|
![]() |
#541 | |
Guest
|
Citiraj:
Samo sam htio reći da, iako mi je učinak bio dobar (vidjeti post gore), mogu se **%& sa skill-om kada ostatak ekipe nije na nivou, a statistički W/L se vrti oko 50%- nije dovoljno napraviti 3-4 hit-a po rundi, kako se tvrdi u jednom od postova gore, pa da stvari "izgledaju ružičasto" (a što se sugerira, zapravo). Prosječno, gubiš 3-4k silvera uz zaradu xp-a oko 300 po rundi, i nema šanse da napreduješ bez money-makera sa IS3 na IS4. Da ne trujem thread, zbilja mi se neda više, samo ne želim da oni koji ulaze u ovu igru gaje neke iluzije o višim tier-ima i napretku (konkretno, kada zarade KV nipošto isti prodati jer skoro da nema boljeg money-makera, uopće), i da izbjegnu slične zamke. .... Nego, spremaju se nemale promjene u tech tree-ovima, pogotovo za rusku granu, tako da svi vi koji vozite IS3-cu probate čim prije doći do IS4 jer će to uskoro postati tier 10 tenk, a besplatno ćete dobiti jedan od SU modela koji postaju zamjena za IS4 i vode ka IS7-ici ![]() Slično će biti i sa KV-ovcima koji imaju kupljenu/mountanu onu drugu kupolu, jer se i ta grana dijeli na dvije i ide u tier 6 klasu. Više na služb. stranicama, da sad ne linkam bezveze. Good luck ![]() |
|
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam do is-4 dosao bez premiuma, naravno da treba nesto vise ali opet ovisi kako igrate, tako da nemojte cviliti stalno. naravno istrazio sam is-4 i falilo mi je dosta novaca za kupiti ga, pa sam grindao sa kv i kv-3, ali nemogu reci da mi je dugo trebalo. s druge strane s amerikancima mi je puno brze islo, malo vise od 2 mjeseca mi je trebalo od prvog tenka do T30 da dodem, samo sam za T30 morao grindati, jer su t29 i t32 odlicni money makeri, t34 nesto manje ali i s njim se da zaraditi. doduse sad sa t30 mi nema smisla igrati, jer trosak je velik, a ekipa je u 90% slucajeva debilna, neznam jel to djeca igraju ili sta, stalno forsiraju iste sheme, idu ko lemmingsi i crkavaju u roku 3min... ali svejedno T30 sam kupio zbog clan war-a tako da njega samo duplam neigram s njim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 | ||||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Imaš na službenom forumu mod za skinuti koji pokazuje ingame win i efficiency ratio pojedinog igrača pa prati malo kako i koliko skill dobrih pojedinaca utječe na konačni ishod runde i pokušaj sebe usporediti s njima. Za isključivo solo igranje random bitki, statistički to zapravo ovako izgleda: 33% rundi ćeš izgubiti bez obzira koliko dobar bio, 33% ćeš pobijediti bez obzira koliko loš bio. Kako će se ostalih 33% rasporediti je stvar skilla, odnosno nedostatka istog, pa će se loši igrači vrtjeti oko 45%, oni prosječni oko 50%, natprosječni oko 55% dok će oni najbolji imati win ratio oko 60%. Preostalih 1% je za neriješene runde. Citiraj:
Ima šanse, samo bi trebalo puno više vremena. Citiraj:
Citiraj:
I na kraju, da se razumijemo, ja nisam protiv premiuma (i preporučam ga svakome tko misli iole "ozbiljno" igrati) jer ga u konačnici i sam plaćam, ali ne zato što bez njega ne bi mogao, već zato što mi štedi puno vremena. Premium je u ovoj igri zasigurno way to go, ali nije only way to go, već omogućuje komotnije igranje, a time i veći užitak igranja. Ja to vidim kao, recimo, vožnju vlakom - ne moraš se voziti prvim razredom da bi stigao na odredište, ali će ti putovanje u istom biti sigurno ugodnije. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Koliko je nemoguce igrati sa tier9 na stand acc. Ta da (Dobro ovakve partije se ne igraju svaki dan). Uglavnom istraziti tier 10 bez premiuma nije problem, skupiti pare za t10 jesu i zato ti treba money maker ili prem acc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Guest
|
Mislim da SS govori sam za sebe. 5x za prvu pobjedu u danu (najvj.), oko 50% silvera o'šlo na repair+ammo+resuply čaki i pri takvome rezultatu, a da si pravi freemium govori i ono nešto golda na acc. Zaista bih sada za obojicu eksplicitno nešto napisao, ali neću. Sajam taštine me ne zanima. EOD od mene. ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#547 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() 1. x5 je samo bilo za xp ne i za lovu. (ss je stavljen samo zbog love) 2. Alienware Arena davala je 750 gold + 1 day prem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
Pa ja sam freemium a imam Pershinga, King Tigera, S51, IS-3, IS-4, itd... Imam i preko 6.000.000 credita koji čekaju da mi završe ispiti pa da istražim konačno IS-7. Vozih svašta, ali još nisam sreo niti jedan tenk koji bi mi gubio credite. Obično su svi u laganom minusu ili na nuli dok se ne nadograde, a onda mlate pare. ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#550 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Definitivno bi tribalo ugasit ovaj Capture Flag. Prvo ako nije TC u većini slučajeva arty izvuče deblji kraj, jer je jedini debilni cilj CAP pod svaku cijenu, i tako lošiji tim čak i pobjedi. S&D je po meni jedino ok. ______ Tražim klan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 01.03.2012. u 01:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#553 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ovako ja fino cap-am pa nek gospodin kamper izvoli izaći iz svog gnijezda ako mu je pobjeda mila. |
|
![]() |
![]() |
#554 | |
Banned
|
Citiraj:
Nije cilje proć s što manje žrtava, nego capat i to mi strašno diže tlak. Pogotovo kad me AMX izbuši na spawnu ako ga ne razbijen iz jednog shoota. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Guest
|
Pa šta radiš na spawnu? To je prvo mjesto na koje će scout doći. |
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
http://forum.worldoftanks.com/index....create-a-clan/ 2500 golda što se tiče artiljerije, dobro je na početku runde izabrati neku nestandardnu poziciju, jer oni koji to ne učine kao i oni koji se odluče "sakriti" na čistini (zahvaljujući tracerima i AMX napastima ![]() dobra je stvar kod artiljerije to što imaju jako dobar camo value pa ako si u dobrom grmu i ako imaš camo net, scout te vjerojatno neće ni vidjeti dok ti ne dođe na 50m kada je detekcija automatska. bitno je ostati miran i ne pucati na njega (osim ako imaš clear shot) dok ne primjetiš da te uočio. naravno, sve su ovo neka generalna pravila i ne vrijede za svaku situaciju kao ni za svaku mapu. improvise and adapt, kako bi rekli u marincima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozz Počeo sam prije oko mjesec dana i sad imam IS. Koliko kosta taj premium i koliko traje? Koje su njegove beneficije? I na sto bi mi bilo najpametnije da potrošim 500 golda jer sam ih dobio u nekoj nagradnoj igri gdje sam ubio jednog njihovog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Banned
|
Citiraj:
Nije baš neka svota, ja san svoje iskoristio za convert exp, i za kupnju kredita. Nema se baš puno opcija s 500 golda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
kupi si dva dana premiuma i ta dva dana grindaj
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Guest
|
Kupi garage slot, ali pričekaj znaju biti akcije sa popustom ![]() Nego, jel' zna netko da li na razvoj one sekundarne "vještine" posade utječe ona opcija "Accelerate crew skill" kod potpuno istraženih tenkova ili premium-a, ili samo na bazični "skill level"? |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Koliko ja znam, utječe.
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja zadnjih tjedan dana igram uglavnom sa T-50 i mogu reći da mi je igra dinamičnija i zanimljivija. Heavy tenkići su mi malo dosadili, puno se čeka, skriva... Uglavnom T-50 je zakon i do svoje klase čak i jedne više jedan na jedan mogu uništiti svakog. Počet ću malo istraživati francuze jerbo onaj amx mi se čini zvijer.
![]() |
#566 |
Guest
|
Hehe, T-50 je i meni otkriće, jedva čekam T-50-2 u garaži ![]() Jedino što 50.000+ exp traži puuuno vremena za priskrbiti... A kada ulovim osjećaj za taj zvrk od tenka, prelazim na francusku ergelu brzinaca ![]() Za sada prioritet ostaje IS-4 ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Banned
|
A sta rec nego da je Batchat 25 pojio nasih 8 htova. Prebrz je i imam loader. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Danas me nešto krenulo-prvo jedna sa PzIV, pa onda jedna sa T20. T20 je brutalno dobar, muka je dok se ne skupe svi upgrejdi, al kad je oprema gore, svašta je moguće. 90mm probija gotovo sve, brzina dovoljna da se može kružiti oko svakog HT bez straha, armora dosta da pretrpiš 2-3 poštena šuta. Uz to, AMX 13 75...zabava,zabava, zabava...više ni ne igram s velikim tenkovima. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 05.03.2012. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ne radi mi zvuk u igri nakon ovog apdejta 7.1.1.. sinoć sve normalno. jutros zakrpa prosla normalno i udem u igru i nema zvuka.... ingame opcije ne riješavaju blem... inače zvuk radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|