|
![]() |
#5641 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#5642 |
Premium
|
Hmm izgleda da u potpunosti otpada njuskalo jer eto treba danas kupiti. Ak ce imati u ponudi onda cu to inace cu se dvoumiti izmedu l90 i spirita Edit, sto se lumie tice, budem i nju pogledao ali kako su se raspisali o crkavanjima u microsoft temi sve se bojim ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5645 |
Premium
|
Uzmi Lumia 640 negdje gdje ga moš vratit u roku 7 dana ili 48 sati pa dobiješ na vremenu, ali trebao bi ti se svidjeti jer je pravo dobar telefon.
#5646 |
Premium
|
Da je za mene ne bi na prvu kupovao, ovako sam morao žurno, a kako su u areni imali dostupan samo spirit uzet je on. bumo vidli kako ce se drzat, za kameru odmah kazem da nije dobra, ostalo radi dobro. |
![]() |
![]() |
#5647 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Jesu počele padat cijene starijim modelima izlaskom novih flagshipova? Gledam prije svega htc M8, pa onda samsungov S5 ili G3.. Potrošio bih 2000kn plus koja stotica pa jel se isplati pricekat još neko kratko vrijeme? Možda bi se na njuškalu dalo ispregovarat nešto blizu tog iznosa.. ![]() |
![]() |
![]() |
#5648 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebao bih pomoć oko izbora mobitela do 1000kn.Neki smpartphone sa dobrom baterijom Ne igram igrice na mobitelu, od aplikacija koristim skype i viber. Znam slušat glazbu preko moba i to je to. Nije mi bitno ni koliki je ekran, i td. Preferirao bih novi uređaj no ako netko smatra da se može nać i dobar polovan telefon just shoot. Što mislite recimo o ovom uređaju? Kaže frend da su dobri telefoni. archos-neon-50 http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...50-smartphone/ Također mi preporučuju Sony xperia t3. Ali je dosta velik uređaj. Da li ima možda neka manja varijanta sa sličnim spec.? Zadnje izmijenjeno od: black4mation. 15.05.2015. u 14:58. |
![]() |
![]() |
#5649 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam koliko smo miljona puta spomenuli L90 od LGa. Novi zapakirani po oglasima idu od 900kn nadalje. Unlock je ili besplatan preko operatera ili preko ebaya 20kn. Ima odličan zvučnik, jako dobru bateriju, super ekran sa gorila šajbom i fluidan je. Za Viber i Wacap rođen ![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Guest
|
Jučer sam se imao prilike malo s igrat sa tim L90, i stvarno je super stvar. Nema zastajkivanja čak ni na lolipopu. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
A meni treba mob do 1k kn koji će služiti isključivo za slušanje muzike odnosno, bit će spojen na pojačalo i zvučnike a slušat će se pretežno DI Radio i Youtube. Koliko ima razlike u outputu zvuka među mobitelima i je li ima smisla uzimati nešto za tu lovu ili ima nekih drugih prijedloga? Ukoliko ima drugih prijedloga koji nisu vezani za mob, uvjet je da podržava SIM jerbo na mjestu gdje će biti uređaj nema WiFi-ja. Nije meni nego frendu a on je spreman izdvojiti 1k kn za takav uređaj. |
![]() |
![]() |
#5652 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() p.s. Cijene su po oglasima ugl. oko 1100kn koliko vidim. Zadnje izmijenjeno od: black4mation. 15.05.2015. u 16:40. |
|
![]() |
![]() |
#5655 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Produžujem tarifu u T-mobile, uzea bi neki low/mid end za mamu, a ne pratin baš to tržište pa da priupitam jer išta od ovoga ičemu; Sony Xperia E4G HTC Desire 620 white LG Spirit 4G LTE Sony Xperia M2 Huawei Ascend G6 LTE Prvi idući je skuplji skoro 100%; Sony Xperia T3 Nije neki power user, trenutno koristi neko HTC smeće kojem je intrerna memorija taman tolika da stane vocap i ništa više ![]()
#5658 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
#5660 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ja ti imam G6 LTE i mob je skroz ok, fluidan, kamera ok, GPS ok, pitaj ako te konkretno nesto zanima. Izrada je skroz ok, 99% da je ovo okolo bruseni aluminij. Ekran je 540p, nisam imao na duze vrijeme ekran vece rezolucije u ruci pa ne mogu procijeniti koliko mu je to mana ali pixeli se ne vide. Mislim da bi baterija mogla izdrzati dva dana umjerenog koristenja bez problema, jos mi se nije desilo da rikne unutar jednog dana. Kamera mi se cini iznad ostalih u tom rangu, bar ovako sto sam vidio kad bi ljudi stavljali na forum ali ne mogu ti to 100% reci. Ako bas zapnes mogu ti okinuti par slika pa uploadati. Punjac s njim je 1A, nemam pojma jel to sad standard ali moj stari mob je imao 0,5A punjac. Dolazi s naljepljenom folijom. "Downside" je 4.3 android i tesko da ce biti upgradea te njegov Emotion UI 2.0 (starija verzija za 4.3). Sto se tice Emotion UI-a meni je jedino smetalo sto se ne moze povecati broj ikona po redu/stupcu. Nema app drawer ali to mi je skroz svejedno. Problem sam rijesio s Apex launcherom i poslozio si sve kak ocu. Preporuka ovisi i o cijeni, ja sam svog ulovio na prejakom tjednu za 1000kn i jos si uzeo na firmu pa me ispao smjesne novce. Ali generalno sam jako zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
#5661 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Može par savjeta kod kupnje mobitela, u dogovorima sam za HTC M8. Prvi smartphone pa da se ne zaletim. Šta se tiče hardwarea provjerim da mob nije izvana oštećen, koja je verzija 16/32gb te jel otključan na tcom i koliko je još pod garancijom. I bez računa se ne računa. ![]() Šta gledat software-ski da nije zdrkano po njemu i da sve štima. Trebao bi imati Kitkat jel, a kako cu znat da nije neki custom ROM i ako je, da nije nešto zaključano i slično. Jel trebam na još nešto pripazit? |
![]() |
![]() |
#5662 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je uzet na pretplatu može se besplatno otključati. Rok je 15 dana od dana traženja.
#5664 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
Poštovanje tražim mobitel do 1000 kn (100 kn više manje i ni lipa gore ![]() hvala |
![]() |
![]() |
#5665 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#5666 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
S4 ili Sony Z3 compact? |
![]() |
![]() |
#5670 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav, molio bi pomoć, dakle mob do 1000 kn, vidio sam da u toj kategoriji dosta hvalite LG L90.. to je za sada izbor, medjutim, najveći plusevi za mobitel koji trebam je da baterija traje dugo, da je fluidan, i po mogućnosti dual sim. EDIT: dali je i dalje L90 najbolji izbor? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|