|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Snima sa modanjem, jednako kao i obicni defy na istom romu, a ako te fluidnost na froyi nije odusevila, tek te na đinđiju bude razocarala, defy i defy + su prakticno isti mobiteli. Ako ti je fluidnost bitna, onda iphone 4 all the way bez imalo razmisljanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Dobar je Defy, al rađe ti pljuni soma kuna pa ćeš biti jako zadovoljan za razliku od Defyja. Trebao sam i ja tako. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, Rootao bih svoj Defy ali me brinu priče oko gubitka garancije. Ne zanimaju me custom romovi i sl. jedino za što bi mi root dobro došao je brisanje nepotrebnih stock aplikacija i možda overclock/undervolt. Čest savjet je da u slučaju kada bi zatrebala garancija da se unroot-a , vrati stock rom i sl. , ali tu ne kužim logiku ak ode recimo ekran, kako da se to izvede, ili u tom slučaju niti servis ne može provjeriti jel rootan? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo i ja ga danas instalira, pa se cilo popodne za*ebavam sa podesenjima (stvarno ih ima dosta). Izgleda dosta dobro, iako se jos navikavam na neke promjene.. Jedini nedostatak koji primjecujem za sad je to da nema brzog biranja, tj. kad u Dialeru ukucam prvih par brojeva/slova mob inace odma izbaci sve moguce kontakte koji pocinju s tim brojevima/slovima.. To mi stvarno fali u odnosu na 2.3.4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Premium
|
I Citiraj:
Mob se ne usporava, radi jednako bez obzira imao li karticu, bila ona prazna ili puna. Eto sve iz prve ruke, dakle u ziviom radu, gledanje slika, filmova, bilo sto nikakve vidljive razlike Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 16.10.2011. u 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Memorette cl10 32gb radi u Defyu i mislim da se javio neko jos sa lexar 32gb cl karticom koja isto radi bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
|
Ali ta brzina nikako vidljivo ne utječe na rad samog mobitela i te kartice su bile poprilično skuplje naspram class4 prije koji mjesec, ne znam kakvo je stanje sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
|
Da se nadovezem na prijasnji post... Nakon malo detaljnije konfiguracije moram priznati da mi je ukupni dojam CM-a dosta bolji nego u pocetku. Istina, zahtjeva malo navikavanja nakon prelaska sa stock rom-a, ali jednom kad se dobro konfigurira u dosta situacija radi bolje nego stock... Sve u svemu, dosta sam zadovoljan samo se nadam da ce srediti fast dialing.. Preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
|
ja bi probao recimo ovo: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1305694 i ovaj fixed sbf 4.5.3-109fixed.sbf: http://www.multiupload.com/KGCR2R70UT (latest kernel) |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
720p jedino na defy+ romovima na cm-u i cmiui wvga šljaka bez beda, btw cmiui je pravi eye candy, vrijedi ga probati, opcija mali milijun. na stock miui ne radi wvga i nema full android hrvatsku tipkovnicu i još neke opcije kao cmiui. i cmiui radi puno fluidnije. svakako velik pomak naspram cm7 i stock roma što se sučelja tiče, kao da imam drugi mob EDIT: viper evo: MS2Ginger 2.0 - Multilanguage Editon Blur 19.09.2011: - rom based on 4.5.2-109 Defy+ - undervolted (30/300 38/600 48/800 58/1000) if you have problems during boot or freezes increase VSEL - language support: ger, it, pt, nl, fr, es, gb, us, ch, tw - ready for daily use - no blur account needed for Blur social networks - 720p record with stock camera app (red lens + defy+) mpeq4/m4v codec only - no problems with LED flash light for MB525 - call recording - init.d ready - zipalign @ boot - multiutouch > 2 - deodexed - panorama mode for camera - 1% battery Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 19.10.2011. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Stavio Sam CM7, instalirao google apps, ali mi nije nalazio google maps. Skinuo Sam google maps rucno I radi ali sad mi na marketu veli da ima upgrade za gmaps ali ne mogu napraviti upgrade jer veli "this item is not available in your country ". Jel mozda ima jos kakva skrivena opcija u CMu za promjenu lokacije ili da mozda stavim market app sa nekog domaceg moba? Jel vama radi na CM 7.1? Zadnje izmijenjeno od: Gam3r. 21.10.2011. u 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
super user
|
Skines MarketEnabler i preko njega promjenis državu u SAD recimo. Probaj pa javi.. @Mihael Znam za taj rom jer pratim xda . Pricekat cu jos malo ..,možda ce se pojavit kakav ics port za mjesec dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo rijesio sam s market enablerom i prebacio na americku mrezu. Ali kak i pise na netu, nakon restarta ili airplane moda treba ponovno ukljucit enabler. Sad jel to do roma ili mozda marketa ili mapsa? Ak moze netko dignut na net maps i market sa original froyo roma za defy na kojem radi da probam. Btw. 2037 bodova na benchu na 1ghz na 48 vsela Zadnje izmijenjeno od: Gam3r. 21.10.2011. u 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
super user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
|
ma da taj blur je smeće sporo. lako staviš neki drugi launcher. meni najbolje radi adw ex, a uvijek možeš na njega staviti custom rom tipa cm7 ili miui, mada mislim da nije sada neko vrijeme za kupovanje androida, pričekao bi da se pojave modeli sa sladoledom |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
super user
|
Izasao je neki novi ROM Galnet MIUI (Ice Cream Sandwich) Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |