|
![]() |
#541 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Upravo sam u Španjolskoj izgubija 10-ak mjesta radi cirkusa sa boksevima...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 02.11.2010. u 00:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hm... nevjerovatna stvar. nakon 3. sezone koju sam odradio u McLarenu, mislio sam da će mi produžit ugovor. sve sam odradio, rekao sam da želim ostati, momčad je bila THRILLED i sa mojim performansom i sa mojim handlanjem sa novinarima, a ne ponudiše mi ugovor novi. i na kraju sam završio u Mercedesu, uz Schumachera, kao vozač br. 2 od kojeg se očekuje 3. mjesto na kraju sezone... ne kužim... koja debilana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Inače sad san vozio skroz kišnu utrku prvi put, jer u mom slučaju bi obično kiša počela u sred utrka, nikad kišne utrke izuzev VN Britanije koju san se razbio odma ![]() Uglavnom htio sam reć da mi nije jasno kako vi s kišnim gumama dođete do kraja tek tako? ![]() ![]() Startao 4, došao drugi, bolje nije moglo, Webber i RB su u kombinaciji nenormalni ![]()
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma ja sam reko da mi je kinkurent buton i i ništa mi to nije znaćilo mclaren me nije ni pitao. A gdje ja mogu provjeriti koji sam ja vozač u momčadi mislim broj jedan ili onaj drugi u lotus su me stavili pod trullia, i gdje da vidim koje su ekipe trenutno za mene zainteresirane. Ja idem u agent ali tamo mi je samo puni krug od lotusa s kojim sam na trečem mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#548 | |
Torrent freek
|
Javim se kad isprobam ![]() EDIT: Nisan pretjerano poboljšanja vidio jer sam vozio Valenciju, ali practice. Ali vidio sam jednu stvar koju su pokvarili ![]() Dynamic racing line, oliti ona crtica sa strelicama koja pokazuje putanju kroz zavoje i razinu kočenja/ubrzavanja sada pokazuje skroz krivo, bar na Valenciji... Doduše i prije je bilo zavoja koji su krivo pokazivani, pogotovo je iritiralo šta se nije osvježavalo sa trošenjem guma/goriva pa je ta opcija bila korisna samo prva 2, 3 kruga, ali sve u svemu, pokazivala je uglavnom točno, ne 100% al recimo 90%. Ovo sad je katastrofa...svaki, ali SVAKI zavoj pokazuje krivo, kad počnem usporavat ondje gdje se ona počne crvenit, toliko se prekočim da formula stane, ali doslovno stane 100-ak metara pred zavojem ![]() Dosta velik fail po meni, jer ako to uključim znači da ne znam stazu, a ako mi taj vodič pokazuje tako loše, da prateći ga krug odvezem 1:55 (ostali voze oko 1:43), dok kad ga ugasim odvozem 1:48 u prvom pokušaju, onda stvarno ne znan šta bi reka ![]() Citiraj:
Changelog: Javim se kad isprobam ![]() EDIT: Nisan pretjerano poboljšanja vidio jer sam vozio Valenciju, ali practice. Ali vidio sam jednu stvar koju su pokvarili ![]() Dynamic racing line, oliti ona crtica sa strelicama koja pokazuje putanju kroz zavoje i razinu kočenja/ubrzavanja sada pokazuje skroz krivo, bar na Valenciji... Doduše i prije je bilo zavoja koji su krivo pokazivani, pogotovo je iritiralo šta se nije osvježavalo sa trošenjem guma/goriva pa je ta opcija bila korisna samo prva 2, 3 kruga, ali sve u svemu, pokazivala je uglavnom točno, ne 100% al recimo 90%. Ovo sad je katastrofa...svaki, ali SVAKI zavoj pokazuje krivo, kad počnem usporavat ondje gdje se ona počne crvenit, toliko se prekočim da formula stane, ali doslovno stane 100-ak metara pred zavojem ![]() Dosta velik fail po meni, jer ako to uključim znači da ne znam stazu, a ako mi taj vodič pokazuje tako loše, da prateći ga krug odvezem 1:55 (ostali voze oko 1:43), dok kad ga ugasim odvozem 1:48 u prvom pokušaju, onda stvarno ne znan šta bi reka ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 03.11.2010. u 00:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#552 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Nego imam problem,moram rušiti Windowse a neznam di mi je savegame da ga sačuvam...grrrr..,može mala pomoč!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo jedna pozitivna stvar u vezi patcha. Dobio sam 20-30 fps-a u igri! prije nikako nije išlo preko 34, a sad ide do 70 u 1080p rezi. Zamjerka je i dalje box u kojem se opet gube pozicije nenormalno. Baš se moramo i dalje držat taktike da se ide krug prije svih u box. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#556 | ||
Torrent freek
|
jebate ka da sam doša na Bug.hr, nitko ništa ne čita ![]() Citiraj:
Citiraj:
Inače jebo ih patch, od 50 stvari koje su kao ispravili te popisali u Changelogu, nešto ajde i radi, nešto ne radi (odnosno radi kao i prije patcha), a ostatak nekad radi, nekad ne radi ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Banned
|
Riješeno i hvala Mr.Ex.President ali mislim da ču igricu izbrisati ili povečati dozu normabela jer kada me ostavi u boxu 15 sec. odmah gasim igricu,užas..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jos uvik nisu sredili box? ![]()
![]() |
#559 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nemam problema s njom jer ju ne koristim! ![]() Al da su popravili igru jesu! Evo sad me samo 1 sec duže držali u boxu! Najsretniji sam sa dobitkom fps-a. Samo mi se AI nikako ne sviđa! Kubica iza mene jedva me stiže, a HRT-i ispred mene mažu po 2 sec bolja vremena od mene po krugu (vozim lotus). Realno u 3 pisače mašine! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesu li bar popravili ono da je Petrov brži od Kubice? Kao da su im zamijenili identitete ![]() Kubica je uvijek van bodova, dok se s Petrovom jako često borim oko 4. i 5. mjesta.
![]() |
#561 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
singapore marina bay........... definitivno po meni najdosadnija, nikakav ritam, uska........ fuj. plus sto je mrak (ajd ok, nocna utrka), i jos k tome heavy rain (normalno practice i kvale suho ko' barut). toliko puta sam piruetu napravio da se ruski balet nebi postidio takvih performansa, jeble ih pasice te ih jeble......... tri dana i tona zivaca otisla u nepovrat zbog jedne staze.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ma, wet gume i postavka bolida skoro na max brzina ![]() ![]() ma prosao sam 10 minuta prije nego sam napisao prosli post, tri dana me jebala staza........... neke staze mi leze 101%, neke mogu samo stopati sto duze, da budem naprijed.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ta staza je lagana za vozit, a AI je loš na ravnim dijelovima. Ja sam pobjedio u Virginu tamo i u Monzi. AI na legend. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
definitivno meni najgora staza još niti jedan krug nisam napravio kako treba,nikada kraja zavojima i pasicama...užas. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Antimićanin
|
onda napomeni da si je kupio ![]() RumblePad2 i Dual Action rade dobro svoj posao, ali Logitech Precision je katastrofa. Bolje vozit na tastaturu nego sa njime. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|