|
![]() |
#541 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#542 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
OMG, govorite o tim karticama kao da su neki SE modeli... Što se tiče igara, pa MSI dolazi s ničim, baš je bundle jadan s obzirom koliko kartica košta. Spašava ju jedino hladnjak. EDIT: Citiraj:
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 06.07.2011. u 09:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#546 | |
Nema zakona jačeg od nas!
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
MSI GTX 560 (810MHz) je 1400kn, bundle je sranje - nema ničeg. MSI GTX 560 TwinFrozr II OC (880MHz) je 1685kn, a u bundleu su tri "megahita" - Far Cry 2, Ground Control i Trackmania Nations... ![]() Za usporedbu default 560 i 6850 koje koštaju gotovo isto (100kn+-) - bundle od MSI 6850 je također sranje za 1300kn - isto nema ničeg osim same grafičke.
![]() |
![]() |
#547 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kartice već jako jako dugo dolaze bez nekog posebnog bundlea. Tek set adaptera i to je to. Tu i tamo koja Safirka nudi kakav voucher za DiRT ili Zotac neke igre, ali ništa vrijedno spomena. Tako da radije gledajte koliku garanciju ima i kakav je hladnjak (ako se ne radi o kartici referentnog dizajna)
![]() |
#548 |
Nema zakona jačeg od nas!
Datum registracije: Mar 2008
|
Žalili smo se na tri igre u bundleu... Sad je sa istom karticom (MSI GTX 560 TwinFrozr II OC) u ponudi *bubnjevi* Lara Croft kupon ![]()
![]() |
#549 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pitanje, ajmo reć svakodnevno jednom do dva puta dobim ovo ![]() slika se zacrni, pa za par sekundi se vrati u normalu što bi to moglo bit? (reinstaliro drivere na starije, čistio sweeperom itd. i nije pomoglo)
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni se to dogadjalo prilikom overclocka grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#552 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#553 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Taj problem mi je jako dobro poznat i uopće nije rijedak, vjerovatno ti se i u Event Vieweru zapiše ID4101 warning ili nekak slično, bar je tako meni. Kako me taj problem muči već neko vrijeme na potpuno novoj HD6870 kartici dobro sam izguglao sve moguće scenarije. Kako sam shvatio ovome problemu su u 90% slučajeva krivi driveri i Windowsi koji bespotrebno aktiviraju Timeout Detection and Recovery of GPUs, kao što si i sam rekao reinstalacija starijih/novijih drivera nije pomogla. Postoji i mogučnost isključivanja Timeout Detectiona preko registrya no iako svugdje piše jednak postupak kod mene to nema efekta. Zanimljivo je to što je kartica 100% ispravna jer je na malo žešćem testiranju kod frenda na jako sličnoj konfi bila tjedan dana bez tog problema, sve ostale komponente sam isto testirao i sve je ok, također nakon čiste instalacije Windowsa i najnovijih drivera taj problem se vrati već nakon dan ili dva. EDIT: Eh da, zaboravih napomenuti, meni je na HD6870 to prestalo u novoj SB konfi dok u staroj (u kojoj se to i događalo) sasvim normalno radi GTS450. Zaista čudan problem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: doky. 04.08.2011. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav svima. Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje. Uglavnom igram se na 4290 integruši ![]() Ugl. radi se o ovoj gr. kartici: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9704 Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam ovako jedno pitanje. Imam gtx 560 e sad kad gledam u gpu-z koji mi pokazuje sljedeće frkvencije: gpu clock ( gpu default ) 823 mhz, memory 1008 mhz i shader 1645, e sad moje pitanje je to dali su to normalne frkvencije jer sam prije ima nvidiu 9600 gt i 750/1200/1800. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
bok, imam MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III 1024MB ddr5 grafu. pa me interesira dali je normalno da za vrijeme igranja igre gta 4 na full postavkama bude temperatura oko 54 - 56 stupnjeva ? mislim sve radi normalno, čisto pitam reda radi. hvala ! ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jaoo pa ispeći će ti se gpu čovječe..vozi to na reklamaciji..wtf, ti to ozbiljno? ili se malo hvališ temparaturama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#569 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
U npr. Crysisu 1 i 2, Dirt 3 grafička puno više radi pa si tamo pogledaj kakve su ti temperature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas