|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
1.2. (tad mi stari moze produzit ugovor u te-mobajlu) bi trebao uzet iphone 3gs 16gb/32gb (nisam jos odlucio)... pa me zanima da li postoji kakva engleski-latinski ili neki "balkanski"-latinski aplikacija-rijecnik za ajFon, a da njegova instalacija ne zahtjeva kreditnu i pripadajuce joj dolare? ![]() takoder... kada prenesem simpa broj u tele2, ostaje mi ista kartica koju imam kad i na simpi, isti broj, samo eto, kupujem tele2 bonove i trosim prema njihovim tarifama blabla... to sve kuzim... ali buduci da mi ostane ista kartica, da li je potrebno (tocnije: da li ce biti) raditi unlock? |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nego imam pitanje, sad imam 098 broj, prebacim u tele2 i imam isti br samo njihovu sim karticu, jel taj br moguće nakon neizvjesnog vremena prebaciti natrag na t-com? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Hejter
|
Hm,ovo nije uopce tema za pitat o prebacivanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovako, imam problem sa iPhonom 3G 16gb, verzija softa je 3.1.2....nemogu vise instalirati aplikacije skinute sa appula, do prije par tjedana sam sve reovno instalirao a sada vise ne prihaca nista, kaze da ima problem sa tim aplikacijama....napravio sam restore i JB sa Blacra1nom i opet sve isto...rijeseno, puno hvala... Zadnje izmijenjeno od: HCS. 21.01.2010. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Nema još jailbreaka, a za unlock... hm, dolazi sa novim basebandom: 05.12.01 tako da će vjerojatno čekat 4.0. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Why so serious
|
Nekužim, znači ak se sad napravi update, promijeni se i baseband na 05.12.01? A za njega nema unlock nit će ga biti dok ne stigne 4.0 softver, jel tak.? A kaj ima novog u tom novom softveru, a da je spomena vrijedno i korisno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pec, pec, novi update... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
e... za 20 minuta idem po svoj iphone 3gs... i na koju shemu bi ja sad trebao installat 3.1.2 firmware i JB-at ga? svaki guide kaze "connect your phone and update it trough itunes on latest 3.1.2 version"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
.....
|
Nemoj updeati ni na koji FW nego prvo jailbreakaj onaj koji dobiješ i u cydiji klikni ovo (Make my life easier): ![]() Nakon toga radi restore na 3.1.2 ako si ga dobio sa 3.0. Uskoro bi trebao izać JB za 3.1.3 (samo za uređaje koji su imali untethered JB dosad), ali to je za one kojima ne treba unlock (novi BB!). Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 03.02.2010. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nis, cekam 4.0. ![]() Btw, sto ovo treba znaciti? Citiraj:
![]() |
![]() |
#559 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel su razbili 3.2.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
|
![]() Nego sto je sa 3.1.2. JB-om na PC-u. Ima li kruha za nas nesretnike koji moramo kebelom palit mob i svaki dan blackrainat? Snowbreeze koliko vidim ima problema sa dev timom oko nekog copyright-a, uspio sam nabavit betu medjutim kaze da 3.1.2 original firmware koji sam skinuo ne moze pwnat uspjesno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Pošto kažeš da moraš odraditi jailbrake svako malo pretpostavljam da imaš 3gs sa novim bootrom.om a u tom slučaju nemaš nikakve druge opcije, svaki put kad ti se mob restarta ili se ugasi moraš upaliti blackra1n da bi ga koristio. Jednostavno - rješenja nema.. Čak i ako imaš spremljenu 3.1.2 verziju SHSH preko Cydie (ako si uopće to napravio te time ostavio mogućnost restora na 3.1.2 unatoč postojanju novog fw) i ako napraviš JB sa redsnow.om nećeš ništa postići pošto ni on ne podržava untethered jailbreak (i dalje će poslije svakog restarta ili gašenja tražiti postupak nanovo).. Zato se i držim dev-taem.ovih alata još od prvog susreta sa ajfonom, ne volim (polu)rješeja klinje Geohota. Dev-team u zadnje vrijeme malo kasni ali kad oni nešto naprave to radi bez greške + imaš podršku za ubuduće. Ovaj mulac radi kad mu se da i nitko ti ne garantira da će mu se dati tražiti rješenje za slijedeću verziju fw-a.. Na svu sreću nemam tih probema jer sam uzeo 3gs čim je izašao.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 09.02.2010. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imam pwnani firmware 3.1.2 koji sam sredio sa pwnag tool na MAC-u medjutim ne mogu nikako restore-at iphone sa njime. Probao u DFU mode, u resotre mode i normal mode. Uvijek rokne error. Guglanje za errorima i trikovi sa promjenom usb porta, svjezom instalacijom itunes-a i slicno nisu pomogli tako da sam stuck sa blackrainom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
|
Mozda sam krivo razumjeo ali procitao sam u ovom topicu i na stranim forumima da sa zadnjim pwnage tool na mac-u mogu napraviti custom firmware koji JB-a 05.07.11 baseband telefone i da onda vise ne moram paliti kabelom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
|
postoji li koje rijesenje za downgrade bootloadera na 05.08? Ziphone nazalost ne dela sa 06.04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
.....
|
@Anthrax a.k.a. Priest Restore na 3.1.2 možeš napraviti (govorim o 3GS) jedino ako si spremio IBSS i IBEC fileove na saurikovom serveru: ![]() ![]() U C:\Windows\System32\drivers\etc\ otvori hosts file u notepadu i dodaj 74.208.10.249 gs.apple.com - saveaj i zatvori. Ovako: ![]() Sad stavi iPhone u DFU mode i restoreaj na 3.1.2 firmware koji si prethodno skinuo. Nakon toga napravi jailbreak sa blackra1n ili redsn0w. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
.....
|
Citiraj:
Da malo razjasnimo neke stvari:
Vlasnici iPhonea 2G ne moraju brinut ni o čemu jer oni će uvijek moć otključat i jailbreakat iPhone, samo trebaju pričekat da izađe neki JB alat za aktualni FW. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|