|
![]() |
#541 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Baš super cijena za ovaj USB za sve one iz Zagreba. 25kn, pa to je praktički badava. Odmah svi ujutro dignuti se u 8 i u 9h čekati pred vratima Future na Rudeši ili rezervirati online ![]() ![]() Neslužbeni glasnogovornik je bio zauzet voženjem kamiona pa je sa sat vremena zakašnjenja ipak stavio direktor ![]()
![]() |
#542 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
25kn + tramvaj karta + vrijeme koje si mogao uštediti za fuš = možda i ne tako velika ušteda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#550 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Još je po 25kn, naruči sada, plati i podigni u ponedjeljak. http://www.futura-it.hr/katalog/peri...ije/ppfd1rd16/
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lako vama. Mi, iz provincije, moramo trpiti da nas deru razni linxovi & co. Ovi naši lokalni se takmiče tko će biti skuplji.
![]() |
#557 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premium
|
Bilo bi super da je još akcija. Doslovno sada gledam na futuru iz zgrade i mogu odmah otići po to. Nisam znao za akciju ranije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Update: provjerio nakon posla. Kaže kolega da je akcija bila do jucer ali je napravio iznimku kada sam spomenuo PCE forum pa sam dobio po akcijskoj cijeni. Svaka cast, hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Newmie. 07.03.2016. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Od sada su u ponudi Future eVGA i Gigabyte napajanja s 5 godina garancije, dostupna odmah ![]() Nova poslovnica se polako uređuje a za sada je dovršena druga najbitnija stvar u njoj, WC. Futura je postavila eksluzivne fotografije wc-a u poslovnici ![]() ![]() https://www.facebook.com/futurait/ph...type=3&theater
![]() |
#564 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Samo širim vijesti, a ako mi se odobri kakav popust, Bože moj zašto ne. Inače mi nitko mi ništa ne plaća i nema nikakvog dogovora ![]() A vijest da su dobili Evga i Gigabyte napajanja su svakako dobre budući da ih nema svugdje a riječ je o kvalitetnijim napajanjima.
![]() |
#566 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Slike WC-a i praznih gajbi piva su totalni "mrak" ![]() Lajkam i proširenje ponude (Giga & EVGA), i sve informacije koje nam službeno-a neslužbeni glasnogovornik "Popust" prenese ![]() EDIT Nego Manojlo znaš ti onu "priču" o vazelinu? ![]()
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Složio konfu i poslao im putem maila, uplatio, drugi dan bila kod kuće, brzi su da to nisu istine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Futura ima nagradnu igru, pogodi kada se sele u novu poslovnicu (datum) i osvoji USB miša. https://www.facebook.com/futurait
![]() |
#569 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Htio bih pohvaliti Futuru na brzini rjesavanja situacije oko neispravnog headseta. Odnio headset u trgovinu, nakon 2 radna dana vec je odobrena zamijena za novi. Dobio sam novi sa novom garancijom bez ikakvog napominjanja ili trazenja svojih potrosackih prava. Brzo i profesionalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dobio si što ti zakonski pripada, nevidim zašto bi uopće trebao spominjat svoja prava? Taj tvoj post je nešto u rangu kao kad bi sam sebe pohvalio jer si danas ošao na posao il u školu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|