|
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mene više živcira kad se naši dodaju sa golmanom nego ovaj njihov bunker. Nemjerljivo. Čim krenu sa takvom igrom prebacujem dalje. Zato nisam nikad ni volio nogomet jer kad bi bacio oko na njega uvijek bi bila takva tekma. Zadnjih pola sata nakon što je Chelsea zabio gol sam imao par mini infarkta kolko je uzbudljivo bilo. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pusti ti, jak je juve, ali ako realu dode bale ( a doci ce ) i ako se jos malo konsolidiraju, hebat ce majke diljem europe!
#546 |
Premium
|
#547 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne znam koji si ti klub pratio lani.. ![]() U odnosu na ostatak talijanske lige su imali jaku momčad, ali u europi nisu se mogli nositi s najjačima... Nisu imali uopće ozbiljnog napadača. Ove godine su došli Tevez(3 utakmice, 3 gola) i LLorente(još se nije snašao, ali odličan napadač i reprezentativac Spa.) ![]() Ove godine ce biti opasniji po Ligu Prvaka svakako s ovim jačim napadom, a ako pogledaš i lani bi išli dalje od 1/4 finala da nije bilo peha i susreta s Bayernom tako rano. ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ovo je sad veliki šok za navijače liverpoola, prvi na ljestvici .. nisu to mjesto vidjeli desetljećima ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#552 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
mhm, od kad ono, tamo negdje 2008 kad su boxing day bili prvi i cijelo prvenstvo prvi dok suci nisu pogurali manure sa until we win injury timeom.... da... tako nešto. uh šoka ![]() A pričamo o najtrofejnijem klubu u engleskoj, baš je šok ![]() Suarez mu može samo pomoći, čuj, najbolji igrač u ligi da grije klupu ![]() hamm, jedino neznam čija je ideja doveti onu vašu panjinu Mosesa... ja sam se krstio i lijevom i desnom kad sam vidio slike sa Mellwooda. Taj lik nema ni jedan atribut kvalitetnog napadača.
#555 |
Premium
|
isuse opet je ovaj poceo sa liverpoolom ko najtrofejnijim klubom. ove godine ak opet zavrse u top4, uspjeh
#556 |
It's all a joke
|
a vidim da neki i biljeze datume kad su uspjeli doc nakratko do prvog mjesta XD
#557 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel ima gdje snimka Real Madrid-Ath. Bilbao ? Hvala |
![]() |
![]() |
#558 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
moses je bio zvijer pred godinu dana, dok nije presao u chelsea i ne trebaju mu atributi za napadaca, kad je lik cisto krilo ![]() izvrstan pocetak sezone, nadam se da ce nastaviti igrati dobro, i uspjeti osigurati europu sturige i mignolet su izvrstna pojacanja, konacno par dobrih poteza uprave |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
|
Kako je lijepo vidjeti Davida Villu da opet trpa, proklet bio dan kad ga je Barca prodala smečari!
#562 |
It's all a joke
|
sad bas citam da je jako dobro odigrao bas mi zao sto nisam znao da je tekma tako "rano"
#563 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Bale u Realu ![]() ![]()
#564 |
Premium
|
Neznam dal netko prati tekmu Valencia Barcelona, odlična je, prvo poluvrijeme : Postiga 2:3 Messi ![]()
#566 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Prvo poluvrijeme sam bio na fuci, dođem taman na drugo...propustio samo 5 golova, a kasnije nijedan nažalost nisam vidio. -.- Ugl., Neymar...
#567 |
It's all a joke
|
dobra tekma bila.. super gol Postige steta sto Valencija nije uspjela izjednacit, al su jos i srece imali sto Messi nije ni jedan od ona tri zicera realizirao u drugoj polovici 2. poluvremena
#568 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Samuel Eto - Anzhi Willian Borges da Silva - Anzhi Christian Atsu - Porto Fakat ne znam koji će vrag s tolikim igračima. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Pod naletima kopita zla
|
Mala je cijena izgubiti superkup naspram lige prvaka. ![]() ![]() Bože moj barem se nisu osramotili ko neki da ih zgaze ko fap žabu. ![]() Demichelis potpisao za M.City. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 02.09.2013. u 08:36. |
![]() |
![]() |
#570 |
Pod naletima kopita zla
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X2qOhDloy2w Live prijenos dolaska Balea u Real. ![]() Kaka otišao iz Reala u Milan. ![]() ![]() Trebao je doći u CFC i igrati na poziciji Oscara (AMF). ![]() I službeno je Victor Moses otišao u Liverpool. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|