|
![]() |
#541 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Vjerojatno neće doći u Europu. Izašao je i Droid 2 koji bi trebao biti nasljednik prvog Droida. Možda dođe u Europu, ali pod drugim imenom, npr. Milestone 2. Mislim da je točan datum izlaska nesljednika Milestone-a nepoznat u ovom trenutku. Ako dođe nešto slično Droidu 2, biti će to jako dobar uređaj. Vrlo brzi Texas Instruments OMAP 3630 procesor + PowerVR SGX530 GPU, procesor je proizveden u 45nm procesu u usporedbi s 65nm prvog Droida. Najznačajnije je da će uz brži rad i baterija trajati duže. Isto tako, povećana je količina RAM-a(512Mb) + 8Gb interne memorije. http://www.gsmarena.com/motorola_droid_2-3475.php
#542 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Jako liči na prvi FarCry ili Crysis i radi na Desireu, grafika uživo izgleda još bolje nego na demou.
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
upravo sam se prebacio sa win mobile 6.1 na android. vjerovatno će se naći još koji korisnik koji želi prebaciti kontakte sa WM na android, pa da podijelim sa njima kako sam to riješio: na WM fonu: -sa PIM backup (freeware) programom spremite kontakte na željeno mjesto (ja sam ih spremio na sd card). bitno je napomenuti da u PIM-u isključite opciju "binary (fastest)" prilikom backupa. -zapamtite naziv backup datoteke i mjesto gdje ste ga spremili -meni je takav backup potrajao oko 3-4 minute (400 kontakata) -spremljeni .pib file nije ništa drugo nego kompresirana arhiva. kopirajte ga na svoj PC putem usb kabela (ili nekim drugim načinom, nebitno) na PC: -preimenujte nastavak arhive iz ".pib" u ".zip" i otvorite ga u omiljenom arhiveru -u toj arhivi se nalazi file "contacts(naziv backup datoteke kojeg ste odabrali u PIMbackupu).csc" -preimenujte nastavak ".csc" u ".csv" -ja sam ga importirao u open office calc (opet freeware) gdje sam izabrao ";" znak kao razdvajanje ćelija. mislim da je slična fora kada se importira u outlook (import .csv), ali nisam probao jer ga nemam na kompu. -calc je glatko učitao kontakte sa svim podacima. tu se možete poigrati i srediti kontakte i njihove detalje "po guštu" -"save file as..." odaberete .csv file i naziv koji želite (npr. win_mob_kontakti.csv) ... malo Gmail-a: ulogirajte se na svoj gmail account ili napravite novi na gmail.com -nađite opciju "import contacts" i pokažite putanju do svog win_mob_kontakti.csv -sada imate kontakte u svom gmail contacts folderu gdje ih također možete uređivati, preimenovati, brisati, dodavati slike itd... na android mobu: -podesite svoju wi-fi konekciju (radi i preko mobilnog operatera ali onda ide promet) -podesite gmail podatke (user name i pasword) u settings-accounts&sync-google -pritisnite "sync now" ...nakon manje od min imate kontakte na androidu. ovo je samo jedan od načina i prvi koji sam isprobao. vjerovatno postoji i jednostavniji, ali opisao sam ovaj koji mi je riješio problem. |
![]() |
![]() |
#545 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Jos kad dode froyo na samsung fijuuuuu
Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.08.2010. u 17:04. |
|
![]() |
![]() |
#546 | ||
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tak da ono neku korist toga mozes jedino u tu i tamo kojoj igri primjetiti ukoliko imas poslozen desire i njega jednoga pokraj drugoga pa usporedivat... Ukratko http://www.androidguys.com/2010/08/1...galaxy-phones/ ![]() Citiraj:
Hmmm da to sam jos davno igrao na iphoneu 3g ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 13.08.2010. u 22:05. |
||
![]() |
![]() |
#547 |
FC Bayern supporter
|
Najveća razlika između Desire-a i Galaxy-a je u GPU jedinici koja je na Galaxy-u snažnija, stoga je Galaxy pogodniji za one koji se vole igrat na mobu. Što se ostalog tiče, ništa revolucionarno naspram Desire-a, čak dapače. Npr. Sense UI. IMHO, za vlasnike Desire-a jedini logičan prijelaz je na smartphone s dual core procesorom + Android 3.0, što će stići u bliskoj budućnosti.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 13.08.2010. u 23:29. |
![]() |
![]() |
#548 |
nautic expert
|
|
![]() |
![]() |
#549 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]() Meni se tako sad pokazuju tj mogu browsati po brojevima koje imam na telefonu istodobno i na kompu ![]() ![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#550 |
nautic expert
|
pa skužio sam, naravno. ![]() brojevi su na gmail acc, ne na kompu. taj sync mi i odgovara dok prebacujem podatke da imam sigurno mjesto za njih, a jednostavno ih "povučem" na mob ili komp. na isti način sinhroniziraš i mailove, ali mi to ne treba. nitko ti ne brani da pobrišeš listu kontakata sa gmail acc kada ti više ne treba sync. inače, tko ti može gledati brojeve na gmail acc? netko od ukućana ili sa posla? nemoj spremati pasw u browser pa nemaš brige. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
imam jedno pitanjce/ problem...imam tattoo i ostandardni htc-ov app za gmail..i dođe mail sa attachanim pdf-om, aplikacija mi nudi open al onda otvori kod tj ne prepoznaje pdf. skinuo sam onda Mobile PDFViewer za kojeg je pisalo da može čitati pdf-ove u attachu ali ništa, ne integrira se sa htc-ovom aplikacijom, vjerojatno radi jedino kad se na net ide baš sa browserom...ima li tko kakav prijedlog rješenja ovog? ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Hvala puno!Proradio net! Može kakve upute šta da si skinem od aplikacija?Kako to skidam? Općenito uvod u android... |
|
![]() |
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jedno pitanjce. Imao jedan Wildfire u rukama i ima sve jezike osim talijanskog. Sta i kako napraviti da taj telefon dobije taj jezik? Nisam imao iskustva sa Androidom pa je mozda netko probao i malo mi olaksa posao ![]() Nasao sam HTC_BUZZ rom sa talijanskim kad sam trazi za wildfire,jel to isti telefon ili ? ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.08.2010. u 20:47. |
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
|
Citiraj:
Galaxy radi na 2.1 androidu.mozes mislit kako ce radit na 2.2 jer vec sad sa rijesenm bugom laga leti.Kamera je puno bolja od desirea i 720p video snima u 30 fpsa dok desire rijetko kad u 24. Stavis launcher pro i nikakav sense UI ti netreba.
![]() |
#555 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kao sto vec rekoh, jednom Samsung - nikad vise Samsung, bar za mene. Aftersale podrska im je nikakva, sto se vidi po cinjenici da major (2.2) update daju mjesec dana iza ostalih. Imao sam OmniuHD, odlican uredjaj sto se tice tehnickih karakteristika. Ali oni do danas nisu uspjeli rjesiti neke softverske nedostatke. Izdaju nove firmware na kapaljku... |
|
![]() |
![]() |
#556 | |
FC Bayern supporter
|
Citiraj:
Kamera nema flasha, tako da "puno bolja" kamera pada u vidu. Video je nešto bolji zbog framerate-a, to je istina. Ali opet ako se pogleda usporedba, nikakva revolucija. Uostalom, svatko može sam procjenit što mu je bitnije na mobu pa shodno tome imat i svojeg favorita. Kao što rekoh, nakon Desire-a jedino što dolazi u obzir je dual core smartphone + Android 3.0. Za sve ostale kombinacije premale su razlike. Naravno, IMHO.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 15.08.2010. u 14:06. |
|
![]() |
![]() |
#557 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Postoji li aplikacija koja doslovno, jednostavno resetira mobitel? Da izbjegnem shutdown i ponovno paljenje.. (sve se bojim da takvo sto ne postoji,jos) Fast Reboot koristim ali naravno nije to to.. Thx Unrooted Desire @ Froyo |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemoj se zavaravati, Galaxy je uz Desire jedan od najboljih Android telefona. Dell/Motodrolja i ostale cigle se mogu sakriti. ![]() Galaxy ima odličan displej, i nema onaj feel jeftinog plastik-fantastik uređaja.Brz je i ima svoj dotjerani ui, a ne onaj default proljev-bijeli kao na manje više svakom Androidu. Ne grije se kao Desire i ne ždere bateriju kao on. Vrijedno zamjene, ne znam...Ali još uvijek mi ne pada na pamet koristiti Android telefon za everyday potrebe. P.S:Oba gube signal ako ih držite, the wrong way. ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Na 2.1 sam koristio neku aplikaciju za reboot, ne sjećam se sad imena ali napišem ako se sjetim
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Vidim da HTC planira izbaciti Desire HD koji ce imati ekran od 4,3. Navodno bi trebao izaci do kraja godine. http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti...e-pred-vratima http://www.engadget.com/2010/08/09/h...s-up-on-video/ |
![]() |
![]() |
#562 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Molio bih ako netko zna provjerenog trgovca mobitelima koji ima i9000 Galaxy S u prodaji, da mi javi preko pm-a. Vidim da ih ima nekoliko po njuskalu i slicnim oglasnicima, ali stvarno ne bih htio platiti i dobiti ciglu ili kinesku imitaciju u kutiji od Galaxy S-a ![]() Nisam znao gdje drugdje staviti ovakav post, pa isprika moderatorima ako nije na pravom mjestu. Hvala |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#564 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sjecam se da sam to nekad koristio na hero-u, ali sam u medjuvremenu zaboravio koja je tocno kombinacija bila ![]() |
|
![]() |
![]() |
#565 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#567 |
49%winner
|
![]() |
#569 |
Premium