|
![]() |
#5642 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#5645 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
@ fre@k - ne dolazi dock sa temom, dolazi sama tema, fontovi, i zamjenski sistemski fajlovi. Plus to da bi ju instalirao treba ti i Universal Theme Patcher, a princip instalacije bi trebao pisati u readme fajlu kada skineš temu. Ovo gore kod mene je RocketDock, a ikone se iskreno ne sjećam odakle sam skinuo jer ih imam već dugo, no ako želiš uploadam ti nije bad ![]() Evo neki linkovi: Universal Theme Patcher Evo našao sam svoje ikone - Reflective Icon Pack I evo jedan dobar skin za Firefox koji mi se fino slaže sa temom - Ruler Dark. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 |
Premium
|
eh sve je ljepo bilo dok nisam stavio na desktop, nakraju u total commanderu bijela podloga pa butoni crni, zatim me zezalo ultramon, jer odvratno izgleda na traci...thnx rams na trudu, ljepo izgleda ![]()
![]() |
#5647 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#5648 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5649 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
++++++++++++++++++++ Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.10.2009. u 09:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5653 |
Premium
|
zanima me dali je netko naletio na programcic koji stavlja u taskbar npr folder tako da ga mogu tovoriti slicno kao leopard dock, znaci stavim folder iz recim c/program files x64/ i kada kliknem na njega on mi izbaci listu ali ne da otvori folder vec samo da otvori ono sto je u njemu da mogu kliknuti evo znaci ovako nesto: ali anravno da je vec u sustavu taskbara http://images.appleinsider.com/leopa...ew-dock-12.png
![]() |
#5654 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5656 |
Premium
|
decki imate pivu ![]() EDIT: sad sam se sjetio jos necega, za xp je bio tweakUI i mogo sam mjenjati opcije koje cu stavljati na desni klik znaci new, extract here, refresh itd jer sve opcije koje imamo dali ima isto tako neki program koji je sposoban u W7 to odraditi znaci da ja dodam sam opcije na desni klik, jer tweakUI nije podrzan u W7 EDIT: zanima me dali u standalone stack-u mogu staviti svoje ikonice na taj stack...kreiro sam stack an desk stavio u taskbar ali uvijek mi jedna te ista ikonica bude (rijeseno) EDIT: savrseno napokon se i meni desktop svidja i napokon nema nis na njemu ![]() ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 16.10.2009. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5666 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#5669 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://customize.org/rainlendar/skins/63524 A za Mirandu sam napravio custom transparentno bijeli background editiranjem nekog jednostavnog skina. Time sam ozbiljno prekršio sva autorska pravila našeg svemira pa se javi na pm ako ti se ne da kemijati na svoju ruku... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|