|
![]() |
#5642 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5645 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#5646 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5650 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 |
Addicted to music.
|
Sutra patch. trololololol.
![]() |
![]() |
#5656 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
ne nam je li ovo već bilo ovdje, ali jedan moj poznanik i jedan od dražih umjetnika je napravio ovo remek - djelo: ako se ne vidi video: http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw malo da ga izreklamiram: to je goran bishevac - bishke iz srpskog benda pero defformero. proguglajte i skinite besplatno cijeli album. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav zanima me dali netko zna dali ce se uz limited edition dobit i druge ekspanzije ili ce se morat platit jer mi frend reko da kad je on svoj uzeo da mu pisalo da se dobije besplatno sve ekspanzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5659 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Dobiješ sve trenutno dostupne DLC-ove uz LE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#5662 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja mislim da sve nove ekspanzije koje budu dolazile ce se morati dodatni platiti, naravno. Koja je svrha nove ekspanzije onda? Da se neplaca posebno samo updejtaju "glavnu" igru i to je to. Ovo sto si rekao je isto kao da svi koji posjeduju Battlefield 3, da ce gratis dobiti Back to Karkand i kasnije ako recimo izadje (bubam) Back to PCEforum da ce sve to dobiti, e nece! Nema djabe ni kod stare babe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa u BC2 su besplatno dodavali nove mape za PC, zasto nebi i u BF3? (znam da su uvik sve pare krive al eto mogu se nadat). Usput svi ti DLC su toliko postali jadni da je to cudo, ono samo za drugu boju uniforme i jedne puskice plati 5€. Dobro da nisu uveli limit na metke pa kad ih potrosis...plati ili ajde sa nozem ![]() ![]() Usput ako ne bude besplatan tesko da cu kupit ijedan DLC, cisto iz nekog protesta. Al ne mogu rec da ne razumin ED/Dice sta nude to kad vidin koliko je ljudi u BC2 kupilo onaj Spec kit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5664 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Evo otkud mi, onda mi objasnite kakva je razlika izmedu limited edition i standard sta u par puskica.... ako je to tako sigurno necu kupit sljedecu ekspanziju jer kolko vidim oko 100 kn je b2k a sta 4 mape onda su zbilja jadni isto koda da imam standard pa sve treba platiti ako bude tako a vjerovatno oce onda ea sucks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5666 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
^Također. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
12g Buckshot Max damage 20 -> 12.5 Assault Rifles: Min damage 17 -> 18.4 Jedan 5.56 ce bit jaci od 12g sacme, koja je i sad na preko 20 m k.. od ovce i koriste jedino u TDMu i Metrou .AEK i m16a3 ce bit isto sto je bio i abakan u bc2. Slag na tortu je : M249, M27IAR, RPK-74M Min damage 17 -> 18.4 Nema veze sto imaju 200 metaka sad ce bit jos jaci, i ponovit ce se bc2 s medicima. Jebo ih patch.. ![]()
![]() |
![]() |
#5670 |
Dva puta tata... :)
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav BF3 ekipi na PCekspertu... Da se malko pohvalim, ... Netko je pitao za ključeve... lik ovdje na PCekspert forumu prodaje ključeve (real deal, kupio par komada od njega, sve pet). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|