|
![]() |
#541 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Ultre su isti k kao i gtx, osim sto trose par watta više. Ma znam da se nemre amd jac uspoređivat, ali mislio sam da picaš za fortrona400, a ne taj šroteks ![]() edit: a bijeli dim smrdi...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 23.06.2009. u 12:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Sve mi to nekako miriše na bijeli dim u bližoj budućnosti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Nemate se sto cuditi sto taj fortron to nije mogao gurati. Nije uopce problem nedostatak snage nego njezina losa podjela po railovima. Pola ode na maticnu koja sa ramom i ajde recimo par kartica vuce nista a onaj drugi rail da hrani naclockan proc i dvije takve grafe? Ne ide. Iako s obzirom kako potrosnja procesora rapidno raste s cijedjenjem zadnjih mhz iz njega vjerovatno je moga sve gurati s jednim napajanjem kada bi se odrekao nekih 300mhz na OC proca. Svejedno te grafe ne mogu to iskoristit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Kaj se tiče loše raspodjele napajanja tu se potpuno slažem i mislim da je čak i fortron 350 pnf bolji od ovog 400 radi samo jednog jačeg raila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Banned
|
Citiraj:
Call of Duty 4/5 Evo kupio sam te igre kak da bencham? postavke ? ima kakav tool ili prek komandi? time demo ili kaj. nisam se baš neke igral te igre niti me privlače još od dana mohe tak da nisam u toku. stalker i oblivion za par dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Banned
|
Citiraj:
Sve sam ih "nabavio" i instalirane ,patchane. ![]() Još mi se čini nekak rano. Al bude i to. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
muimerP
|
Evo igram jedno sat vremena stalker cs, i onak...skuzim da je pokraj kucista lagano topliji zrak. Naravno pogledam u rivi kad ono 105 stupnjeva...?! ![]() Koliko su ono pričali da moze izdržat, 115c?
![]() |
#550 |
Banned
|
Nešto tu ne štima, prevelike su to temperature. Imao sam nekoliko GTX-ica dosad i niti jedna nije prelazila preko 75° u load-u OC-ana malo ispod maksimuma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Guest
|
Koji je hladnjak gore? Slično se zna dešavati kod kupovine rabljenih grafičkih koje su radile sa nekim afterkulerima ,tipa S1 , a prilikom prodaje je gore ponovo namontiran "tvornički" kuler , i to ne pravilno..pa se dešavaju ovakve stvari |
![]() |
![]() |
#552 |
Moderator
|
vjerojatno je prljava ili je case klaustrofobičan
![]() |
#553 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#554 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Kao sto sam ja vec naveo (doduse vjerojatno u nekom drugom topiku) meni je moja GTS isto bila dosegla i preko 100°C, nakon mjenjanja paste i ciscenja coolera (na cooleru je bio sloj prasine debeo jedno 3-4 milimetra, a skinuo sam ga kao tapet, u jednom komadu) temp je pala na nekih 50-tak u idleu i neide preko 70 u full loadu (dobro, sad ide je je opet puna prasine ali kad predje preko 90 onda tek cistim ![]() Ali definitivo ciscenje hladnjaka pomaze puno (mjenjanje paste i ne toliko koliko ciscenje coolera ali i to pomogne)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
muimerP
|
Aha, ma da...sry, nisam vam objasnio kakvo je stanje trenutno... ugl., na karticu je bio prišarafljen 12" kuler, koji puše po po onom dijelu pasivnom", znaci nije njen kuler u pogonu...bio. Sad sma ga slozio...jucer sam složio sve, mijenjao sam pastu, ispuhivao prašinu i tako...i nije mi se dali vracat kuler natrag, jer sam sve cistio, pa sam samo frknuo 12" gore, sad je riješeno sve. Ugl., da..ovo mi je valjda 3. GTX ica, i jedna dvije ultrice dosada i nisam ninajednoj vidio 95 stupnjeva, a kamoli 105, pa sam zato pitao ![]() edit: @rzr - 130 ? hahah...ideš, pa šta vi radite? ![]()
![]() |
#561 |
muimerP
|
Tako nešto..ali nije šrot vivax ![]() ja " stavim bzvz, ali nisam razmislajo da to ispada ipak nekaj druge ![]() edit: Nije, nego nemogu nac onu po mojoj mjeri ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 23.09.2009. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Guest
|
Pa ti mjenjaš te grafe ko čarape ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Nego jel itko isprobao staviti Accelero Twin Turbo ili zna nesto vise o tome, nigdje nemrem naci pouzdanu informaciju na netu, na sluzbenim stranica nepodrzava 8800GTX a po forumima se tu i tamo javi netko da je stavio taj cooler na grafu ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Banned
|
Twin turbo mi izgleda ko igračka prema ovom http://www.arctic-cooling.com/catalo...ath=2_&mID=103 a taj baš i nije bio neka razlika naprema stock cooleru nekih 5c. i još tome ima problema s tim extreme coolerom što ne pokriva nvio čip. evo imaš tu pa malo pogledaš. http://www.spicygreeniguana.com/grap...ot-cooled.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Da tak brijem odavno bi imao vodeno i na floppyu, samo me zanima jel ovaj Twin turbo moze ili nemoze na GTX....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Banned
|
to je bar lagano zaključit ak ovaj dosta jači hladnjak slabo obavlja (tek 5c) ovaj twin turbo bi mogao biti i lošiji od stocka. po mojem bačen novac. Twin turbo ima lošije reze od s1 tak da stvarno nemožeš od toga očekivati da če ohladiti tu zvjerku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
P.E.B.K.A.C.
|
To nije nuzno pravilo da skuplji cooler ako ima slabe performanse da jeftiniji moraju biti gori.... A i cisto sumnjam da moze biti losiji od ovoga referentnoga, btw za tih 100 kuna nebih propao, dok da uzmem ovaj Extreme za 400 i nes kuna bi se osjecao jednostavno glupo, tolko nebi izdvojio niti za cpu cooler a ne za grafu ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
muimerP
|
@Gjurovski: Probaj nabavit accelero s1, on ide na GTXicu bez problema. BUm ti objasnio...evo ss 8800GTS 320 sa burazovog kompa trenutno s1 na grafi. Pasiva bez 12ice ![]() http://gpuz.techpowerup.com/09/11/12/4u7.png Vjerojatno bi gtx bile malo više, ali 12 gore i bok ![]()
![]() |
#569 |
P.E.B.K.A.C.
|
Po nekim infoima ovaj Accelero S1 neide na GTX, sad neznam za koju rev. pricas, mozda rev2 ide?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
muimerP
|
![]() e taj metal se odšarafi, i dobiješ novih 6 rupa. U toj kombinaciji+ jednom rupom za cooler ispada u milimetar duzina između dva dijagonalna šarafa na acceleru, i to je to. Pri zavrtanju samo paziš da nestegneš prejako, i na VRM-ove pasivce zakeljiš, eventualno i na memoriju ![]() PM ak aj ti nekaj nije jasno poz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|