|
![]() |
#542 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Imao Xiaomi, iPhone i sada Magic 7 PRO. Ima bolju kameru od oba brenda. Doslovno razvali 15 Pro Max. Kakva ispodprosjecna kamera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam prije cca 2+ mj.taj mob, kamera me razocarala skroz, a to je pak flagsip od honora, dal je do sad honor znacajno popravio kameru, ne znam. Nakon njega sam imao par drugih flagsipova i definitivno M7P mogu stavit na zacelje te skupine. Ak je honor ispravio tu boljku onda super. Znam da mi je fotic ostao u losem sjecanju. Inace M7P je ok smartfon, al fotic je saka u oko, bas ono bode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Danas svi mobiteli imaju više manje jako dobre senzore kamere i jedino što ih razlikuje je softver i algoritam. Ako proizvođač optimizira svoj algoritam i softver za kameru, dobit će puno bolje slike i video |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
|
Stvarno mi nije jasno otkud tebi da M7P ima lošu kameru. c/p sa str. 6 testa Huawei Pura 80 Ultra na GSMA Another top-tier Huawei cameraphone, another conundrum about what to make of it. ... Meanwhile, the Galaxy S25 Ultra is quite possibly the most feature-packed Android phone, with some excellent cameras attached to it. Or if you want to stay somewhat close to the Pura, you could explore the Honor Magic7 Pro.
![]() |
#549 |
Registered User
|
Moguce da ti software nije bio ok. Sjecam se dok sam nosao Xiaomi 13, sa jednim updateom su totalno unazadili kameru. White balance i noise level su bili ludilo. Ja sam uzeo M7P prije neka 3 mjeca. Presao sa 15 Pro Max za kojeg stalno tvrde (prije izlaska 16) da je best of sto se kamere tice, i M7P je nivo iznad. Kontrole kamere, HDR, korisne AI korekcije itd itd. Najveca maana na 15PM jeste shadows. iPhone nema nikakve HDR postavke, vec ih koristi kako on misli da treba, i vecina slika bude pojedena totalno crnim sjenama: https://i.postimg.cc/RVwG5Tdc/image.png Ima boljih kamera od M7P poput ultra samsung i xiaomi modela, sony kamera je odlicna nakon post processinga, ali je M7P u samom vrhu sa ostalim. Jedino bih poslije njega isao na Xiaomi 15 Ultra ali osim visoke cijene, jednostavno je nepraktican sa onim kamera bumpom nazad.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Jučer u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
|
Ne da mi softver nije bio ok, neg softver za (algoritmi) kameru je bio nikakav, da se pristojno izrazim.. Imao sam OP13, X15P, OFX8U, kod potonjeg trojca OP13 ima lošije kamere, dok Oppo i Xiaomi imaju "class leading" fotić, M7P je tam negdje iza i po ničemu me nije impresionirao bar što se tiče fotića, čak i OP13 mi je ostavio bolji dojam, doduše kamera je ista kao na OP12 samo kaj su malo softverski dotjerali sve to, mada mi je fotić bolji na OP12 u odnosu na 13 iz drugih razloga. M7P ima jako dobar hardver što se tiče fotića i sposoban je za štošta a tele kamera je na zavidnom nivu ako pričamo o veličini senzora, al badava kad softverski kiksaju. Imam S25U al i dalje dajem prednost Oppo-u ili Xiaomiju ak pričamo striktno o fotiću, kinezi očito znaju posao. Oppo je ove godine napravio maestralan posao s kamerama i tu mu skidam kapu, 200U ima ljutog protivnika.. Šteta što se Honor ne ističe sa M7P sa svojim fotićem, potenacijala imaju, al eto, nisu oni jedini kojima je boljka softverska obrada, al imam osjećaj kao da su spori, kakvo je sad stanje, ne znam. Al ono di Honor rastura je, face unlock, e tu sam ostao impresioniran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#553 |
Registered User
|
Honor je Huawi ![]() ![]()
![]() |
#555 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Znaš ono kad firma s Alija naruči dvije palete mobitela sa svojim logom i onda ga prodaju kao da su ga oni napravili? E to ti je slučaj s Honorom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Registered User
|
Ja mislim na huawei prodaje Honor da izbjegne US blokadu. Da sa njim bude konkurentan kad su i google servisi i prodaja u pitanju. A isto tako, nosam godinama Huawie sative. Trenutno imam GT4. Ni jedan android telefon ili iPhone mi nije uspio raditi clear notofikacija na satu. Znaci kada dodje poruka, dodje notifikacija na satu. Kada procitam poruku na telefonu, da notifikacija sa sata nestane. Svaki put sam ih morao manuelno brisati. Medjutim, to vise nije slucaj kako koristim M7PRO ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|