|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel ima openelec za taj box? Kakva je razlika u odnosu na m8s+? |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
M8S+ ima Gigabitni Ethernet
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam taj player i odlična je stvarčica. Vrti Kodi uredno, od MKV-a, filmova ili online streaminga, sve radi bez trzanja. Spojio sam K400 tikovnicu i tipka power ga stavlja u sleep mod i gasi ledicu naprijed. Odlično se slaže s tipkovnicom, podržava i naše znakove. Igre gore lete ali bi trebalo nabaviti neki kvalitetniji kontroler sa žiroskopom da bi igranje bilo potpuno. Mislim da + model ima i 16 gb rom za razliku od ovog koji ima 8. Sve u svemu odlična kupnja i topla preporuka. OpenElec je odlična stvar i ja sam mislio stavljati gore (mislim da nije još 100% gotovo) ali s njime bi pola funkcija ubio koje player nudi. Igre pod 1, miracast, web surf, mail klijente itd... |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ima neslužbeni, ali nije skroz bug free, npr. ne radi ledica kako treba, stalno svijetli crveno. Mislim da ne radi ni buđenje preko daljinskog nakon sleepa. Openelec je izvrstan, manje opterečuje hardver i brži je od kombinacije Android + Kodi. Openelec je u dealu sa WeTek-om i ne razvija rom za vrlo raširene Amlogic boxove, tako da smo osuđeni na neslužbene. http://freaktab.com/forum/tv-player-...sed-tv-players |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
|
Jeftini NUC baziran na slabijim Atomima je barem 3-4 puta skuplji i slabiji u baratanju videom od Amlogic S812 kombinacije. Skuplji koji možda može hardverski dekodirati video košta barem 5-6 puta više. Za NUC treba posebno nabaviti i daljinac. Nisam baš 100% siguran da ga preko daljinca možeš upaliti. Možda Nvidia Shield. |
![]() |
![]() |
#548 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
meder ima i jačih modela pa baci oko na njih. netko je spomenuo da izlazi NOVI model weteka ili je netom izašao. |
![]() |
![]() |
#550 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Definitivno Nvidia Shield Tv, trenutno jedini podržava i 4k 60 fps 10-bitne HEVC-ove...super mašina za 200 dolara/eura. Jedini problem šta se kod nas ne može naručit jer smo valjda zadnja rupa na svirali u ovom svijetu. Inače bi je odavno naručio. Ko živi vani, onda mu ovo ne predstavlja problem ![]() http://shield.nvidia.com/android-tv |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni se ne čini loš ni ovaj xiaomi v3 www.mi.com/en/mibox/ |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam može li se s tim nuc-om uopće vrtiti 4K video. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 15.11.2015. u 09:53. |
|
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nuc i3 podrzava 4K no s time se nisam zezao (probao sam 4K/30 i radi) posto mi je to stvarno nebitno ![]() Ja sam novi nuc sa i5 kupio preko oglasa za 1800kn sa 8GB rama i 128GB ssd-om. Taj sam ostavio kao radni pc a nuc sa i3 je postao media player. U njega sam stavio 32GB ssd za system i kodi. Sto se tice rama, dovoljno je i 2GB a posto sam vec imao 8GB onda sam ostavio jer nema smila prodati, cijene su jako pale. Daljinski upravljac koji radi je HP media remote control i vrlo lijep se moze programirati (advance mce mapper tool) Pass se moze podesiti u samom Kodi-ju kao i formati koje zelis propustiti na av rec. Pomocu Kodilaunchera podesis da ti odmah nakon pokretanja podigne Kodi tako da od samog powerOn preko daljinca, pa do gledanja filma prodje cca 20sec ![]() Stavis si i teamviewer ako bas slucajno treba nesto odraditi na playeru. |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
|
To nije realna cijena pa je besmisleno na temelju te cijene određivati isplativost ili odnos cijene naspram drugih media playera. Ne postoji i5 nuc na njušci ni približno za tu lovu, čak i bez ssd-a i ddr-a. Već neko vrijeme ciljam nuc preko njuške i nisam naišao ni na sličnu cijenu. A o novom da ne pričamo, i5 nuc kit je oko 3000 kn, bez rama, harda i daljinca. |
![]() |
![]() |
#557 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Misliš na ovog kao povoljnog? |
|
![]() |
![]() |
#559 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Dobio sam neki dan MX III - G Amlogic 812, Android 5.1.1. Kupio sam ga prvenstveno zbog nba league pass. Uredno se logiram prego app nba.com kojeg sam skinuo sa google playa međutim ne želi mi vrtiti live utakmice. Uopće mi se ne prikazuje player. NBA TV mi radi. Da li zna netko kako riješiti problem? Hvala |
![]() |
![]() |
#564 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve ti je lijepo objašnjeno na nba com: NBA LEAGUE PASS Blackout Information Pokušaj sa Proxyem, npr ProxyDroid. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 19.11.2015. u 07:58. |
|
![]() |
![]() |
#565 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Hvala probat ću se s tim proxyem igrat. Mada mi je čudno da baš nijednu utakmicu ne mogu pogledat, ne vjerujem da su sve blackout. Što se tiće flesha, nba tv live je isto u flešu, i nju uredno vrti |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
wetek openelec 600kn sa dostavom na kucni prag ![]() http://webshop.openelec.tv/ btw koja su govna ovi nasi, appletv kosta 149$ vani a kod nas 200E... Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 24.11.2015. u 13:08. |
![]() |
#567 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#568 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam prije nekoliko godina kada je izašao raspberry pi i to prva generacija sa 256mb rama uzeo ga je da sam ga platio sa svim davanjima 90 usd ali evo služi me bez problema tako da tko kupi rpi 2 sigurno nije pogriješio |
![]() |
![]() |
#569 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
taj porez je oko 10%, znaci 149x1.1=163.90 plus jos uvijek dodadu neki enviromantal fee od 4-5dolatra, znaci, dosao si na 170$xtecaj, ispada 1220kn. 200E u kunama je 1526kn, i to je sa vec ukljucenih 25% poreza, bez poreza bi bilo 1220kn jel ti sada jasnije? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nije ti baš usporedba računati kod nas bez poreza, kod njih s porezom. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas