|
![]() |
#5641 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ponuda je neobvezujuća...ja to ne bi išao uplaćivat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5642 | |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
"Razlog rasprodaje: mikro-ogrebotine po stalku i prednjoj masci uređaja, na šarafima vidljivo da je uređaj bio montiran, fali zaštitna folija na uređaju, pribor raspakiran" |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() pa treba im sjest inspekcija za vrat samo tako. daklem to je koristen item i to je to. nisam nista jos uplatio jer cekam potvrdu od njih, ali ocito je sad o cemu se radi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5644 | |
Guest
|
Citiraj:
Tu je SAMSUNG LED TV 40ES6100, ,a ovdje je http://www.diskont24.com/product.php?productid=122308 SAMSUNG LED TV 40EH5000 Sad mi niš nije jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5645 | |
Premium
|
Citiraj:
pokusavam ih dobit na tel, al se niko ne javlja vec pol ure ![]() ![]() edit: sad vidim da rade samo do 18h. a nis, cekat sutra ujutro pa zvat. bit ce neki catch sigurno ili ih nece imat kao na stanju pa ce ponistit ponudu. poz edit2: u biti ono za ostecenje pise i za 40" 5000 model i to na 2 sajta. http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=40EH5000 Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 21.01.2013. u 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5647 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja dok sam vidio tu ponudu sam odma naručio i uplatio novac preko internet bankarstva, i to prije 13h tako da se uplata morala vidjeti isti dan. A danas dobiva mail od njih: "Poštovani, Ovim putem se ispričavamo, ali smo u nemogućnosti isporučiti Samsung LED 40EH5000 po ponudi xxxxx, naime radilo se od akciji koja je trajala par sati te se sve jako brzo rasprodalo. Molim vas da pogledate dali vam odgovara neki drugi artikl ili želite povrat novaca. Lijepi pozdrav i ugodan dan. Diskont24" To je valjda bila akcija od 1 komad koji je morao ići na aukciju kod ekupi. I nebi se čudio da nikome nisu prodali taj TV, nego su svima poslali taj isti mail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5649 | |
Premium
|
Citiraj:
iz cega bi se moglo zakljuciti da je to bio ili izlozbeni primjerak, ili ga je netko vratio jer nije bio zadovoljan, kao sto sam ja to napravio sa 2 komada npr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5650 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Trebao bih preporuku best buy tv-a do nekih 2500 kn znam da nije puno al nema se vise, a uopce nisam u toku sa telkama tako da nemam pojma sto poce da gledam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
Guest
|
ljudi , imam pitanje. Javili mi starci da su si kupili neki Samsung smart TV , nije 3d običan , e sad,koliko sam skužio, TV navodno ima mogućnost wi-fi preko usb dongle sticka koji treba naknadno kupiti. Zvao sam Samsung servis i rekli su mi da to dođe preko 300 kn (original Samsung). Mene zanima da li je netko probao tu stvar da šljaka sa nekim od ovih jeftinih "običnih" usb dongleova? |
![]() |
![]() |
#5652 | |
Premium
|
Citiraj:
sta ce ti to :-)? provjeri da nema i LAN prikljucak pa ak mozes/trebas, spoji se preko toga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
Guest
|
ma ima , al je router i priključak na drugom kraju stana.. A provest ću im kabel onim "kanalićima" , nema govora da dajem cca 350 kn za dongle |
![]() |
![]() |
#5655 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
http://www.metro-cc.hr/katalozi/non_02/index.html#/38/
![]() |
![]() |
#5656 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
EH6030, ES6100, ES5500 Samo pazi da ne uzmeš Sharp-ov panel, 2. primjer razni paneli u EH5000 seriji Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebao bih jednu brzinsku preporuku što jeftinijeg (cca 2000-2500 kn) televizora od 82 cm, nešto solidno. Mislim, znam da nema za te novce nekog izmišljanja, ali ako ima tu neki best buy... Trebam za punca, plazma ne stane jer je nema u manjim dimenzijama (takav regal) pa smo limitirani izborom... Zadnje izmijenjeno od: simba. 28.01.2013. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5661 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Using NoN-Samsung USB WiFi dongles with TV
@ivan77 Kapitalizam na djelu, zgodna prilika da ti prepakirani stick prodaju 2 ili 3 puta skuplje, čak se bune bogati i razmaženi ameri. Postoje dva rješenja: a) - nabavka wireless sticka sa odgovarajućim chipsetom (rt2850 i rt73) Odgovarajući chipseti su oni za koje postoji podrška u fw TV - a. Hack se svodi na to da se promjeni potpis (dongle PID/VID) u onaj "original" Samsung - a. b) - hack fw TV - a na način da se doda / zamjeni kernel modul(e) Traži se poznavanje i snalaženje sa Linux - om jer se u njemu sve izvodi. Informacije: Using NoN-Samsung USB WiFi dongles with TV [How-To] Alternatives of Samsung WiFi Link Stick |
![]() |
![]() |
![]() |
#5662 |
NITKOV
|
![]() |
#5663 |
Guest
|
Ovo je ukrasti ![]() |
![]() |
![]() |
#5664 |
NITKOV
|
Ili onaj sami što si ga spomenuo, al jeftiniji http://www.svijet-medija.hr/p/PS-43E450/40591/
![]() |
#5665 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5667 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5670 |
Guest
|
A gle, otiđeš tamo sa stickom za provjeriti eventualno burn-in, otidjes u servisni meni i pogledaš koliko je zapravo sati radila plazma i dodjes do kvalitetnog zakljucka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|