Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.10.2015., 12:31   #541
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
BTW odustao sam od njemačkih CA jer su smeće. Ovdje lik jako dobro opisuje stanje stvari. Posebno za Admirala Hippera...
https://www.youtube.com/watch?v=nVUVEzrClXE

Dake Hippster je t8 a oklop sranje, topovi ne rade dovoljno dmg u samoj igri (iako je AP po statistikama kao dobar), range ne igra ulogu u tom tieru, nije tolko veći, plus što Hiperu kod pogotka u turret ode puno više HP nego konkurenciji. Kao brz je ali ništa posebno, jer mu je kormilo sporo, skoro kao kod BBa...
Sad sam se koncentrirao na full upgrade Myoka koji mi se sve više sviđa i na penjanje u ruskom DD tree-u. Ruski DD su jako zanimljivi brodići. Imaju svoje prednosti i mane i treba jako pametno igrati. Bar je zabavno a i što se ide dalje sve su bolji pa i tamo gdje su inače manjkavi.

@Blade, Thor i ostali, molim vas da mi pošaljete ingame nickove (može i na pm ako ne želite javno) jer bi volio da organiziramo neku diviziju pa da vidimo :-)) Iako ja najčešće ne igram prije 9-pol 10 navečer a vikendom tu i tamo popodne uhvatim partiju. RL obaveze.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.10.2015. u 12:45.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2015., 12:56   #542
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
BTW odustao sam od njemačkih CA jer su smeće. Ovdje lik jako dobro opisuje stanje stvari. Posebno za Admirala Hippera...
https://www.youtube.com/watch?v=nVUVEzrClXE

Dake Hippster je t8 a oklop sranje, topovi ne rade dovoljno dmg u samoj igri (iako je AP po statistikama kao dobar), range ne igra ulogu u tom tieru, nije tolko veći, plus što Hiperu kod pogotka u turret ode puno više HP nego konkurenciji. Kao brz je ali ništa posebno, jer mu je kormilo sporo, skoro kao kod BBa...
Sad sam se koncentrirao na full upgrade Myoka koji mi se sve više sviđa i na penjanje u ruskom DD tree-u. Ruski DD su jako zanimljivi brodići. Imaju svoje prednosti i mane i treba jako pametno igrati. Bar je zabavno a i što se ide dalje sve su bolji pa i tamo gdje su inače manjkavi.

@Blade, Thor i ostali, molim vas da mi pošaljete ingame nickove (može i na pm ako ne želite javno) jer bi volio da organiziramo neku diviziju pa da vidimo :-)) Iako ja najčešće ne igram prije 9-pol 10 navečer a vikendom tu i tamo popodne uhvatim partiju. RL obaveze.

Tako sam i ja odustao od njemaca. Odlican RoF. Oklop smece, dmg los, vide te svi iz orbite kad zapucas pa te BB rokne u nebesa.

Myoko je fenomenalan brod, to nemogu dovoljno puta ponovit. Brod je za jedan tier jaci od svega u svojoj klasi. Em je 60k popravak, poceo sam ponovo sa njom igrat, da neznam kako zajebes partiju, zavrsis u plusu. Zarada po 150k je sasvim standarda. Kad ti dodje cruiser na 10k, ubacis AP i citadelas boga u njemu. A mozes penat i BBove do svog tiera. Sad je koristim za farmanje love za upgrade Mogami

Bacio se nazad i na BBove, doduse imam samo Kongo, prva runda 60k dmga, druga 90k, treca samo 75, popravak broda 17k )

Glede imena, pa vidis mi statse u sigu. To je i ingame name

BladeRy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2015., 13:00   #543
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Bacim oko na priloženi filmić nakon posla. Dobro za znati vezano uz njemačke CA.

Moj nick je dostupan iz siga. Također, ne igram prije 19:00h. Češće pred spavanje.

Btw. Hull C na Mutsukiju je dosta koristan. Par puta me preletio spotter od BB-a ili CA, klik mišem na njega i upalim AA - odmah je izbrisan s neba. Ako sam pod napadom bombardera uspijem 2-3 skinut prije nego napad završi. No ništa ne jede avione kao Cleveland sa AA Guns Modification 2 i Advanced Firing Training.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2015., 13:11   #544
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Bacim oko na priloženi filmić nakon posla. Dobro za znati vezano uz njemačke CA.

Moj nick je dostupan iz siga. Također, ne igram prije 19:00h. Češće pred spavanje.

Btw. Hull C na Mutsukiju je dosta koristan. Par puta me preletio spotter od BB-a ili CA, klik mišem na njega i upalim AA - odmah je izbrisan s neba. Ako sam pod napadom bombardera uspijem 2-3 skinut prije nego napad završi. No ništa ne jede avione kao Cleveland sa AA Guns Modification 2 i Advanced Firing Training.
Mene frka preći sa Minekazea (iako sam researchao Mutsukija) jer mislim da ne rula u svom tieru kao Minekaze....Što ti misliš?
Staro 23.10.2015., 13:16   #545
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Definitivno ne rula. Ekipa veli da je glavni problem spori reload i spora torpeda.

To je samo pola priče ako ne i manje. Torpeda nisu toliko spora, i imaju veći domet pa se mogu lansirati dok si potpuno skriven. Problem je više HP-a odnosno veći Tier protiv kojeg igraš, brži brodovi i najveći problem puno više aviona na mapi. Sa Minekazeom sam često bio u MM sa T-4 brodovima. Npr. Wyoming nema spottera i za dobrog kapetana Minekazea je prava poslastica.

T6+ je sa DD-om drugi način igre. Više šuljanja i manje srljanja. To je daleko veći problem od toga što Mutsuki ima spori reload.

Recimo imam veći postotak pogotaka sa Mustukijem, ali daleko manje potapanja. No ne igram s njim dovoljno dugo još. Nisam ni s Minekazeom ali on je lakši za igranje jer moraš bit agresivan. Ovo je više kao Silent Hunter.

Staro 23.10.2015., 15:35   #546
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

I naravno, novi aimasist u pogonu. Kako samo ekipa sa BBom na max range bez ranging shota pogadja sve brodove u igri, pod razlicitim kutom i brzinama.
Pogledao kako rade, ako plovis pod nekim glupim kutom, nece ti nista, cim pokazes 45 stupnjeva broadside, evo incoming warninga. I citadele padaju.

Staro 23.10.2015., 15:48   #547
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Ja sam se polako udaljio od igre. Ideja je dobra,ali je izvedba losa.
A cini se da igra ni nece dozivjeti masovnost WoT-a. Bice na kraju wowp reloaded.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2015., 16:14   #548
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Ja sam se polako udaljio od igre. Ideja je dobra,ali je izvedba losa.
A cini se da igra ni nece dozivjeti masovnost WoT-a. Bice na kraju wowp reloaded.
Nimalo ne dijelim mišljenje. WoWP je FAIL radi Warthundera, u društvu avio simulacija također poznatog i kao Sh..Thunder.

Ono što ju može zaklat su modovi i cheatovi, iako ja još nisam iskusio niti jedan na svojoj koži. Barem imam takav dojam.

Osim možda Naval Action koji ima sličnu mehaniku igra praktički nema konkurencije. Dotični je trenutno zatvoren za nove igrače. Beta je bila prepopularna.

Staro 23.10.2015., 17:47   #549
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Nimalo ne dijelim mišljenje. WoWP je FAIL radi Warthundera, u društvu avio simulacija također poznatog i kao Sh..Thunder.

Ono što ju može zaklat su modovi i cheatovi, iako ja još nisam iskusio niti jedan na svojoj koži. Barem imam takav dojam.

Osim možda Naval Action koji ima sličnu mehaniku igra praktički nema konkurencije. Dotični je trenutno zatvoren za nove igrače. Beta je bila prepopularna.
Manje od 25000 trenutno online i pola od toga su vjerojatno WG botovi.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2015., 11:51   #550
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Bas sam bio zaboravio koliko je BB gameplay frustrirajuci. Sa kongo 6 od 8 shelova pogodi drugog BBa i nula dmga. Onda on mene sastavi sa 4 citadele i odoh pozdravit ribe. O majke ti.

Al overall, kad citadelam cruisere, sjetim se kako je meni bilo. Totalno izivljavanje.
Skinio sam rekord od Myoko od 145k dmga, sad je 162k sa kongo, a nije da je tesko. Par sretnih citadela i ode score u nebo.

Zadnja partija, cijeli nam tim pogine Ostali Aoba + Cleve od cruisera i Kongo (ja) i New Mehiko . Sva 4 hrvati, razvalili drugi tim. Pomalo se ide na Fuso, al nekako me strah kad mu vidim speed i domet na startu. Ocajno.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 24.10.2015. u 21:54.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.10.2015., 11:59   #551
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Gotovo sve partije koje sam odigrao jučer koma. Prvo uletim u tim gdje unutar jedne divizije lik potopi drugog na startu. Zatim krenemo svi na jednu stranu mape, da bi se usred borbe svi osim mene i još jednog lika okrenuli na drugu stranu, dakle bio sam meta za gađanje u Wyomingu lol.

Nakon toga komatozne borbe sa Mutsukijem, ne bi pogodio ni brod koji stoji. Uspio jedino Nurnberg sredit jedan, odmah nakon toga me neki lik satrao sa nekim beta DD-jem, ili poljskim ili ruskim nisam zapamtio ime. Ali brutalan DD killer u svakom slučaju. Onaj postotak prednosti pogodaka Mutsuki vs. Minekaze više ne postoji.

Staro 24.10.2015., 12:33   #552
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Bas sam bio zaboravio koliko je BB gameplay frustrirajuci. Sa kongo 6 od 8 shelova pogodi drugog BBa i nula dmga. Onda on mene sastavi sa 4 citadele i odoh pozdravit ribe. O majke ti.

Al overall, kad citadelam cruisere, sjetim se kako je meni bilo. Totalno izivljavanje.
Skinio sam rekord od Myoko od 145k dmga, sad je 162k sa kongo, a nije da je tesko. Par sretnih citadela i ode score u nebo.

Zadnja partija, cijeli nam tim pogine Ostali Aoba + Cleve od cruisera i Kongo (ja) i New York (mislim). Sva 4 hrvati, razvalili drugi tim. Pomalo se ide na Fuso, al nekako me strah kad mu vidim speed i domet na startu. Ocajno.
Skoro pa mi se čini da sam bio u toj partiji hehe. Zvekno sam 4 broda, Cleve je zver ako se igra kako treba. Nakon toga 2 dobre partije sa Myoko i Minekazeom i onda lagano mučenje sa ruskim DD. Znam imat odličnih a onda i katastrofalnih partija. Još se učim da su to gunboatovi a ne DD. U biti s njima ne treba srljati i možda najbolje snajpati iz covera ili dima pa kad se netko jako približi ili je u fajtu s nekim drugim onda se prišuljat i torpeda. Sad sam na t4 a tu još malo sakaju rusi.

BTW Blade, Thora sam našao na listi a tebe niđe. Ima bladeova ali nigdje ti. Moram se malo potruditi...
Staro 24.10.2015., 12:49   #553
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Zadnja partija, cijeli nam tim pogine Ostali Aoba + Cleve od cruisera i Kongo (ja) i New York (mislim). Sva 4 hrvati, razvalili drugi tim. Pomalo se ide na Fuso, al nekako me strah kad mu vidim speed i domet na startu. Ocajno.
Jos mi nesto nik poznat i vrtim si u glavi od kuda

Da, zanimljiva partija.
Cleveland je ubojit dok ne naletis na nekog BBa koji zna igrat jer AP rade uzasno velik damage, armor bas i nije neki.

Onda treba okrenut guzicu i probat izbjegavat granate i pobjec iz dometa.
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 24.10.2015., 13:17   #554
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@gnujko
Search je case sensitive, to zna zajebat stvar.

@zgmmax
Eto vidis kako je svijet mal.
A glede clevea, bas ova nasa runda, ja plovim izmedju 2 otoka a njihov cleve kroz sredinu sa B spota, i izadje 3-4 km od mene Broadside, jos ga gledam kako ce izac jer ga drugi spotaju. Citadelao sam ga sa uzitkom.
Mogu mu zamislit lice, izadje iza otoka ravno na 8 topova okrenutih na njega na 4km. A on topove drzi na sjeveru i gadja neku omahu na 12km.

Staro 24.10.2015., 19:05   #555
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
evo skinuo sam si igru , jel igrate vi skupa reko da vas dodam pa malo neku informaciju da podjelite
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2015., 08:53   #556
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Jucer novi rekord u dmg u rundi, 204 000 sa izumom, a na kraju izgubili na bodove...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2015., 14:20   #557
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Naletio na promo kodeove

http://www.razerzone.com/world-of-warships-comms

Skine se aplikacija i udje se u WoWs community i dobijete promo kodove za kreiranje novog accounta i za vec postojeci.

Za postojece:
port slot
1 day premiuma
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 25.10.2015., 14:32   #558
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Naletio na promo kodeove

http://www.razerzone.com/world-of-warships-comms

Skine se aplikacija i udje se u WoWs community i dobijete promo kodove za kreiranje novog accounta i za vec postojeci.

Za postojece:
port slot
1 day premiuma
hvala,radi
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2015., 16:57   #559
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Nakon nekoliko rundi uhodavanja i par potapanja DD-a iz istog tima (don't ask...), konačno brutalna runda s Mutsukijem:

Koristim zastavice i premium, no i base XP bez toga je svejedno dobar. Ovo je još bio i X2, prva pobjeda dana.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 26.10.2015. u 09:40.
Staro 25.10.2015., 19:24   #560
Tvrdi
Sremium
Moj komp

bonus kod za važeće accounte:
1 port slot
1 premium dan

RZRDT-PH2S7-Z2DMC-UXXDU

bonus kod za nove igrače/account:
brod Diana
3 premium dana
500 love
port slot

GHK594V5G9
Staro 25.10.2015., 19:29   #561
chika7ilo
Premium
Moj komp

chika7ilo's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
bonus kod za važeće accounte:
1 port slot
1 premium dan

RZRDT-PH2S7-Z2DMC-UXXDU
Hvala.
chika7ilo je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2015., 09:11   #562
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor chika7ilo Pregled postova
Hvala.
np, uživaj

Nego, ovi ruski DD su stvarno najveći izazov u igri. Treba ostat živ u tom gunboatu i nešto napravit prije toga. Nije da si ninja kao sa japancima. Daleko od toga. Dimna zavjesa mi kod njih jako treba hehe. Sad sam u Gnjevnom a cilje je Kiev koji je navodno best performer u svom tieru. Njemačke CA ni ne igram više ali čujem da su koma. Pogotovo Karlsruhe. Jedino je navodno Nurnberg koliko toliko balansiran u svom tieru. Ali i s njim treba stalno englat jer ga broadside bušiš ko puter...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 26.10.2015. u 09:32.
Staro 26.10.2015., 09:47   #563
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

S japanskim DD-ima i nemaš drugog izbora nego šuljati se. Ja sam par ranijih rundi pokušavao osvajat baze, no u duelu s Ruskim i Američkim prije T8+ nemaš kaj tražiti. A i onda je upitno. Ovajanje baza je za njih, dok se s Japanskim DD-om šuljaš po mapi i tražiš mete.

Upoznat mape, skužit gdje brodovi uglavnom plove u ravnom pravcu i tu lansirat torpeda neotkriven. Alternativno skrivat se iza otoka na mapama koje su prekrivene malim otocima.

Otključao jučer New Mexico i sad treniram kapetana na njemu i grindam maknut se čim prije sa stock Hull-a. Jel ima tko kakav prijedlog koji upgrade staviti? Stavio sam Gun Fire Control System 1 za produljeni domet ali mislim da previše utječe na preciznost, u negativnom smislu...

Staro 26.10.2015., 09:52   #564
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
New Mexico je odličan BB. Ali samo kad je full otključan. Modul za veći domet je obavezan. Inače ovom BB puno bolje paše agresivna igra, ne snajpanje kao s japancima. Armor mu je brutalan
Staro 26.10.2015., 11:58   #565
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Japanski DD su samo jedan stil igre. Izbaci torpeda i bjez. Nemas topove za nikakav dogfight za razliku od amera il rusa. Oni imaju losija torpeda u startu al uvijek bolje topove.

Ja se igram BBovima, predjen Kongo, uskocio u Fuso, nisam ni rundu odigrao, citam forum i los range, ok, free xp i novi hull, i onda je Shotgun Princess na djelu. Treci hull + fire control + engine + upgrade za preciznost, sve nagrindao u roku sat-dva.
Nije bas precizan na rangeu, RNG je brutalan. Al zna se potrefit tu i tamo citadela, prosjecno 50-60k dmga ko od shale.

Nije mi bilo jasno kako ekipa gadja citadele na 20km.
Pogledao par videa i malo zuljao po forumu, i vidio kako radi novi aim assist. Uglavnom, racuna brzinu broda i domet i da ti gdje da gadjas.
Naravno, sredina broda, water line. Za razliku od onoga aimasista prije, sta je bilo radio po ingame podacima.
Ovaj ima svoj XLM file sa brzinama svih brodova + brzine shella, tako ako vidite da vas netko gadja, i bez ranging shota na velike domete i sve pada prema sredini broda, to je aim assist. Al ima i svoju caku, tj, ne radi kako treba na dijagonalne mete, znaci ako brod plovi paralelno, imas waterline liniju i marker gdje da gadas. Dalje je RNG.

Ako meta ide paralelno al ajmo rec 10-20 stupnjeva od onoga sta gadja. Aimasist jos pokazuje marker, uzima u obzir kusr drugog broda, al marker je kao da taj brod sta plovi na 10-20 stupnjeva ide ravno. Znaci, promasaj je garantiran.

Kad covjek vidi kako to govno radi, i onda krene igrat, vidis koliko to ekipe koristi.

Edit. Uzeo sam jedan SS i poigrao se paintom.

Lakse je objasnit sa slikom. Da Fuso ide ravno pod 90°, marker na 3 bi bio tocan lead. Al fuso ide pod, ajmo rec 75-80°, shelovi ce past gdje treba, izracun je tocan, al heading broda od tih par stupnjeva razlike u 11.5 sec travel timea je da ce cijeli salvo promasit. Sad je totalno nebitno sta ima malo nepreciznosti. Brodove koji idu pod 90° se nisani ravno u citadelu, ostale radis korekciju rucno. Za BBove je ovo ogromna prednost, ako si krivo procjenio lead, cekaj 30 sec za novi rafal.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.10.2015. u 12:57.
Staro 27.10.2015., 10:51   #566
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Upalite igru, naravno mozete i odigrat koju rundu, ali uglavnom ubacili na pocetni izbornik bundeve i dimne kosture. vjerojatno za halloween. Tako da ce vjerojatno to biti jos koji dan.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2015., 10:52   #567
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
I dodali su Fujin prikladno obojan u premium shop
Staro 27.10.2015., 10:52   #568
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Upalite igru, naravno mozete i odigrat koju rundu, ali uglavnom ubacili na pocetni izbornik bundeve i dimne kosture. vjerojatno za halloween. Tako da ce vjerojatno to biti jos koji dan.
Baš super. Budem kad dođem doma s posla. BTW, ameri su dobili premimum shipove i skinove a mi bundeve. I opet jedan preskupi bundle u storeu.
Staro 27.10.2015., 11:26   #569
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

To je nešto čemu bi se moja žena veselila, mene ne interesira ni 5%.

A ovaj bundle neću ni komentirati.

Nego kad ćemo neku PCE diviziju složit? Jučer izgrajndao Hull B na New Mexicu, no onda sam morao kredita skupit da ga actually kupim lol. Sad sam na nuli, prvi put od igranja.

Mislim da ću imat vremena u četvrtak navečer, svi ostali dani su ad-hoc, i.e. ne znam kako sam s vremenom.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 27.10.2015. u 14:42.
Staro 30.10.2015., 08:25   #570
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Jučer igrao skoro cijelu večer sa New Mexicom. Nešto fakat nije u redu s njemačkim krstaricama. 2 ili 3 puta pogodim Königsberg u pramac - Citadela! Žao mi je likova koji to voze, jer su brodovi ko od papira.

New Mexico s druge strane, apsolutno brutalan BB.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno