|
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
silver.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Mislio sam se da li da išta napišem na ovu temu ili ne, pogotovo s obzirom na trenutni status igre među igračima, po čemu moje primjedbe možda ispadaju neosnovane... Ali, svejedno... Igram CS Source 10+ godina i igra mi je taman po guštu, dovoljno brza, osjećaj pokretljivosti i reakcije vrhunski... S druge strane CS:GO sam pokušao u nekoliko navrata igrati, naviknuti se, i prihvatiti kao iskorak i modernizaciju samog CS-a. Ali nikako mi nije "legao". Znači imam osjećaj kao da se "vučem", osjećaj sporosti u igri iako se krećem jednako kao i drugi igrači... Osjećaj sporih reakcija i slabe pokretljivosti što mi narušava igrivost... možda vama koji ste se navikli zvuči smiješno ali igrivost GO se po meni ne može mjeriti sa Sourceom koji je za klasu bolji. E sad, zanima me da li je ovaj GO "hajp" uzeo maha toliko da ga ljudi "guraju" unatoč nekim nedostacima i manjkavostima... Da li ima još ljudi kojima smetaju stvari koje sam gore nabrojao, kao i smjer u kojem se razvija Counter Strike po kojem se približava "mainstream" call of duty serijalu u kojem je bitnija šminka i grafika od feedbacka igraču. Ili je igra totalni vrh a ja ostario i "tripujem"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
|
igra je vrh, ti si ostario i tripuješ :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Mislim da malo tripate stvarno i stvar je navike. Igra sam i ja 1.6 5 godina pa sam presa na go bez problema i igra je jebena... Citiraj:
Uostalom i da ti source je bolji kako kazes, nema smisla igrat igru koja em nema lokalnih/svjetskih eventova, em ima deterostruko puta manje igrača/servera itd. Plus, matchmaking koji su uveli u go je po meni totalni vrh za 90% igrača, nikakve pub 24/32slota pizdarije, nikakvo trazenje teammateova i war servera, udes, upalis mm (ili jos bolje faceit 5v5 na 128 tick serverima), za par minuta si spojen na server, igras "propisno" 5v5 i gg, kud ces bolje. Cisto iz znatizelje, koliko ste sati utukli u csgo prije quitanja i koji ste mm rank dobili? Ja sam u prvih 12 mjeseci igranja (kupio 2013.) utuka 1000+ sati u igru, doduse imao sam ekipicu pa je puno lakse nego solo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
|
Pa evo kako je i kolega iznad rekao, slična situacija i kod mene. Znači na Sourceu sam usudin se reći dosta dobar, dok na GO "nemogu meda" ![]() da se razumimo, svaćan ja sve prednosti GO i radi "komJunitiJa" ![]() e da, oružja mi se drugačije ponašaju i pucaju, potreba prilagodba na sve kratko i jasno ![]() Zadnje izmijenjeno od: rossoneri. 26.04.2017. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Pošto već sam igrao 99" i jako mi nedostaje de_aztec mapa gdje mogu roknuti awp. Stara mapa je uvijek preglednija nego na Source. Meni nije baš legao način hodanja kao pijanac i čudnog gledanja timove. Kao zečji pokret CS Go je nešto popravio na bolje nego na Source. Ali nedostaje mi ono "pubever" način.. Onako da spojiš na server koju želiš i način komuniciranja sa društvom (tekestualno)
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
|
1800 sati, LEM, solo zadnjih godinu dana i ne mogu prestati |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
|
stari aztec... isus mapa ![]() u to vrime se navuka ka mulac, bila neka igraona u splitu na kmanu di su likovi peglali to stalno, bili su dobri onako i gušt ih bia pogledat pa se zakačia... nakon toga na steamu uzea Source i laganih 900 sati natuka kroz ovih nekoliko godina... a Global Offensive me toliko razočara da san jednostavno mora pitat ovde da li ljudi imaju isti osjećaj u igri ka i ja, da im ne leži... Nadan se da će u sljedećem kanteru isto neke stvari prominit jer ovaj GO mi jednostavno nije gušt igrat pošto mi se teško naviknit na njega, i previše detalja po mapi itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Trenutno imam 1300h csgo i 1300h css, oba su mi okej tj css sam prestao igrati nakon izlaska csgo. Css-a imam i vise sati je mi je ovo sada drugi steam acc, prvi sam poklonio nekome. Ima dana kada skidam glave ko lud a ima dana kada nemam 2 kila po gejmu, ali dobro ja sam vise za zajebanciju nego ozbiljnu igru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
2258h and counting, od toga 1000h u prvu godinu. Lem trenutno jer uglavnom solo queue, prije sam bia supreme ali to nije ni bitno ionako. @rossoneri meni je "previse detalja" bio razlog odbijanja prelaska sa 1.6 na source, ali na go mi je cak bilo relativno bezbolno. Pokusaj dat jos 10ak sati ![]() @dottore Pa i dalje postoje pub serveri, dapace, nikad ih nije bilo vise, od standardnih pubova, arena, retakes, dm servera pa do svakakvih gluposti. Dapače, lokalna ekipa na csadriatočkaorg drzi gore 4-5 servera, public, arena, retakes i surf, pa bacite oko ![]() Igra je heroin, doslovno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam odustao prije 4 godine, nakon što su počeli nebuloze dodavati i mijenjati igru. Sad tu i tam nabacim malo DM i casual da poberem koji drop. Jedino čemu se sad radujem je velik update koji bi trebao doći na ljeto, prebacivanje na Source 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i da, ide mi na živce miljon skinova za puške, noževe rukavice, koda san u nekoj "Lego" igrici za dicu a ne ozbiljnoj (relativno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema baš previše detaljnih informacija, još su nagađanja oko prebacivanja. Soon™ ![]() https://www.vg247.com/2017/04/13/cou...g-this-summer/ CS:GO China Presentation - Some Screencaps |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Znači preko CS GO ima publica? Može info o tome ? Zadnje sam bio na CS forumu i nema ih više.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Premium
|
Citiraj:
iako san prethodno odigra 20-ak sati i nije mi legla nikako, al sad nakon 30+ napokon san se navika više manje... kakav preokret ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ista stvar i kod mene..nakon cod-a.. Prijatelji me navukli na ovo, nemogu rec da sam odusevljen, ali za skratit vrime nije lose, iako vecinom samo competitive igram! Fali mi taj jebeni cod aim.. Nista drugo! ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|