba. Neki dan sam skužio da ne mogu iz Swampa u Cordon preći... ništa ne pomaže, igra se crasha, a nema nikakvog travel fixa. Možda je to samo meni, ali našao sam po netu još par takvih problema Najbolje je staviti 1.5.07, par modova (sleeping bag, balistics, trader fix...) i ožeži... BTW, blava, vidjeh PM, ali ne mogu ti pomoći jer nemam save-ova... izbrisao sve, idem stavljati čistu igru sa 1.5.07 i isto ispočetka krenuti
![]() |
#544 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
s istim save gameom mozda?? ak imas isti save game, zanci ak ti se taj bug pojavio u 07 verziji, pa si ti ins. 0.10 verziju, bug ti nije rijesen, tako dugo dok ne počneš igru ispočetka igrat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
|
![]() |
#547 |
|
![]() |
#548 |
Premium
|
da,to cu i ja morati nabaviti,stvarno malo sam se i ja previse uvjerio kako pda pokazuje sve neprijatelje,kad doso u onaj yantar(podrucje)shit mislim prazno,kao oni zombiji igra ima super atmosferu,a i mrak je nesto najbolje...zivci ti puknu takorekuci u yantaru(svi oni pozadinski zvukovi) hammer of thor,gdje downloadas modove...na filefront clear sky ili?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
|
thx na linku,lijepa kolekcija modova... Zadnje izmijenjeno od: blava. 17.08.2009. u 13:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#554 |
Premium
|
...evo zanima jedna stvar.. naime,u divljini dok sam na nekim lokacijama koje nemaju mechanic-a(red forest,yantar) koji popravlja odijelo,oruzje te nadogradjuje da li postoji kakav alat da sam popravljas ili mod jer ipak ne da mi hodati 5km da bi dosao do najblizega |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
|
ma evo skidam sve ponovno...sve radi normalno...dobro,nije 50,ali ih ima pun kofer... evo par najboljih sleeping bag-samo ime govori,super mod,pomaze po noci da ne dobijete infarkt weight mod-povecava nosivost sa 50 na 150kg sharper texture 1,2,3-ostrije teksture agressive mutants cs 1.2 collection of mods itd.ima ih jos,a lijepo doprinose gameplayu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
|
Trebaš biti yebački sposoban jer je mod teško ukloniti pogotovo jer u gamedata folderu imaju deseci istih ili sličnih dokumenata. Najbolje reinstal puknuti Odličan mod je i weapon textures (popravlja teksture i izgled oružja), balistics mod (popravljen odnos damagea koji rade pojedini meci na pojedni armor, neke puške i pištolji mogu pucati na veču udaljenost itd)
![]() |
#562 |
|
Jedan savjet za ljude koji prvi put igraju ovu igru ko ja sad ![]()
![]() |
#563 |
Premium
|
znam to, nije bug...to sam i ja radio, jednom mozda cijeli dan xD, poubijao ih sve, natovario na sebe koliko ide, i jos sam na neko mrtvo tijelo stavio ostatak, i onda sam i tijelo sa sobom navlacio do sidorovicha lol, trebala mi cijela vjecnost da dođem do njega :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
|
Nego,u kojoj ste "ekipi"...Duty,Clear Sky,S.T.A.L.K.E.R,Bandits,Revenages... ja sam trenutno u Duty,izgleda da daju najvise para i svega,nego je li se isplati prijeci u koju drugu pitam zbog para,odijela,misija itd... najgori su mi oni bloodsuckeri i oni nevidljivi,krecu se brzo kroz red forest,nevidljivi i dok okrenem Desert Eagla nema ga,i jos copor cuka.. preteska je igrica i zato je predobra... i da pitam je li tko igrao na najtezemu...koliko je dugo zivio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
|
Ja za takve bliske susrete koristim samo sačmaricu. Pokazala se najkorisnijom, ostala oružja nisu niti približno efikasna za takve neprijatelje.
![]() |
#566 |
Premium
|
sacmarica je neefikasna,maleni spremnik,maleni domet,preciznost,ali zato damage ufff.... thx for tip i ll keep it in mind... ikakvih savjeta jos za prezivljajanje u Zoni.. inace ovo sam dosad skuzio i idem po ovim pravilima 1)uvijek medkit,cossacks vodka i antiradiation pills,3 bombe,zavoji,municije 2)odijelo,oruzje odrzavati jer jadan si bez odijela 3)izvidi prije nego sto ides,ako te napadne copor cuka ili bilo cega na kamen ili uzvisinu i deri misko! 4)scope na automatskome oruzju,plus povecan kapacitet,izdrzljivost,preciznost,damage 5)uvijek u glavu,trazi artifakte these are my small guide if you want survive in the Zone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |