|
![]() |
#541 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
u jednu ruku te razumijem, ali opet kod mene to ne bi prošlo ni pod razno ![]() kakva božja vaza sa cvijećem, to se ne drži na tim stolićim ispred kauča, aj da si rekao da će ti smetat pivska boca, onda možda, ali ovako :P e, daj mi reci kolika ti je udaljenost od glave do ekrana? nešto me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pusti ti to, malci rade dobro, za sub znam da je zvjer. Nek se to malo usvira pa da vidiš zvuka, milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
s obzirom da je tehnika još u redu, daj lijevi Heco pomakni skroz u ćošak pokraj prolaza, a desni umjesto kompa desno...dobićeš ouno bolju stereo sliku!!! ![]() a ovo kad vidim komp odma pokraj TVa - pozli mi! jel nemaš neki drugi dio stana za komp?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma drage bi volje ja to rasirio, al nem`re bolje, ovo je maksimum sto sam uspio izvuci, a da stan zadrzi funkcionalnost. Jedino da se rijesim vitrine lijevo, al za to mi treba jaca moc uvjeravanja kod drage ![]() Bilo bi najbolje ![]()
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#550 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#552 |
aka Edo, aka Syncros
|
evo prvo malo slikica nakon brisanja prašine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znači Focal Sib&Cub2 komplet u Jet Black boji (postoji i skroz bijeli komplet), cijena je cca 3200 kuna, ima ih Vemil, Sonus art i još neki... Išao sam na njih jel kao što se vidi su mali, lijepi i idu na zid, nema više hrgi na komodi koje stalno moram nanovo podešavati kad ih netko guzicom opizdi ![]() Znači dobi se subić, 21cm woofer i 150w pojačalce i zgodna kutijica jako dobre izrade koja je, pazi sada, gumirana izvana pa izgleda onak...skuplje... Sateliti su oko 2 kile svaki, ima ih i sve to skupa zajedno svira jako dobro. Odmah da naglasim da komplet nije za nekakvo dubiozno segmentiranje kvalitete snimke cd-ova. Za filmove je super, stvarno ga dere, pogotovo sub a i za casual muziku je dobar. Kakav mi je ritam života taman kaj mi treba, da mi ne zauzima pola sobe, lijepo zgleda i uredno odrađuje posao. Evo i par testova u pdf-u http://www.focal-fr.com/catalogue-do.../files/458.pdf http://www.focal-fr.com/catalogue-do.../files/452.pdf http://www.focal-fr.com/catalogue-do.../files/460.pdf p.s. sad sam opet malo prevrtio par filmova (solo sam doma ![]() Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 04.08.2010. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
aka Edo, aka Syncros
|
ma dignut ću ih na zid, neda mi se zadnjih dana ništa, jedva čekam godišnji da odem namakat rit ![]() Za centralni neznam jel ću ga u rupu staviti, ovak mi fora izgleda i dobro radi...neznam bum vidjel |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Vidi njega. Nije svaka rupa namjenjena da se popuni. Mislim, možeš ...al nije to to ![]() ja bih ga radije ostavio tamo gdje je ga izvukao na sam rub komode. I položio ga bočno da ne smeta TVu..a gumiranu kutiju bih izvukao iz tog čoška. @Ziiky Draga odobrava da se ta vitrina preseli na lijevi zid umjesto onog stola?
![]() |
#556 |
aka Edo, aka Syncros
|
Probao sam sub na više mjesta i tu najbolje radi, znam da je čudno da tak ukutiran dobro radi al tak je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
svakako ga položi i skini stalak ako možeš... ne sjećam se da li ide skroz dolje. naravno idealno bi bilo da je tik uz telku kao sad, gore ili dolje... ali ova rupetina baš zove da se u nju centar stavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
aka Edo, aka Syncros
|
Brijem da ću rađe strpat unutra HTPC kučište da maknem komp sa poda, u malom stanu svaki centimetar ženi puno znači ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
aka Edo, aka Syncros
|
Joj dobro, budem, kaj si tak naporan s time..đizus ![]() ![]() Čekam dragu da dođe doma, ipak je njezina zadnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Malo je OT jel al vezano neposredno uz temu vidio sam da prodaju nekakve kamencice za zid u bauhausu, jel to to?kolko je cijena tog po kvadratu il kak vec ide?stavio bih si nesto ispod sanka , samo ja bih da su mrvicu tamniji ti kamencici.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bok! ma kao sto sam napisao, u zivo puno bolje izgleda jer se ne vide toliko ti spojni prorezi izmedju plocica. s time da je malo i majstor zaheba jer nije slagao plocice cik-cak vec jednu kraj druge i tako gode. Kupljene su u bivsem pevecu, jos kad je sljakao. Sjecam se da je bilo 3 boje, jako svijetle (skoro kao boja bukve), ove moje srednje i jedne jos tamnije. E sad, bilo je frka jer su bili pred stecajom, pa im firme nisu davale robu, a ovo je bio uvoz iz Spanjolske. Jurio sam po zadnjih 20 kvadrata u Kutinu jer u niti jednoj drugoj poslovnici ih nije bilo. cijena je bila cca 180 kuna kvadrat.. U Bauhausu sam vidio slicno, nije isto, ali dosta slicno. Inace i meni jako doro izgleda, pogotovo za "oblacenje" dimnjaka i slicnih ispupcenja zida... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Stalak sam uzeo u svijetu medija za 2900 kuna. Prvo sam gledao crnu verziju istog stalka, ali nije ga bilo par mjeseci na lageru i nisu znali kad će biti raspoloživ. Na kraju sam se odlučio za ovu verziju. Evo link proizvođača http://www.sonorous.com/ Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 17.08.2010. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Nemam običaj stavljat slike svojih stvari ali ova je 'odsvirala svoje' pa ču napraviti iznimku. ![]() ![]() Ionako sad ne može poslužit za ništa drugo osim za slikat. Šalu nastranu , našao sam nekog tko mi može to pogledat. Tip je prvo tražio slike unutrašnjosti* da baci oko pa se draga danas malo zabavila u vrtu s fotoaparatom slikavajuči elektroniku. Znam da to nije prirodni ambijent za dio HTa ali ... Uglavnom, usput je napravila i par 'valjskih' pa evo moje stare kante od 'resivera'. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * bože sačuvaj našto to unutra liči. Sramota me stavit ![]()
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Lijepo, lijepe slike radi draga; ![]() Jako vam je priras`o srcu cim ga toliko fotkate. Da si u Brodu spojio bi te s kolegom koji bi ga sredio 1000%. A posto nisi, mogu samo reci ... sretno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|