|
![]() |
#541 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Po 5 golda dobiješ nakon: - odrađenih 30 uzastopnih dana rada - nakon postizanja određenog strength levela - nakon dostizanja određenog ingame levela - od svakog igrača kojeg inviteaš i koji dostigne level 6
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ok, hvala na informaciji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#545 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Od kada sam usao u HV svaki dan dobivam onoliko oruzja tako da ti well na kraju bude oko 100. Ocito nema da se ide prema vrhu pa prema dnu. A vidim (kako generic pise) da se svaka 2-3 dana djeli wep u HOSu. ![]()
![]() |
#547 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() -- sad se djeli oruzje jer ZDRUG ima kompanije u spanjolskoj i grckoj u regijama koje su pod jakim napadima i strateski su cilj PEACE snaga ..... brani se imovina -- HOS u ovakva vremena takodjer svaki dan dijeli oruzje, ali ja sam govorio za vrijeme dok nisu izravna ratna djelovanja ....vjeruj mi proveo sam neko vrijeme u HV-u, dok je ZDRUG bio elitna jedinica ..... tj. sastojala se od malog broja ljudi, danas ZDRUG-ara ima ko salate |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
|
pa to je i u redu da je teze uci u zdrug, da se digne prag, jer je jako puno vojnika sa cinom pukovnika a sama vojska je bila do cina captain pa time nije imala bas neku respektabilnu snagu ... ovako s pukovnicima ce ipak moci nesto pokazati |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Kako san cua sadasnji uvjeti za zdrug su str 10 i cin general sta je vec dosta respektabilno....nece vise bit udaraca ispod 100 dmg sa q1 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Hurr durr
|
Tesko da ce biti tako jer STR10, rank General i Well 100 daje 100,8 stete a sta znaci da ide sve manje i manje. Ili misle poceti djeliti q2/3 wepove. Mene ova vojska unazaduje poprilicno od onoga sta sam imao prije. Nadam se da necu tako brzo van iz nje. Racunica mi je bila da u 14 dana cu imati za ZDRUG a sada mi pada racunica preko 30 dana i to me strahovito zaustavlja u napretku.
![]() |
#552 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Hurr durr
|
Jos nas nitko ne napada i trenutacno smo OK. Mađari kupili Španjolsku firmu za 35g u kojoj je bilo 16000g i tako da je njihov rat gotov. Vidim da Mađari nude im 3 opcije i treca je da se pridruze PEACEu. ![]()
![]() |
#556 |
Guest
|
Mah, s tih 16k golda mogu osvojit i Španjolsku i ono malo SAD-a.. ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
Bilo bi bolje da si otvorio firmu za hranu ili šatore za izbjeglice. ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Da , wish me luck http://www.erepublik.com/en/battles/show/7202 I donirajte malo :P http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1248126 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
a jos nemam ništa oružja na lageru, napravio sam tek jedan pištolj i prodao ga ![]() evo malo sam racuno i rekao bi oko nekih 0,129 golda po komadu. vidit ćemo kasnije koliki će mi biti profit pa možda i smanjimo malo cijenu ![]() cijena u kunama će biti nekih 10,8kn po komadu možda i manje, vidit ću sutra kad bacim malo detaljniju računicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
|
Još jedno pitanje (možda glupo, ali...), ako ja dam otkaz i zaposlim se u drugoj firmi, jel se meni računa nastavak za hard worker, ili bih morao opet ispočetka tih 30 dana? Jer mi je upravo tvrtka ostala bez sirovina, pa neznam bih li tako postupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
|
Ok, hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Hurr durr
|
Vidio sam da si imao malo natjecanje protiv [POG]Sadixa. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|