|
![]() |
#541 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Djeluje ok, ne znam koja bi bila cijena kod nas, ali nakon par dana sa ics-om na mašini sa 512mb rama preporuka je svakako da se kupi nešto sa 1gb...
![]() |
#542 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ovo ču i ja čekat,samo me zanima koliko je dovoljan 1ghz procesor za vrtit filmove??Imat će i 1GB RAM-a tako da ne mislim da bi to trebao biti problem,uz to sve i ICS je super ispoliran... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Registered User
|
U pa onda je odlicna prilika, za te novce se bolje ne moze nac...
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na njihovoj stranici je 90$ i ima upgrade na ICS 4.0.3. http://www.ainovo.com/product.html
![]() |
#546 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
|
Aakash 2 tablet od 40$ dobija update na ICS. A debelo jači i debelo skuplji Samsung P1000 neće. Samsung ![]() http://androidcommunity.com/indias-a...rade-20120409/
![]() |
#548 |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
Stvar je sljedeća. Uskoro se selim s curom u zajednički stan, komp nosim sa sobom, a staroj treba komp, no ona hoće sebi - tablet. Ja sam joj objašnjavao da je laptop bolje rješenje, no bez obzira što skoro ima 63 godine, ona voli svu naprednu tehniku i njoj se sviđaju ovi touch ekrani i aplikacije. Ja reko dobro, ali sam joj objasnio da ako hoće nešto bolje da je to dosta skupo i upitno je je li bolje od dosta jeftinijeg laptopa. Njoj nije problem. Oće tablet. I uglavnom, gledao sam sljedeće: Galaxy Note koji je tablet i mobitel. Skoro idealno, ali skupo. Acer Iconia Tab W500. Ima relativno prihvatljivu cijenu. I sad tu je i ASUS Transformer koji je pola tablet pola netbook. Je li to idealan izbor? Thx na savjetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ni pod koju cijenu W500. Pogotovo sa win7. Nisu windowsi napravljeni za tablete i touch. Jako loše držanje baterije. Bolje uzmi nešto na androidu. Čak i lenovo na svoje tablete stavlja android. I ne uzimaj tablete sa Android 2.1 (Eclair), Android v2.2 (Froyo) i Android 2.3 (Gingerbread). Samo od 3.0 na više.
![]() |
#550 |
Registered User
|
Transformer je po meni najbolji izbor, ali i kosta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#552 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Evo, pojavio se Acer Iconia A200. Samo mi je cijena malo preblizu A500. Kad kupim, javim se s prvim dojmovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Premium
|
Danas sam u Hoferu vidio Medion LifeTab P9516 za 399 EUR (redovna, a ne akcijska cijena!). Po forumima kruže priče da se radi o pandanu Lenovo IdeaPad K1 tableta obzirom da je Lenovo preuzeo Medion. Prošli model, P9514 je dolazio iz MSI-ja. Karakteristike: Tegra 2, dvokorni 1GHz proc, 1Gb rama, 10" 1280x800, 32Gb memorije (dostupno 25Gb), Honeycomb 3.2.1 (ICS stiže na ljeto), 773g, 3G, microSD slot, 5/2MPix, BT, WLAN, torbica, krpica za brisanje ekrana, folija za ekran (!), HDMI,... http://www.todaynewsportal.com/medio...able-in-march/ Slike
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.04.2012. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Imao prvoga i prodao. Posjedujem drugoga i mogu samo hvalospjeve o tom tabletu pisati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jedno pitanjce imao sam prilike švrljat po par tableta nekih sporedni marki i nijedan od njih nije imao market nego neki svoj interni AppInstaler ili slično pa me zanima jeli to pravilo kod svih tih proizvođača da otkupe samo jednu verziju softwara (npr. android 2.3) i nema nikakvih update-a ili ja griješim i jeli to rade i veliki proizvođači poput samsunga i dr.!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Jedno brzinsko: upgrade na ICS za Iconiu A500 bi trebao ovih dana, koliko čujem. Novi sam što se tiče Androida pa nemam pojma kako stvari stoje sa aplikacijama, dokumentima i generalno svime što mi je trenutno na tabletu - trebam li raditi backup? Kakva je procedura s instalacijom?
![]() |
#559 |
Premium
|
@branuschi Brand name kompanije imaju ugovore s Googleom i podržavaju Google Play (ex Market). Ovim drugima je to valjda preskupo pa daju neke alternative skupa sa svojim fw-ima. @fler Poželjno je napraviti backup, ali u principu ne briše se ništa. btw, otkud ti info za ICS na Iconiji? Ja je isto čekam za A501.
![]() |
#560 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
http://www.androidpolice.com/2012/02...in-april-2012/ http://ibnlive.in.com/news/acer-icon...231372-11.html Naletio kopajući po netu, relativno svježa vijest; a i tvrdi se da je službeno, pa valjda je.
![]() |
![]() |
#561 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 15.04.2012. u 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jel' imaš instaliran market na tabletu ili ideš preko weba, pa klik na "install"? ta opcija preko weba često zna zezati jer i za poznate uređaje zna reći da su nepodržani. ovisno o situaciji, možda ti još može pomoći petljanje po sistemskim datotekama i petljanje sa frameworkom i permissionsima. ali, sve u svemu, koliko god da si dobro prošao, mislim da si se zaletio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Javlja da nije kompatibilno zato sto ainol paladin posjeduje procesor radjen na MIPS arhitekturi... dok je vecina aplikacija radjena za ARM arhitekturu procesora.. No za sve ima rjesenje potreban ti je magic code da bi mogao pokrenuti aplikacije koje nisu kompatiblne na svom paladinu.. na xda forumu imas sve informiraj se ako imas volje Code:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1411879 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Ovdje imas sve za svoj tablet.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
|
Pojavili su se Tegra3 tableti na našem tržištu. Prvi je došao Asus Transformer TF300T sa 32Gb memorije za 3.100kn. Cijena je ok jer bi u Italiji trebao koštati 400 EUR i pojaviti se sredinom slijedećeg mjeseca. Njegov hardverski 'brat blizanac' Acer Iconia A510 se prodaje u Americi za 450$ http://us-store.acer.com/product.aspx?prodid=175 http://www.amazon.com/Acer-A510-10k3...4752322&sr=8-1
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Prvi je stigao TF201 (Transformer Prime) a TF300T još nije stigao u Hrvatsku, iako su ga trgovci uvrstili u cjenike još početkom mjeseca. Uvoznici ga očekuju kroz desetak dana i svakako je puno bolja kupnja od aluminijskog brata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|