|
![]() |
#542 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
došao sam do zadnjeg fajta..a jesi li ga napravili..moram ubiti 10 000 vojnika..ajde fakat loše ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
igra je sasvim ok. pomalo dosadnjikava, pomalo smuseno napravljena s nekakvim nadri zahtjevima koji nisu nikako objasnjeni pa gubis vrijeme na bezvezne pokusaje a rjesenje je krajnje jednostavno ili obrnuto, pomalo je sve to tu cudno.. ..ali je zato zabavno i nekaj novoga. neznam do kad ce me drzati no trenutno je zeka peka.
![]() |
#548 |
Pod naletima kopita zla
|
sve zavisi na kojoj rezoluciji igraš. Ako je to na 1024X768 ili takva neka "manja" onda će ići. Meni je na 1680x1050 sa 7900GS štucalo žestoko kada su bili high detalji u igri. Naravno kombinacija low/medium detalja je bila ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Pod naletima kopita zla
|
ekipa može neki "recept" kako na kraju preživjeti onaj fajt...ubijem ja one pizdune kaj me okruže ali onaj zadnji fucker me zabije ko zadnju pi***! problem je kaj ga ne mogu mlatiti kada je on na podu a to nije cool. sa "fer" borbom ga jedva tu i tamo udarim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Možeš mlatit kada ga srušiš,samo izađi iz garda,tj. pusti drugu tipku miša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Pod naletima kopita zla
|
ma da da pričam ono na kraju. ubijem ja one koji me okruže kada pričam s kraljem. ali kada dođe the faca onaj zadnji on me razbije ko beba zvečku! a onu ženu sam bez beda zamlatio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
ček pa ti misliš onu zadnju metu koju trebaš ubit gdje prije trebaš pobit puno stražara? kad pokolješ te templare, onda te napadne taj neki vojskovođa ili kralj kaj već je ako imaš malo health samo trči u krug, on te neće moći udariti jer će stalno bježat za tobom, pa kad se ti opet napune healthi napadneš i raniš pa ako on tebe opet neko vrijeme bježi u krug... gore ti je opisal veliko_pile... ja sam mislil da ne možeš ubiti onog najzadnijeg, zato sam napisal da se teleportira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
De ljudi, kakvo bježanje. Taj lik Rober il tako nešto nije uopće problem. Ideš normalno sa guard na njega i kad te napadne ti baciš counter attack i on padne na pod. Kad je na podu nemoš ga rokat, al kad se ustane opet tako ispočetka. Nemorate bježati il tražiti one "zidove". Kraj uopće nije težak, što sam se začudio. Najnormalnija borba ko da se boriš sa onim likovima na ulici. Te također kad ga dovolno izrokaš, on "popriča" s njim u onom kao nekom dijalogu između tebe i mete i onda ideš dalje kod kralja i on ti kaže da si cool i da si faca..... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, ja sam zapeo... pobio sam sve, zadnji fight je prelagan i onda kad pokaze onu mapu vrati me u normalan svijet, tam pricaju doktor i zenska sa nekim likom, zenska me spasi tj. veli da budem im mozda jos trebal i kaj onda dalje? dignem se s animusa i pokazu se neki crveni znakovi po podu i nestanu i onda neznam kaj dalje treba napraviti... prehodao sam cijeli onaj prostor, sve kutke i nigdje nista, nista se ne dogadja :/ edit: nasao na walkthroughu ![]() i to je to? pas mateeeeeeeeer, ocu joooooooooooos ![]() Zadnje izmijenjeno od: maX. 09.05.2008. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo mojih top 10 1. CoD2 2. Assassins Creed 3. Company of Heroes 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|