|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jedna molba za vlasnije nvidie ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: dmr. 19.09.2009. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dečki o čemu vi? Igra ne želi delati bez physxa(win 7) neovisno o tome el nutra matrox, ati ili pak nevidia kartica. Instalirati physx i bok, ako i dalje ne radi probat compabillity mode a ako opet ništa, onda promijenite dilera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Guest
|
To je problem do igre ako mu iscrtava dio framea prije nego je iscrtao prvi do kraja. Ali nevezano. Zar igra nema vsync? Ima, tako da je problem riješen! |
![]() |
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo i ja imam problem prvo mi je sralo za fiziku ono pa sam skino sad mi udje u igu sve dobro i kada treba krenut trka me izbaci van iz igre a jucer kad sam ju nabavio sam igrao normalno sve odvozio 2-3 trke i danas nece skino sam zadnje drajvere za grficku a imam win xp sp3 i izbaci mi neki eror nfs.exe i ono send dont send |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
joj daj ne filozofiraj ima "elemente" jel... http://pc.ign.com/articles/102/1023587p1.html a jedan od tih elemenata onda sigurno nisu "full oštečenja" |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije isto ima elemente simluacije, pa biti full simulacija, ista ti stvar i s gridom etc Oni su rekli da ce igra vuc prema simulaciji (kao kazes da ima elemente) ali nikad nisu rekli da ce bit full simulacija, i ne kuzim kako netko moze ocekivat punokrvnu simluaciju od NFS-a lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Baš je nekom ko vozi simulaciju jako bitno oštećenje! Onaj tko želi i vozi simulaciju uglavnom zna vozit i većinom ne udara okolo tako da taj faktor gotovo uopće nije bitan. BTW: ja ne vidim elemente realnosti. Il je realno il nije i gotovo! Ova igra je na sredini. Bar nije ubrzanje ko u gridu da je za pola sekunda auto na 570 km/h... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#553 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1680x1050 sve na high vsync on PhysX Enabled 750/1000 4x AA / 8x AF -min- 35 FPS -max- 60FPS -avg- 53,2FPS PhysX Disabled (CPU obrađuje fiziku) 750/1000 4x AA / 8x AF -min- 36 FPS -max- 60FPS -avg- 50,7FPS u principu razliku ne vidim Vi koji imate ATi trebate samo instalirat PhysX ''drivere'' koje skinete sa nVidia stranice i po mogućnosti reinstal igre vama će CPU obrađivat fiziku
![]() |
![]() |
#554 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak se nekome događa kao i meni da mu igra ne radi, krene se učitavati pa crni ekran ili stane kod loadanja utrke ili slična sranja, treba na "shift.exe" staviti compatibility mode za win98... |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, mislim da optimiziranost igre nema veze sa physx-om sto se i vidi iz Wolverinovog testa.. Jednostavno igra radi bolje na nevidijinim grafama, kao sto i neke druge znaju, tako da nista cudno. Navodno ce biti bolje optimizirana kad izbace fix.. Glavno da meni ne steka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja se ne žalim na štekanje, ali me užasno živcira drift. Nemogu složit niti jedan normalan drift. Ili me okrene ili sam u zidu/na travi. Drift je po meni najgore napravljen.
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hmm, kupio sam igru, skinuo sam najnoviji physix i ne želi da uđe u igru. Restartao sam comp i dalje banana. Što još mogu napraviti osim javiti se na EA support ![]()
![]() |
#562 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#564 | ||
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
totalno to |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Izbaci se ono standardno: "shift.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Pa upozorenje da će možda biti sve izgubljeno što se u međuvremenu radilo i tak ![]() Ništa što bi me moglo navesti na rješenje.
![]() |
#567 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok je igra, ja bome samo Nurb sa 15 protivnika i 5 krugova sa defaultnim BMW-cem ![]() Nemogu se nasiti te staze ![]() Uff samo Ai na midium brzo zaostane ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 20.09.2009. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Neznam dal i drugi imaju takav problem, ali meni auti počeli skakati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
igra mi i nije bas nesta ponasanja auta su puno losija nego u gridu grid rulz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|