|
![]() |
#542 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Opet Cesc dva assista(i stvorio 6 prilika iz otvorene igre),reko sam ti,sad cilja na najviše assista u povijesti nogometa ![]() Ne fakat,kužim da se tu mnogi ne razumiju baš u fudbal...stoga i pojedem nekakve izjave da je Lampard bolji igrač nogometa od Cesca. I trpim. Lampard je nešto ko Didi Deschamp u usporedbi sa Zizuom. Oboje su osvajači lige prvaka,oboje su svjetski prvaci...ali jednostavno Zizou je bolji igrač nogometa. Tako ti je i Cesc bolji od Lamparda. I budi sretan da je tako jer momčad ide po naslov ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Koja tisina? Evo me! Ne kuzim brko sto uopce treba reci nakon ovih igara Reala,jednu vrhunsku momcad su, necu reci sto .Prodali dva super igraca,umjesto da su doveli samo spicu,sto sam zelio jos u 5 mjesecu ako se sjećate. Imaju na klupi jednog od najboljih golmana,brani im letva koja nije nista obranila od proljeca. Covjek je legenda ,ali trebao je vec otici u legendu. Modric je 80%utakmica nedorastao momcadi tipa Reala,kad gledas kako igra Chealsea place mi se.(mislim na njihove vezne igrace). Politiku kluba nitko ocito ne kuzi,tako da vec je sada izvjesno da ove godine jos eventualno budu uzeli svjetsko klubsko,ostalo s ovom igrom nema sanse.po meni opet Atletico. Dusu mi lijeci Mourihno,imam feeling da ove godine budu nepobjedivi! Hala!Nema predaje ,dolje separatisti!
![]() |
#545 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#546 | |
Premium
|
Citiraj:
sada su pokupovali hrpu veznjaka,i kad gledaš tekmu igraju kao Barca nekada,beskrajna dodavanja u obrani ,i glupa nabacivanja u bunar prema naprijed.Totalno neučinkovito ,jer se tim načinom iz igre praktički izbacuju brzanci Ronaldo i bale ,koji niti ne vide loptu.Gledaj jučer ,Bale je u više navrata probijao stranu ,ali uvijek izgubi loptu kad ga čekaju dva,tri igrača. Da Real igra po starom sistemu Bale bi uvijek bio jedan na jedan ,i tu je najači.Ronaldo niti ne vidi kvalitetne lopte u ovom sustavu,i vrlo lako bi mogao odmagliti za Manchester nagodinu. Jednostavno,ako mijenjaš sustav ,mijenjaj i igrače,ovo ne valja!
![]() |
#549 |
našikan pravim haos
|
Di je onaj genije koji vikao Rojo cijeli život igro centralnog,nek si upali tv i neg pogleda kaj igra pod Van Gaalom ![]() (za slučaj da nema TV): Zadnje izmijenjeno od: trouble. 14.09.2014. u 17:24. |
![]() |
![]() |
#550 |
našikan pravim haos
|
Di Maria za vodstvo Uniteda....Rio svom bivšem timu dao poklon ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#555 |
Guest
|
Rooney!! 3:0 Totalna dominacija. 4:0 završilo! Vratio se United! ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 14.09.2014. u 18:57. |
![]() |
#556 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#558 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]()
![]() |
#560 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#561 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#562 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
@JordanHaworth against qpr at home aswell amazing fact @JordanHaworth @TSBible My feelings exactly. Thought they meant since 92' but 5th this season? Wtf!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Real je jednostavno šugava ekipa sa šugavim trenerom .Ne tak davno napisal sam da mora bit frustrirajuće Di Mariji kaj je rezerva u takvoj šugavoj ekipi.Jučer je pokazal u dresu MU kak se igra, a ovima vezna linija nek i dalje trćkara po terenu.Bravo za Atletico. |
![]() |
![]() |
#565 | |
Premium
|
Citiraj:
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je. Razlika izmedu Mourihna i debeljka je u tome sto je Mourihno otisao kada mu se Perez poceo mijesati u posao,ovaj da ima karizme bi napravio isto,ali njemu je draza lova.
![]() |
#566 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ,ima vremena! Nece ovaj dugo,a Conte bi mogao uskociti,nije repka sada 24-7.
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
A tek Wenger kako cvili. Pa ne valja raspored, pa ne valja sudac, pa ne valja financijski fair play. Arsenal je največi kmečavac u povijesti nogometa. |
![]() |
![]() |
#568 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Razlika je u tome što je osvojio nešto za razliku od murine. Iskreno,mene je bilo sram gledati onakav Real pod vodstvom spešl vana.A trebalo je biti sram svakog ko iole voli pogledati dobar neogomet ![]()
![]() |
#569 |
Premium
|
da,prijatelju ,ja bi rade da real igra kao chealsea,kriv sam!
#570 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Navijaj za Kelso frende ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|