Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2025., 18:03   #541
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Kako je izasao BF6 beta, totalna poplava čitera na BF5 i to konzoli (PS). Kontam jel se to negdje kronus zen djaba dijeli. Ekipa ExYu koju nikad nisam vidio za 4 godine igranja, isprazne server instant killovima. Neki Marko, Mario. Ulazim na metroll lik ima preko 80 killova. Hajd moze metro. Ali Roterdam nakon toga, prvih deset minuta 11:8. Zadnjih deset minuta 85:11. Valjda da ga ne detektuju pravi pauze kill/min.

I evo danas. Ginem kroz dim. Primam headshot kroz dim. Konstantno neki novi igraci koje nikad nisam vidio bacaju preko 90 kilova za jako kratko vrijeme sto je prije bila rijetkost. CQ je u pitanju nije neki deathmatch. Headshot primim 3x za redom.

Definitivno su izgelda probili FROSTBITE dodatno kada su uspjeli konzolu syebat. Nadam se da je samo last gen, PS4 ali se pitam sta ce onda biti na PC-u.

Ovo ja štapom necu dirati na PC-u ali ne mozes vise ni na konzolu pobjec od čitera. Koja klošarska generacija gamera, nevjerovatno.
Staro 05.09.2025., 09:52   #542
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Glavni razlog zašto izbjegavam svaki multiplayer sa više od 5 vs 5 gameplayom.
Jednostavno je nepodnošljivo.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.09.2025., 11:50   #543
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
ja nezz evo...koju god mp igru igrao uopće nema toliko čitera. Jasno da ima i bude, napustim server neda mi se stresirat.
U bf6 beti jednog smo sreli samo mislim.
U 2042 ima par, ali ono ništa strašno. Bf5 i bf1 su kompletno propali i čiteri drže te igre realno.
No neki ljudi su jednostavno dobri, nezaposleni klinci koji cijele dane kližu po codu su čudo. Koliko god ih želio optužit da su čiteri, nisu.

bf je smeće kad nema killcama, ljudi nafaramaju killove ili u vozilima ili pješke ako su dobri, ali naravno uvijek tu postoji sumnja da mogu bit čiteri.

imao sam par likova po discordima, svaki drugi mu je bio čiter, pa kasnije kad smo se razišli i mene je nazivao čitterom. Nekima su svi čiteri valjda.

nadajmo se da će bf6 bit kulturniji uz sve te anticheatove, jedino što smeće od cronusa je undetected, spoje si miš tipke i imaju aim assist i boli ih briga.

ako ne naprave neki spectator pa da se bar mogu ljudi snimati i slati na report onda smo u banani.
Staro 05.09.2025., 13:20   #544
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Nije meni cronus toliko problem bio jer ne postoi wallhack ili aimbot ili modifikacija DMG modela.. i ako ima veliki broj skripti. Sve dok nisu poceli praviti 80 killova za deset minuta u conqest igri sa puškom. Ne moram ni gledati killcam. Zato kazem Devastation i Roterdam koje nemaju letjelice. A dodaj tome ovo kroz dim gluposti, pitanje je samo sta sve drugo koriste sto se ne primjeti.

Ovo kako stvari stoje nije nikad bilo sve do neki dan. Da li je je doslo sa BF6 hakovima ili je koincidencija, ne znam. A opet pricamo o BF5 koji nije toliko ni popularan u odnosu na COD. Ja samo jednom izguglao Warzone cronus da vidim da li je banovan i nasao sam rabbit hole hakovanja konzole.

Opet mislim da je samo last gen. Ne zelim da vjerujem da je trenutna serija takodjer hakovana. Ali da se primjeti, jbg ja primjetim. Ne mozes ispalkiti 3 metka iz WW2 automatske puske i da sva 3 pogadjaju u glavu iz dalji. I tako nekoliko puta (BF5 ima poseban zvuk kad te neko u glavu pogodi).

Evo prva partija, dosao s posla da odigram koju i lik sa ZK medic napravi 100 kilova. Naravno..

Isto tako vidim kruze klipovi onog mentola catgirl i raja raspravlja da je moguce imat brz dobar aim kao on. Nije problem precizan aim vec sto on instant nisani osobe koje su skoro iza njega. Nisu u kadru. Ne treba ti drugi dokaz ali eto, oprao je sam sebe kad je pokusao ubiti lika kroz zid. Lik koji opet, nije bio u kadru.

Zadnje izmijenjeno od: Promo. 05.09.2025. u 14:04.
Promo je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2025., 15:51   #545
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
ma uvijek se oni zajebu kad tad se prikažu da su chiteri, ali nije mi jasno kako to isključe da se ne vidi na ekranu, a oni vide to, a mi na streamu ne vidimo.

gube odurne, strašno kako su napredovali i koliko je sve teže detectat, čak i dobri igrači počinju cheateat jer je dobra lova na streamu a moraš stalno bit dobar nemoš toliko štelat lobije.

al da, odurno.
Staro 05.09.2025., 16:14   #546
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Isto kada snimas desktop pa ugasiš da ti se ne vidi cursor. Ali ne treba ti overlay, ono koristi samo bot, ne mora ga ni vidjet. Sam nišani. Generalno su ti čitovi dosta ispred gaming industrije. Ti malo bolji kostaju 40-50$ mjesecno za odrzavanje. A developeri doslovno nemaju nikavu korist da se tim bave.

By the way gledam tog majstora iz moje igre u narednoj. Lik pravi 10 kilova po minuti u timu kojii gubi 200+ tiketa. Aj zdravo

Evo malo na temu zasto se nisu svi čitovi ociti:

Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno