|
![]() |
#541 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Očekuje nas povećanje cijena kod operatera za 10-15% http://liderpress.hr/tehnopolis/tele...ecanje-cijena/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Fresh Juice
|
Nitko se ne osvrće na povećanje cijena ![]() Uglavnom, pretpaltnici će imati račun veći za 8kn+PDV. A bonovi će poskupjeti. Npr. bon od 50kn će biti 55kn. Na račun će nam sjesti 50kn a 5kn direktno operateru ide. Tak za sve bonove, svi će biti 10% skuplji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
To je samo T-Mobile i eventualno Simpa. Vip kaže da ne zna još ništa detaljno.
![]() |
#545 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Još malo pa kad nebude više rominga u eu, imat ćemo švabske ili neke druge mreže pa nek onda THT diže i za 200% |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Što se tiče ostalog, kdo cijelog HT-a će biti onakvo poskupljenje. Vip i Tele2 su također najavili poskupljenje, ali još nema detalja na koji način. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Opet moraš pripaziti na uvjete potpisivanja pretplate vani. Trebat ćeš neke papire kao dokaz da tamo živiš da bi uzeo pretplatu negdje vani. Isto kao i do sada. Ne možeš baš banut tek tak i uzet na pretplatu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Dal je moguće da će hakom omogućiti neku dobru stvar? link: http://www.hakom.hr/default.aspx?id=3711 |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
|
Caka je u tome da si je većina ljudi uz ugovor uzimala mobitel i SIGURAN SAM da će pri raskidu ugovora morati operateru namiriti razliku do pune cijene uređaja, a pošto su cijene uređaja kod operatera prenapuhane, ljudima će biti isplativije ostati pod ugovornom obvezom. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Prije dan ili dva kada se počelo mrmljati o toj odluci sam negdje naletio da je slično bilo nedavno i u Srbiji, da se mogao raskiniti ugovor bez penala te ko je imao otplatu uređaja na rate trebao je to otplatiti do kraja, ostali ništa. Mislim da se radilo konkretno o Vipu u Srbiji, e pa ak se tamo uspjelo tako nešto desiti ne vidim razloga zašto nebi i kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premuim
|
Citiraj:
Ova mogućnost od hakoma zamjenjuje ovo prvo. Bar se nadam da je tako ![]() Ajmo sad svi uzeti nove ugeđaje u drugim mrežama, i kad se ova promjena dogodi raskinuti sve ugovore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#555 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premuim
|
Ma ima više opcija što bi se moglo dogoditi, možda operateri nađu neku rupu u zakonu, možda ostave stare cijene za ekipu koja je sad pod ugovorima, budemo vidjeli za koji tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premuim
|
Ja sam na VIPu ![]() ugl, ja iovako planiram raskinuti ugovor ~4 mj prije isteka zbog nekih svojih planova, a ovo bi mi došlo kao naručeno jer me ne bi ništa koštalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
|
![]() |
#561 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premuim
|
Prevelika sam kukavica za tak šta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Budemo vidjeli, navodno od 01.06. EDIT: Eto, čuo vijesti sada ujutro na radiju i kaže baba iz HAKOM-a "Ukoliko operateri povećaju cijene ili uvedu neke nove naknade, korisnici će moći bez naknade raskinuti ugovor. MEĐUTUA... postoji MOGUĆNOST da će se morati platiti neka naknada za mobilni uređaj..." Dakle, nebi vam savjetovao da uzmete mobitel sada i onda idete raskidat ugovor. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 28.05.2014. u 07:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
E hebiga, ne isplati mi se dragu nagovorit na to, pa da onda otplatim S4 do kraja ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja sam na simpi i hvala Bogu neam pretplatu ![]() Kupim bon od 50 i to mi dost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
|
sad mi je zal kaj nisam bolje iskoristil odlicnu ponudu dok je simpa davala 100% bonusa na bonove kupljene preko webshopa. kupil sam bonova za 300kn + 300kn gratis, to mi je bilo za ravno 9mj prejake+uspostave poziva. trenutno daju samo 10% ako se kupuje preko webshopa, al ni to nije za baciti, pogotovo prije 1.6. da se izbjegnu ova navodna poskupljenja. dakle kupite bonove prije i kostaju vas 45kn umjesto 55kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|