|
![]() |
#541 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni se zna desit da nakon određenog vremena chrome počne štekat, npr. kada otvarate neku stranciu gore na vrhu u tabu se vrti neki kružić, vrti se fluidno, no meni počne nakon nekog vremena zastajkivat i samo učitavanje stranica također zastajkuje nikako nać u čem je fora, konfa pod moj PC, nebi trebalo štekat no možda je problem što imam dosta ovih bookmarkiranih stranica u bookmarks baru kao na slici (ovo ispod adress bara) imam ih 25 ![]() ima li netko problem sličan i kako je rješio to zastajkivanja ![]()
![]() |
#542 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako mislis na onaj kruzic koji se nalazi tu gdje je na tvom SS-u sad ikonica od PCE-a, onda je to kruzic koji se vrti dok loada stranicu. Ako šteka vjerojatno je problem ili u vezi ili u stranici na kojoj jesi. Nek me neko ispravi ako grijesim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ne, milijardu posto taj kružić nema veze sa sajtom ni vezom, jer kad mi počne štekat, ugasim chrome, upalim ga i odem na istu stranicu i bude fluidan (i učitavanje stranice također)
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Meni se ne ruši uopće sa tom verzijom, niti imam nekih drugih problema, možda koristiš neko proširenje koje stvara probleme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Vrati se na prijašnju verziju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Vidio sam da je bilo govora prije ono da izbaci da je stranica trenutno nedostupna tj. da je veza kao istekla. To mi se zna dešavat nekoliko puta dnevno, pa ako netko zna kak to riješit neka piše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
............
chrome navodno biljezi sve podatke koje unesete u komp dok ste na mrezi (brojevi racuna, passwordi, usernameovi i sl.) i iste proslijeđuje u google.jel neko cuo sta o tome? to sam procitao neki dan na netu, brijem da su bile neke stranice od microsofta, ali se ne sjecam vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja sam čuo da se u source-kodu Chromea krije formula za Coca-Colu. Naravno, ne sjećam se gdje sam to pročitao ![]() Google Reacts To Some Privacy Concerns Google Chrome Privacy Notice |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
kod uvoza i izvoza oznaka u chromeu ,da li se može namjestiti da pohrani lozinke od tih stranica koje uvoziš, izvoziš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
imaš u postavkama google sync... Jel netko probao novu betu i google body browser? Zanimljiva stvarčica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Premium
|
Citiraj:
idem na opcije pa na sinkronizaciju?, ili ispod na zaporke, tamo mi je stavljena kvačica da mi sprema zaporke, ali dal će ih i kod izvoza spremit? Ako možeš molim te korak po korak mi objasnit, pošto ne znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
|
da, da piše, samo meni treba nacrtat ![]() kaj moram raditi sinkronizaciju sa google računom? meni je ovako podešeno: ![]() I kad stisnem da mi pokaže spremljene zaporke, pokaže mi ih jedno 15,20, ali mi ne pokaže sve, tj. 2, koje mi uopće ne pokazuje na popisu, a imam ih spremljene, vjerojatno neke mušice chromeove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Zato ga ja ne koristim kad se treba ulogirat na neke povjerljive stranice kao online bankarstvo, paypal, ebay i sl. tu korisitim dobri stari IE8! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem
Chrome 10.0.612.3 i prosla verzija imaju ocito neki problem sa Silverlightom koji dolazi do izrazaja na BUG forumu. Naime, nakon sto pocnem pisati bilo sta na forumu Silverlight prestane raditi i sve se smrzne te moram restartat browser. Ovo pisem sada sa Opere i sve radi bez greske (bar za sada), ali me zanima dali jos netko mozda ima isti ili slican problem sa Chromeom? Probao sam cak i uninstall Silverlighta no nije do njega vec do Chromea. Navikao sam na Chrome i nadam se da je samo neka glupost u pitanju te da ce problem biti ispravljen.....no mozda je i nesto do samoga foruma (ne vjerujem bas u to posto evo Opera radi, a i Lisica takoder radi bez greske). Sada kada radim na Operi mi je sve cudno posto mi je Chrome zakon i navikao sam se na njega....bas mi je ono sto browser treba biti, a to znaci da je neprimjetan i da mi je ugodno kada radim sa njime. More opcija koje ima npr. Opera mi ne trebaju jer zelim samo jednostavan browser. Na Firefox se za sada ne vracam...samo bih htio srediti ovo sa Chromeom pa bih nio zahvalan ako netko zna rijesenje problema. Ili da jednostavno cekam neki novi build? Evo i screenshot..... http://img510.imageshack.us/img510/7397/93624642.jpg P.S. Na svim ostalim forumima navedeni Chrome radi bez greske te sve stranice pokazuje kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
|
Dali postoji opcija da na neki nacin povucem sve passworde iz Chromea u Operu? Evo i radi kojega problema: http://forum.pcekspert.com/showthrea...36#post1814236 Chrome mi je kao sto rekoh odlican i predobar browser, ali ovaj problem je toliko iritantan da ne mogu prijeci za sada preko toga posto mi browser jednostavno ne radi i samo se zbloka. Dok to ne isprave, koristiti cu Operu no posto imam dosta passworda nadam se da postoji neka opcija kojom bih povukao sve passworde iz Chromea u Operu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li netko zna da li postoji extension za chrome koji bi omogučavao kontrolu nad tabovima kao što TabMix Plus radi kod firefox-a. Npr spremanje session-a, pozicija tabova na dnu i sl.
![]() |
#563 |
Premium
|
Samo da kazem da nova verzija Chromea tj 10.0.634.0 radi odlicno! ![]() Vidim i da je dodan novi nacin sredivanja opcija koji imho izgleda odlicno i puno je pregledniji od "starih" nacina. Sve sljaka kako treba...radili su ubrzano na njoj radi masovnog problema, a evo i kojega: http://code.google.com/p/chromium/is...etail?id=60876 Naime 10.0.628.0 build je imao neki bug pa je cijelo vrijeme pokazivao poruku "Restart Google Chrome to finish updating". Nije pomagao ni "format c", ni "clean install" ni nista....ali sada je sve ok sa novom verzijom. Inace nasao sam program za backup u Chromeu/Chromiumu, zove se jednostavno Google Chrome Backup. ![]() Nisam siguran dali radi i backup passworda, ali nadam se da radi posto pise da napravi backup cijeloga profila pa se vjerojatno podrazumjeva da radi i backup passworda. Ako netko ima kakav bolji program ili ideju kako sacuvati ispravno sve passworde koji su sejvani u Chromeu neka tu napise o cemu se radi tocno posto mi je muka kada radim "format c" i moram rucno pisati sve passworde. ![]()
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 15.01.2011. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Google Chrome i "pamcenje" lozinki?
Evo javio se problem, do sad sam u chromeu trebao lupit prvo slovo usernamea i on bi dopunio ime i password, no to se promjenilo, vise nema ni jednog usernamea , dirao nisam nista iz cista mira je nestalo... Restart racunala nije pomogao :/ Da li netko zna postoji li neko rijesenje, jer koliko vidim, ponovo upisujem i opet ne zeli da pamti, makar je u postavkama tako namjesteno :/ A da ne spominjem problem, sto sam neke username/pass kombinacije zaboravio ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Si probao otici na "Settings" ili "Opcije" te potom pobrisati sve, dali onda počne pamtiti? Pod "Opcije" kliknite na "Osobne stvari" te potom odaberi da zelis da sprema tvoje lozinke. Chrome sam instalirao na Hrvatskom -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Rocker
|
Evo naso pod osobne stvari, svi useri i passovi su tamo, ali ih svejedno ne izbacuje, brisat se ne usudim, dok ne prepisem sve ![]() Dobro, hvala, probat cu ...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
chrome 9 je vani, znači tko ima chrome, goer preferences -> about google chrome i sam će updejtat neznam zašto ne srede da ti sam kod paljenja kroma ponudi novu verziju, neki notification ili nešto...a ne da ''slučajno'' otkriješ da je novi krom vani
![]() |
#568 |
Rocker
|
Evo, update je rijeso moj problem... Cak sam i razmisljao mozda treba update praviti, ali u opcijama nisam naso funkciju za update.. Nisam se ni malo nadao da ce to biti na "o poroizvodu GC " :/ TNX!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Ova 9tka je brza ko munja.. No i dalje nisu stavili opciju SAVE i OPEN kod skidanja dokumenata što me straaašno živcira i razlog je što ne razmišljam o prelasku s Opere. Nedostatak najviše dolazi do izražaja kad npr. skidate torrent ili neki office dokument kojeg samo želite na brzinu pogledati. Svaki normalan browser će vam ponuditi automatsko otvaranje no chrome debil prvo sejva file (ili pita gdje da sejva) pa ga tek onda otvara što rezultira potrebom brisanja skinute datoteke (pod uvijetom da uopće znate gdje je). Sve to rezultira gomilanjem smeća na kompu. Još jedan primjer je recimo skidanje prijevoda za film koji uglavnom dolaze u rar formatu a želite ih isprobati nekoliko da vidite koji najbolje odgovara. Tu tek nastupa tlaka; prvo morate spremiti prijevod, otvoriti ga pa obrisati dok recimo opera ne sprema prijevod a uz to ga automatski otvori u winraru; ako ne paše nema potrebe za brisanjem (jer je rar spremljen u temp folder koji se automatski briše) i ponavljaem iste tlačne procedure.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobar post, i velik potpis na sve gore napisano! Plus dodao bih taj nesretni PRINT PREVIEW! Ozbiljan browser mora to imati bez obzira na sve, zar je to takvi problem, vec su na ver 11?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|