|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To sto igra radi na samo dve jezgre nije garancija performansi. Lako se moze desit da ce bas zbog toga igra bit jako zahtjevna u pogledu bandwidtha, brzine i kolicine casha, odn. efikasnosti strukture proca. U toj situaciji starije platforme mogu puno vise trpit zbog same strukture, nego zbog nedostatka jezgri. Tako da se moze desit da ce neki noviji i5,i7 imat duplo brze perf. od core 2 duo ili sl.. U pogledu perf. ovu igru mnogi usporeduju sa Starcraftom 2. Pise se da ce bit i nesto zahtjevnija. SC2 na papiru ima smijesne zahtjeve ali u realnosti ultra/high postavke na visim rezolucijama( MP a ne SP kamapanje sa 3 jedinice) traze upravo ovo gore.. Ordeme da ne zagadujem previse ovu temu. Performanse u SC2 se mjera kad pokrenes malo vise jedinica u nekoj MP mapi. Onda i puno jace konfe od tvoje voze sa 20fps ili manje bez obriza na razne fixove i sl.. Vidim da si bistar pa ti ne trebam objasnjavat da je to upravo zbog ovog sto ti pise gore. Mislim da u realnosti nisi vidio SC2 osim "free" verzija".. Ja imam i7 jer imam brdo para i vjerojatno cu imat i LGA2011 iako mi ne treba ali to nebi trebala bi tvoj briga.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.09.2011. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Guest
|
..ili ko dvojka ..telila se u početku na svemu osim u glide-u odnosno Voodoo grafičkom API-u...pa je bolje radila na celeronu 333 sa vodoo 3 grafom nego na P3 733 i tada bijesnom Rivom TNT 2 64.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 | |||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ok. Citiraj:
Citiraj:
medju koje spada i moj c2d 2.6ghz i ati 3870 svi beta testeri kazu da im igra leti, cak i na starijim racunalima tako da ne vidim cemu briga zato sto u "recommended" zahtjeve nisu stavili neke i5, i7, x6 procesore.. no dobro, vidim da ti imas i7 pa vjerojatno p*zdis sto grafika nije dx14 sto bi onda i opravdalo kupnju takvog skupog high end procesora |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
^zatvorena beta za zaposlenike i rodbinu blizzarda justintv je pun gameplay feedova, sam upisi diablo 3 u search |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Declockaj si komp pa updejtaj config specs, jer ja imam filing da ne šalju baš ekipi koja ima naclockane mašine. Ja nikad nisam imo sreće s tim, al recimo frend koji je imo komp koji nit ne može pokrenut sc2 je dobio beta invite. Pa sad reci ko je tu loše sreće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ma zasto vi uopce mislite da ko ima bolju konfu da ima vise sanse za betu?!?!? boze to sa konfom sluzi da izaberu sve moguce konfe od bajslabije do najjace i pokusaju d3 sto bolje optimiziratti. kakvu konfu imas i nema bas previse veze sa tim dal xes dobit betu. ja sam pred god i nesto imo konfu blagi prosjek pa sam dobio betu sc2 u drugom krugu vec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]()
![]() |
![]() |
#559 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#560 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Joooooooooj! Jedva čekam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
nisam gledo al ako su haski i onaj drugi meni su bili mocni kad sam ih jucer sluso. a d3 izgleda tolko mocno da to nisu istine :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|