|
![]() |
#5641 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Osobno se najsigurnije osjećam na topu sa Mundo/Ryze/Irelia, to su zbilja safe top laneri, pogotovo Mundo i Ryze, jednostavno ako igraš pasivno te nemoguće ubiti. Samo farmaš, tu i tamo baciš kakav teleport i uz malo sreće pokupiš kill, kupiš tri itema i zajebavaš se. Dok blitz i taric su vrlo loši early game jer nemaš damage, buildaš samo defanzivno, fulavaš cs jer nemaš damage as said, no možeš biti u laneu godinama. Osobno ih ne znam igrati u lejnu, no kad sam probao to je bilo 50cs u pol vure igre i jedno 8 killova. Top combo neki dan isproban je taric top blitz jungle lulu mid corki adc i sona support. Tukli smo se par minuta u fightu do jedne točke kada smo svi postali beskorisni jer jednostavno nismo uspjeli sačuvati corkija. No, amounts of fun = infinite.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 |
Premium
|
Uf meni je nekako najsigurnije na topu s Aatroxom. Leži mi relativno dobro taj champ, ali samo ako imam supporta tanka i junglera. Mislim da imam sada 5:0 ranked score s njim. Jučer gotovo izgubio protiv fiore, imala je 4:2 score, ja 1:3, ali kasnije, Omen, BT, BOTRK, Hydra i GA, fiddle i ja jump u isto vrijeme, oboje ult, i gg wp, nisu se snašli kada smo skočili na njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5645 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
nista od gold 3 promo.. prva svi podjenako losi, a drugu nama unranked eve, a njima platinum vi... ofkros da je vi bila svugdje kak se spada.. imala vrhunske diveove pod turet. dok je eve jurila sama na cetvero njih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5646 |
Premium
|
Eve je užasno pala nakon silnih nerfova, ali ako ju imam u teamu i netko ju zna odigrati, to je gg. Ali problem je, što nova meta je 2 ili 3 tanka. Eve to nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5647 | |
Premium
|
Citiraj:
jučer sam morao prvo Omen radi smanjenja attack speeda, pa sam uzeo BT za njezin poke da se mogu brže nahealati s W, i onda BOTRK za fight + heal, i gg wp ![]() Btw. već 3. meč zapeli u champion selectu, neće pokrenuti igru.. Koji k se dešava jučer i danas s serverom? I naravno, pokrenem igru nakon 15 min i moji u meču. Sva sreća pa smo imali dobrog TF-a, pa je rezultat 4v5 bio podjednak. I onda upadnem ja, nabijem u 20 min preko 300 cs- 5 itema i gg wp ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.10.2014. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5649 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
blitz dfg? d fuk, onda ide i rabadon i zhonya i void staff i sorc čižme i, nezaobilazni pasiv, tear lel to je onda ap carry matere ti ![]()
![]() |
#5652 |
Premium
|
Pa kažem ti, igrao protiv mene jednom full AP blitz, u midu. Pojeo me ko beba zvečku, a kasnije u tf.. Čudo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
Banned
|
drugi promo danas prošao ^^ i odmah sljedeći match u goldu III pobjednički ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
Premium
|
Nije loše, samo treba forsati. To je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5655 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() jbni ap rocky balboa style |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5656 |
Premium
|
Još da je imao onaj skin s boksačkim rukavicama.. GG WP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Banned
|
ja isfuravam na blitzu iBlitz skin ![]() ![]() itko mozda jos budan... igra mi se ranked.. ali ne bas nekak solo.. pa ako je tko za duo queue? trenutno sam u samim pobjedama.. kad sam ja los .. tim ispadne fenomenalan, a kad tim na laneu(jednom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5659 |
Banned
|
eh... EUNE ovdje :P .. Bronthophobiaa nick ![]() edit.... ja sam na topu bio u kurcu, jos debelo ucim jarvana .. ali ovaj tvoj support stari... pa daj malo pogledaj savjete buildove i tak to... u samim essentialima na lolu imas wardove -.- , da kao support tokom 40min matcha ne kupis wardove. Zadnje izmijenjeno od: blankyboy. 30.10.2014. u 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 |
Premium
|
11.11. završava sezona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5663 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
bio sam ap blitz.. ap blitz nema mjesta za wardove |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5664 |
Premium
|
Slušaj tatu, nećeš uspjeti Mogy ![]() Ne možeš supportati bez wardowa, barem ne u ranked. I ako igraš AP blitza (kojemu nije mjesto na botu), opet uzmeš sightstone. Ne možeš očekivati da ćeš uspjeti s AP blitzom napraviti išta ako ti dolazi tanky jungler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
eh stari moj, duga je to priča ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5667 |
Premium
|
Nećeš ![]() Btw. baš sam u loading screenu. Igram protiv gnar-a adc-a i tf-a junglera ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 30.10.2014. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5668 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5670 |
Banned
|
ufh.. trebalo mi je samo 150 mečeva sa malzaharom.. ali evo pala je prva ranked penta ![]() http://matchhistory.eune.leagueofleg...0864/203709818 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|